• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Biz dokuz buçuk gibi anca yıyoz canım yapmadım henüz

adam işten gelince 😬
Oyyy cok gec kiz nasıl hazmediyorsunuz o saatten sonra yenen yemeği 🤣
Biz şimdi kalktık bu bile bana kıs için geç geliyor bazen 🙈

Oy o minnos da tum gun o anı bekliyordur gözü yolda ❤️❤️ ben de öyle beklerdim babamı kapıda camda
Sen böyle deyince Dusundum hatırladım çocukluğumu.
Gelirdi aksam altıya dogru
Fatura zamanlariysa vay bu fatura niye pahalı geldi diye anneme kızacak korkusuyla faturaları tuvalet giderine atardım
Korkunc bir baba figürü gibi gelmesin ıkı kızını uzakta okuttugu için yetiştirmeye çalışıyordu onun kaosu oluyordu fatura zamanları
ben ufagim 6-7-8-9 yaşları

Sonra her akşam misafirlikler, ya biri gelir ya biz gideriz
Babam omzuna alır indirir çıkarırdı merdivenleri.nasil kahkahalar atar kikirderdim

Gittiğimiz yerlerde bu da benim el çantam gibi Bi espri yapardı gözlerinde sıcak gülümsemeyle.

Allah ömrünü kolaylaştırsın canım babam zaman ne çabuk geçmiş çok duygulandım yazarken anarken, şıp şıp akıverdi damlalar.
Duygusalda değilim ha normalde, başlarım böyle işe

Oyyy kızlarrr, brnim babam da hep elinde poşetler, eve boş geldiğini hatırlamam hiç. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🙏
Mekanı cennet olsun
Allah razı olsun babandan

Oyy siz böyle yazınca benim de gözlerim doldu zaten regl olucam felfenayim duygusal olarak🥲
Seneler akıp gidiyor su misali.. Bazen öyle özlüyorum ki eskileri. Aklımda hep o bayram sofraları tatiller canlanıyor. Herkes genç sağlıklı masadaki. Şimdi hepsi yaşlanıyor, vefat edenler oluyor, sofrada yeni tabaklar açılıyor gelinlere damatlara bebeklere çocuklara.. hep bir devir daim 🥹
Allah sağlıklı uzun ömürler versin ailelerimize insallah🤲🏼 vefat edenleri de cennetiyle müjdelesin dilerim yattıkları yer incitmesin🙏

Oyy siz böyle yazınca benim de gözlerim doldu zaten regl olucam felfenayim duygusal olarak🥲
Seneler akıp gidiyor su misali.. Bazen öyle özlüyorum ki eskileri. Aklımda hep o bayram sofraları tatiller canlanıyor. Herkes genç sağlıklı masadaki. Şimdi hepsi yaşlanıyor, vefat edenler oluyor, sofrada yeni tabaklar açılıyor gelinlere damatlara bebeklere çocuklara.. hep bir devir daim 🥹
Allah sağlıklı uzun ömürler versin ailelerimize insallah🤲🏼 vefat edenleri de cennetiyle müjdelesin dilerim yattıkları yer incitmesin🙏
Valla benim çekirdek ailem kaldı, annem ve 2 kızım. Ana tarafından da, baba tarafından da akrabalar tırt maalesef. Bi dayı kızım var görüştüğüm, insan da özlüyor eskileri beee. Anneannem rahmetli yaşrken, köyde toplaşılırdı, o zamanlar çok güzel ve keyifli geçerdi. Köydeki evi bile hemen sattı dayımlar, oysa çok severdim köyümüzü. En güzel anılarım hep orda çünkü.

Valla benim çekirdek ailem kaldı, annem ve 2 kızım. Ana tarafından da, baba tarafından da akrabalar tırt maalesef. Bi dayı kızım var görüştüğüm, insan da özlüyor eskileri beee. Anneannem rahmetli yaşrken, köyde toplaşılırdı, o zamanlar çok güzel ve keyifli geçerdi. Köydeki evi bile hemen sattı dayımlar, oysa çok severdim köyümüzü. En güzel anılarım hep orda çünkü.
Allah sana annene kızlarına ömürler versin canım sağlıklı mutlu 🙏
İste hep eski daha cazip geliyor anılarımızda, halbuki yaşarken her anın o kadar da kıymetini bilemiyoruz sanıyoruz ki rutin bu olması gereken bu gibi..
benim çekirdek ailem dışında tüm sülalem başka şehirde yaşıyor, en son kurbanda gittim gördüm cogunu, bir kısmı sagolsun doğuma bassagligina da geldi sonra. Hem oraları çok özledim hem de onları ❤️‍🩹 bahara insallah yine giderim fırsat olur da ☺️

Sen böyle deyince Dusundum hatırladım çocukluğumu.
Gelirdi aksam altıya dogru
Fatura zamanlariysa vay bu fatura niye pahalı geldi diye anneme kızacak korkusuyla faturaları tuvalet giderine atardım
Korkunc bir baba figürü gibi gelmesin ıkı kızını uzakta okuttugu için yetiştirmeye çalışıyordu onun kaosu oluyordu fatura zamanları
ben ufagim 6-7-8-9 yaşları

Sonra her akşam misafirlikler, ya biri gelir ya biz gideriz
Babam omzuna alır indirir çıkarırdı merdivenleri.nasil kahkahalar atar kikirderdim

Gittiğimiz yerlerde bu da benim el çantam gibi Bi espri yapardı gözlerinde sıcak gülümsemeyle.

Allah ömrünü kolaylaştırsın canım babam zaman ne çabuk geçmiş çok duygulandım yazarken anarken, şıp şıp akıverdi damlalar.
Duygusalda değilim ha normalde, başlarım böyle işe
Yaşıyor mu?

Geceye bir not sjfjfj
image.webp

@ftemiz esim Pekfood mantıyı cok beğendi
Asla hazır mantıcı değildir

Bende beğendim agzıma top top kıyma gelsin isterim oyleydi, hic boş lokma yoktu, kıymanın aroması da iyiydi

Thank u @simlumina

@ftemiz esim Pekfood mantıyı cok beğendi
Asla hazır mantıcı değildir

Bende beğendim agzıma top top kıyma gelsin isterim oyleydi, hic boş lokma yoktu, kıymanın aroması da iyiydi

Thank u @simlumina
Ay cok sevindim vallahi ☺️ dediğim gibi difrizde el açması mantim kalmadıysa marketten tek aldığım mantı o uzun zamandır🫠 afiyet olsun yarasın hepinize

Back
X