• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Afiyet olsun
Geçen bende kıyma aldım o gün yapamadım kaldı
Artık buzluğa attım yemegim yokken direk çıkarır yaparım
Sulu köftede severm aslında.
İnce bulgurla( kısırlık bulgur) yogurue yapar annem.esim sevmiyor
Yemekte seçmez hıc aslında ögutucu gibidir ne bulsa yiyo🤣🤣🤣 Ama sulu köfte görünce düşmanlar topraklarını işgal etmiş gbı triplere griyo

Benzer canım
1900 du ama bu ay çok gelir baya soğudu zira
Suda 500 bandında
Ama abonelik bitti benim

Eşin Bulgar göçmeni mi
Arnavut mu kendisi

Ortam değişimi olurdu
Git kayma başka şeyler yap
Mangalda sucuk ekmek ye
Salep iç
🤣
Fotoğraf çekin
Manzara izle
Baba taraf Bulgar göçmeni anne taraf Arnavut ☺️ kpedere kvalideyi göçmen diye bas göz etmişler 🤣

Ben de sofra fasli bitti, yürüyüşe gidicem ordan da kapanmadan markete yetisirim umarım
Kuru bakla almam lazim, yılbaşı sofrasına arkadaş fava rica etti 🙈

Yemekte seçmez hıc aslında ögutucu gibidir ne bulsa yiyo🤣🤣🤣 Ama sulu köfte görünce düşmanlar topraklarını işgal etmiş gbı triplere griyo
Burcu ne
Bende çok severim sulu yıl
Lezzetli olan herşeyi severim ben ya

Ben de sofra fasli bitti, yürüyüşe gidicem ordan da kapanmadan markete yetisirim umarım
Kuru bakla almam lazim, yılbaşı sofrasına arkadaş fava rica etti 🙈
Kız hava çok soğuk değil mi, iyi yürüyorsun heee. Ben düşündüm de, soğuk diye vazgeçtim. Yılbaşı hazırlıkları başka neler var acep?😀

Aman bi onu yemesin boşversene, benim ex koca her yemeğe bi kulp bulurdu , oyyy düşman başına yarabbim. Kurtuldum çok şükür 🙏

Ben de terbiyeli çorba yaptım, etli nohutlu onu yedim, annemdrn kalan kurabiye vardı, onu da hallettim üstüne çekirdek, nescafe. Yeme ve dizi işini kapattım bugünlük. Yarına da çorbamın kalanını götürürüm işe, akşam yeni yıl niyet çalışmasına katıldım, Orda olacağım. Keyifli geçer inşallah 🙏

Ben de terbiyeli çorba yaptım, etli nohutlu onu yedim, annemdrn kalan kurabiye vardı, onu da hallettim üstüne çekirdek, nescafe. Yeme ve dizi işini kapattım bugünlük. Yarına da çorbamın kalanını götürürüm işe, akşam yeni yıl niyet çalışmasına katıldım, Orda olacağım. Keyifli geçer inşallah 🙏
Hangi dizi

Aman bi onu yemesin boşversene, benim ex koca her yemeğe bi kulp bulurdu , oyyy düşman başına yarabbim. Kurtuldum çok şükür 🙏
Ay benim ki ne yoksa onu ister ne varsa niye var der 🤣sakal bıyık hesabı
Melek olsan kanat sesinden rahatsız olacak biri 🤣

Ilahi🤣🤣🤣keyfine bak gez erkek arkadaş yap 🤩heyecannnn
Üniversite zamanlarıma gitti aklım
kaynadı kanim😬

Fava nasıl yapıyorsun simlumina simlumina
Ben bir kaç kere yaptım restauranttaki lezzeti bulamadım
Nefis yemek tarifleri olculeriyle ahaha🙈 tutuyor bence ekstra bir trick yok verebileceğim açıkçası 🤓 düdüklüde pişiriyorum iyice hamur olsun diye

Back
X