- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 52.171
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Batgirlfirarda
- #22.381
Biz dokuz buçuk gibi anca yıyoz canım yapmadım henüzMantı noldu mantiiiiig
adam işten gelince
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz dokuz buçuk gibi anca yıyoz canım yapmadım henüzMantı noldu mantiiiiig
Oyyy cok gec kiz nasıl hazmediyorsunuz o saatten sonra yenen yemeğiBiz dokuz buçuk gibi anca yıyoz canım yapmadım henüz
adam işten gelince![]()
Oyyy cok gec kiz nasıl hazmediyorsunuz o saatten sonra yenen yemeği![]()
Çok geç çıkıyormuş işten yazık yav adamaHaklısın valla, mecburiyet
Sekızde çıkar dokuzda anca gelir.bucikta sofra. Çünkü önce kızıyla oynasinÇok geç çıkıyormuş işten yazık yav adama
Oy o minnos da tum gun o anı bekliyordur gözü yoldaSekızde çıkar dokuzda anca gelir.bucikta sofra. Çünkü önce kızıyla oynasin![]()
Sen böyle deyince Dusundum hatırladım çocukluğumu.Oy o minnos da tum gun o anı bekliyordur gözü yolda
ben de öyle beklerdim babamı kapıda camda
Mekanı cennet olsunOyyy kızlarrr, brnim babam da hep elinde poşetler, eve boş geldiğini hatırlamam hiç. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah![]()
Valla benim çekirdek ailem kaldı, annem ve 2 kızım. Ana tarafından da, baba tarafından da akrabalar tırt maalesef. Bi dayı kızım var görüştüğüm, insan da özlüyor eskileri beee. Anneannem rahmetli yaşrken, köyde toplaşılırdı, o zamanlar çok güzel ve keyifli geçerdi. Köydeki evi bile hemen sattı dayımlar, oysa çok severdim köyümüzü. En güzel anılarım hep orda çünkü.Oyy siz böyle yazınca benim de gözlerim doldu zaten regl olucam felfenayim duygusal olarak
Seneler akıp gidiyor su misali.. Bazen öyle özlüyorum ki eskileri. Aklımda hep o bayram sofraları tatiller canlanıyor. Herkes genç sağlıklı masadaki. Şimdi hepsi yaşlanıyor, vefat edenler oluyor, sofrada yeni tabaklar açılıyor gelinlere damatlara bebeklere çocuklara.. hep bir devir daim
Allah sağlıklı uzun ömürler versin ailelerimize insallahvefat edenleri de cennetiyle müjdelesin dilerim yattıkları yer incitmesin
![]()
Allah sana annene kızlarına ömürler versin canım sağlıklı mutluValla benim çekirdek ailem kaldı, annem ve 2 kızım. Ana tarafından da, baba tarafından da akrabalar tırt maalesef. Bi dayı kızım var görüştüğüm, insan da özlüyor eskileri beee. Anneannem rahmetli yaşrken, köyde toplaşılırdı, o zamanlar çok güzel ve keyifli geçerdi. Köydeki evi bile hemen sattı dayımlar, oysa çok severdim köyümüzü. En güzel anılarım hep orda çünkü.
Yaşıyor mu?Sen böyle deyince Dusundum hatırladım çocukluğumu.
Gelirdi aksam altıya dogru
Fatura zamanlariysa vay bu fatura niye pahalı geldi diye anneme kızacak korkusuyla faturaları tuvalet giderine atardım
Korkunc bir baba figürü gibi gelmesin ıkı kızını uzakta okuttugu için yetiştirmeye çalışıyordu onun kaosu oluyordu fatura zamanları
ben ufagim 6-7-8-9 yaşları
Sonra her akşam misafirlikler, ya biri gelir ya biz gideriz
Babam omzuna alır indirir çıkarırdı merdivenleri.nasil kahkahalar atar kikirderdim
Gittiğimiz yerlerde bu da benim el çantam gibi Bi espri yapardı gözlerinde sıcak gülümsemeyle.
Allah ömrünü kolaylaştırsın canım babam zaman ne çabuk geçmiş çok duygulandım yazarken anarken, şıp şıp akıverdi damlalar.
Duygusalda değilim ha normalde, başlarım böyle işe
EvetYaşıyor mu?
Ojen ne guzeeelGeceye bir not sjfjfj
Eki Görüntüle 3693361
Ay cok sevindim vallahi@ftemiz esim Pekfood mantıyı cok beğendi
Asla hazır mantıcı değildir
Bende beğendim agzıma top top kıyma gelsin isterim oyleydi, hic boş lokma yoktu, kıymanın aroması da iyiydi
Thank u @simlumina