- Emoji Skoru
- 8.903
- Puanlar
- 448
Netflixte homeland, 8 sezon, 4 ün sonundayım.Hangi dizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Netflixte homeland, 8 sezon, 4 ün sonundayım.Hangi dizi
Vallahi tam üstüne bastın, klasik narsist, Allah yardımcın olsunAy benim ki ne yoksa onu ister ne varsa niye var dersakal bıyık hesabı
Melek olsan kanat sesinden rahatsız olacak biri![]()
Nasıl bitti sonuBahar dizisi bitti.
Bir kez daha Türk dizisi izlediğime pişman olarak bitirdim
Bi o kadar nadir izler, nadiren şans veririm.
Yine yanlış dizilere şans vermişim ne biliyim. Oyuncular kendini ispatlamis oyunculardialdanirim... Aldanirim... Aldanirim ben sana
![]()
Yok anam nerde kavusuyolar daNasıl bitti sonu
Ben en son şeyde kalmıştım, baharla evren kavuşmuştu sanki
AaaYok anam nerde kavusuyolar da
Dağ dağa kavuştu bahar evren kavusamadi
Dizinin son iki dakikasında kavuşturup dogum günüyle bitirdiler diyalog fılan yok dogum gununde beraber kapanış yaptılar, renginde içeride öldü![]()
Beyninde bıyerde önemli bir tümör vardı.Aaa
Rengin niye oldu ya
O kankası değil miydi baharın
O kadinin da bir yüzü gülmedi ne bahtsız yazilmis bir karakterBeyninde bıyerde önemli bir tümör vardı.
Aldılar ıkı önceki bölümde aslında ama küçük Bi kısım kalmıştı, o kendini yeniler dediler
Yenilemiş öldü
Çocuğunu mu everiyor geneNermin yazılıtas in bugünkü storylerine ağzımın suyu aktı160 tane içli köfte yapmış hay masallah ne hamarat bacılar var ya
yetmedi üstüne kadayif dolması sardı yetmedi sigara böreği sardı offffff
Hamaratı hacamat dıye okumam pekiNermin yazılıtas in bugünkü storylerine ağzımın suyu aktı160 tane içli köfte yapmış hay masallah ne hamarat bacılar var ya
yetmedi üstüne kadayif dolması sardı yetmedi sigara böreği sardı offffff
Yok oylesine difrize stok yapmış ahshshshdÇocuğunu mu everiyor genekadında çocuk çok habire Nisan söz
![]()
1 sezon öncesi iyiydi de, sezon sonuna doğru bozmuşlardı,bu sezon zorladım 1-2 bölüm ara ara baktım ama hiç çekilir gibi değildi ya, nasıl izlenmeyiz dizisi yapmışlar resmenBeyninde bıyerde önemli bir tümör vardı.
Aldılar ıkı önceki bölümde aslında ama küçük Bi kısım kalmıştı, o kendini yeniler dediler
Yenilemiş öldü
Ayy çok güzel bir şey olsa gerekGünaydın kızlar,
Güzel bir gün diliyorum. Bugün yeni yıl niyet çalışmam var, heyecanlıyım![]()
aminnn, hepimizin niyetleri gerçek olsın inşallah. Hayrımıza olan niyetlerimiz.Ayy çok güzel bir şey olsa gerekhadi bakalım çok iyi gelsin sana insallah koyduğun tüm hedefler tüm niyetler 2026 da gerçek olsun
![]()
Hiç yaptırdın mi ?haftaya arkadaşlar yaptıracak adet düzensizliği için bana da yaptır diyorlarHamaratı hacamat dıye okumam peki
Bu bı işaret mi![]()
Yaşları büyük hepsinin ve yakınYok oylesine difrize stok yapmış ahshshshd
Gerçekten her ay bir çocuğu nişanlanıyor veya evleniyor ahsjsjs
Balım 52 ye geldim dahasudem34 117.sayfaya geldim.