• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahar dizisi bitti.
Bir kez daha Türk dizisi izlediğime pişman olarak bitirdim
Bi o kadar nadir izler, nadiren şans veririm.
Yine yanlış dizilere şans vermişim ne biliyim. Oyuncular kendini ispatlamis oyunculardi😬aldanirim... Aldanirim... Aldanirim ben sana😬

Bahar dizisi bitti.
Bir kez daha Türk dizisi izlediğime pişman olarak bitirdim
Bi o kadar nadir izler, nadiren şans veririm.
Yine yanlış dizilere şans vermişim ne biliyim. Oyuncular kendini ispatlamis oyunculardi😬aldanirim... Aldanirim... Aldanirim ben sana😬
Nasıl bitti sonu
Ben en son şeyde kalmıştım, baharla evren kavuşmuştu sanki

Nasıl bitti sonu
Ben en son şeyde kalmıştım, baharla evren kavuşmuştu sanki
Yok anam nerde kavusuyolar da
Dağ dağa kavuştu bahar evren kavusamadi😬😬😬

Dizinin son iki dakikasında kavuşturup dogum günüyle bitirdiler diyalog fılan yok dogum gununde beraber kapanış yaptılar, renginde içeride öldü 🤣🤣🤣🤦🤦🤦

Yok anam nerde kavusuyolar da
Dağ dağa kavuştu bahar evren kavusamadi😬😬😬

Dizinin son iki dakikasında kavuşturup dogum günüyle bitirdiler diyalog fılan yok dogum gununde beraber kapanış yaptılar, renginde içeride öldü 🤣🤣🤣🤦🤦🤦
Aaa
Rengin niye oldu ya
O kankası değil miydi baharın

Aaa
Rengin niye oldu ya
O kankası değil miydi baharın
Beyninde bıyerde önemli bir tümör vardı.
Aldılar ıkı önceki bölümde aslında ama küçük Bi kısım kalmıştı, o kendini yeniler dediler

Yenilemiş öldü

Aldılar ıkı önceki bölümde aslında ama küçük Bi kısım kalmıştı, o kendini yeniler dediler

Yenilemiş öldü
O kadinin da bir yüzü gülmedi ne bahtsız yazilmis bir karakter 🥹

Nermin yazılıtas in bugünkü storylerine ağzımın suyu aktı 🥲 160 tane içli köfte yapmış hay masallah ne hamarat bacılar var ya🤣 yetmedi üstüne kadayif dolması sardı yetmedi sigara böreği sardı offffff

Nermin yazılıtas in bugünkü storylerine ağzımın suyu aktı 🥲 160 tane içli köfte yapmış hay masallah ne hamarat bacılar var ya🤣 yetmedi üstüne kadayif dolması sardı yetmedi sigara böreği sardı offffff
Çocuğunu mu everiyor gene 🤣 kadında çocuk çok habire Nisan söz 🤣

Hamaratı hacamat dıye okumam peki

Bu bı işaret mi 😬

Yenilemiş öldü
1 sezon öncesi iyiydi de, sezon sonuna doğru bozmuşlardı,bu sezon zorladım 1-2 bölüm ara ara baktım ama hiç çekilir gibi değildi ya, nasıl izlenmeyiz dizisi yapmışlar resmen :KK45: :KK45:

Günaydın kızlar,
Güzel bir gün diliyorum. Bugün yeni yıl niyet çalışmam var, heyecanlıyım:KK45:
Ayy çok güzel bir şey olsa gerek 🫠🩵 hadi bakalım çok iyi gelsin sana insallah koyduğun tüm hedefler tüm niyetler 2026 da gerçek olsun ☺️

Bugun mutfak mesaim çok
Yarın götüreceklerimi yapicam
Kendimize de hindi kulbasti almıştım akşam onu pişirdim, yanına dümdüz haşlanmış patates çekmiş cins kocamin canı🤣 dümdüz hasta patatesi diyor bir de 🤣🤣
Sıradan işlere başlayayım

Hamaratı hacamat dıye okumam peki

Bu bı işaret mi 😬
Hiç yaptırdın mi ?haftaya arkadaşlar yaptıracak adet düzensizliği için bana da yaptır diyorlar
Yok oylesine difrize stok yapmış ahshshshd
Gerçekten her ay bir çocuğu nişanlanıyor veya evleniyor ahsjsjs
Yaşları büyük hepsinin ve yakın
Kendileri de yer zaten
Biz bile bir oturuşta dünya kadar yiyoruz
Geçenlerde 78 tane yaptırdim üç günde bitirdik
Oğlum isyan ediyordu bıktım artık istemiyorum diye 🤣
Balım 52 ye geldim daha
Sabah 10 sayfa okudum ama kitaba ara verince ben unutuyorum ve ne okuduğumu anlamıyorum
Sabah okuma saatinde çocuklarla okudum aklım hep başka şeylere gitti bir kendini veremedim biseyde anlamadım

Günaydın 🩷
Bebek uyandirdi beni
Uykum varmış kendim uyanamadim
Gece de erkenden yattım 22.30 filandı sanırım.
Arabayı korka korka getirdim
İnşallah güneş açar da erir iyice karlar
Yemek düşünmedim
Öğlene kendime ton balıklı salata getirdim
Oğlana tavuklu pilav
Akşama da kendim bulurum birseyler diyet yemeklerim var da çocuklara bir şeyler yapabilirim.

Back
X