Selam

Daha yeni oturuyorum kahvaltıdan beri
Ama iyi oldu
Kafamdaki basit sekmeleri kapattım.
Evi toplafdim çok uzun sürdü çok dağılmıştı
Oyuncakları banyo ile koridorun arasında ekstra bir koridor var oraya koydum.Kapisini da kilitledim oğlum artık her daim dokemeyecek.
Diger oyuncak sepetine ellemedim.Buyuk boy oyuncaklar onun içinde istediği zaman ulaşıp oynayabilir onun yeri aynı kaldi
Yeni süpürge başlığı uyumlu fakat tam istediğim gibi yere yapismiyor.Bastirinca çekiyor ama bilemedim.Elini dokununca da iyi.
Neyse evi de supurdum zar zor oğlan bugün az eziyet etti supururken 5 dk da bir kapatır çünkü normalde.
Eniştem aradı arkadaşı vefat etmis buralı cenazeye gelecekmiş.Tabi tembel ablam yataktan kalkıp giyinmeye usendigi için yegenimle geldiler.Hemen tavuk başladım.Suyuna pilav yaptım.Yemek yemişler.Artik kahve kuruyemiş pankek atıştırdik.Derken Çay demledim biraz tavuk yediler çay içtik kar bastırınca gidelim dediler.
Onlar gidince kalan işlerimi hallettim
İki makine çamaşır yıkadım astım.
Bulaşık makinesini tekrar çalıştırdim.
Arabanin her yeri kardi onu temizledim.Ustunun her yerini güzelce örttüm.
Dunden karnabahar köftesi kalmıştı onu yedim . Bebeği öğlen uyutmaya fırsatım olmadı geç yatırdim.İnsallah sabaha kadar güzelce uyur.Az önce bir bizirdandi.
Şu an hedefim evi istediğim kıvama getirdim.
Bunu korumak.
Dağilinca anında toplamak.
Hep düzenli tutmak.
Bugün aşırı bol su tükettim
WC den cikamadim resmen .
Habire koşarak yetistim.
Aslında suyu fazla içtiğim için açlık da hissetmedim fazla.
Büyük canavar dün gece telefonu tableti vermesi sabaha kadar oynamış 2 saat uyumus.Kurstan geldi direk yattı sanırım odasına çekildi kapıyı kitledi.Ac değilmiş yemek de yemedi.Hatta eniştem yegenimle bile vakit geçirmedi tosba.