• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Bu arada küçüğüm de sonunda hasta oldu sanırım geldiğinden beri uyuyor normalde öğlen uykusu 20 dk bu kadar hayatta uyumazdi.
Bakiciyla bugün okula yürüyerek gelmişler hava iyiydi gerçi ama napalim basa gelen cekilir

Dün de eşimle kavga ettim.
Annesinde de bende de suç varmış bla bla.
Vay efendim çocukların yanında konuşma etkileniyorlar filan . Halbuki annesi neler yaptı etti söyledi.Neyse o da benim ailemle görüşmeyecekmis vs diye beni tehdit etti çokta tin.Kendisine bunun çocukça olduğunu çokta umrumda olamadığını belirttim inandı mi bilmiyorum.
Kilom için yine zorbaladi şakayla karısık kilo vermezsen kötü olur vs çokta tin ne b.k yerse yesin.
Benden bu kadar ne güzel tatil 🤣🤣🤣

Kahvemi içtim
Salebimi içtim.
Arkadaşla mekanda iki içtik
İki de evde içtim bu gidişle sanırım 🚬 başlayacağım
Allah bana akıl ve sabır versin
Merhamet ve sevgiye ilgiye sefkata o kadar açım ki şu an anlatamam .
Birinin her şey daha da iyi olacak güzel olacak demesine .
Bir saçımı oksamasina aman üşütme üstünü kalin giy karda dikkatli yürü düşme diyecek kadar birine bile
Seyit onbaşı olmaktan bıktım artık ya
Gerçekten insan her sıkıntıya katlandikca daha da büyük sıkıntılar oluyor
Hayat hep daha da zora çekiyor insani.
Avaz avaz bağırıp yeteeeeeer diyesim var
İcimde birikti çığlıklarım
Şimdi gece gündüz çocuğun hastalığı ateşi iştahsızlıgi Allah bana yardım etsin.

Sudeeeeem🩷 gel kocaman sarılalım bacim🫂nasıl dolmuşsun kıyamam. Hepimizin böyle patlamaları oluyor zaman zaman, ağla zirla zehrini akıt oh 🤲🏼
Bakıcı işine şaşırdım ve de üzüldüm, memnundun çünkü anladığım kadarıyla 🥲 oğlunun da alışması açısından üzüldüm açıkçası, her gelen giden bakıcı ayrı travma oluyor o minik kalplerde.
Seyit onbaşı ruhlular bu hayatta o rolden çıkmadığı sürece mıknatıs gibi yükü derdi çekiyor artık ondan eminim. Vur abalıya mantığı çok üzücü. Biraz fazla sorumluluk alıyorsun sanırım 🥹

Sudeeeeem🩷 gel kocaman sarılalım bacim🫂nasıl dolmuşsun kıyamam. Hepimizin böyle patlamaları oluyor zaman zaman, ağla zirla zehrini akıt oh 🤲🏼
Bakıcı işine şaşırdım ve de üzüldüm, memnundun çünkü anladığım kadarıyla 🥲 oğlunun da alışması açısından üzüldüm açıkçası, her gelen giden bakıcı ayrı travma oluyor o minik kalplerde.
Seyit onbaşı ruhlular bu hayatta o rolden çıkmadığı sürece mıknatıs gibi yükü derdi çekiyor artık ondan eminim. Vur abalıya mantığı çok üzücü. Biraz fazla sorumluluk alıyorsun sanırım 🥹
Valla okuduk ettik güçlü kadın olduk elin adami da güçlü diye yükleri sirtladikca sırtlıyor
Tabi ki büyük salaklık ben de de o ayrı.
Neyine güvenip bu kadar sıkıntının altına tek başına giriyorsun senin etin budun ne yani
Kime guvendin nasıl bir salak kafan var
Bu kadar sevgisiz toksik ortamlarda hala ne işin var niye ayıp gidemedin hiç bir zaman
Çünkü öz çekirdek ailende sevgi ve saygıya doyamadın o tarz duygulardan bir haber büyüdün
Tamam hiç dayak yemedin hiç azarlanmadin ama hiç sevildiğini de doya doya iliklerine kadar hissetmedin
Annen yok kimsen yok hesabı anan ana olmayi beceremeyince seni sevmeyince başkası da sevemiyor işte bu kadar net ve basit
Babam rahmetli çok severdi oda zaten 16 yaşımda gitti
25 sene olmuş dile kolay
Dramaquin insanlardan nefret ederim ama hayatım öyle ne kadar bilinçaltına ittirmeye çalışsamda portluyor bir yerden sonra

Valla okuduk ettik güçlü kadın olduk elin adami da güçlü diye yükleri sirtladikca sırtlıyor
Neyine güvenip bu kadar sıkıntının altına tek başına giriyorsun senin etin budun ne yani
Bu kadar sevgisiz toksik ortamlarda hala ne işin var niye ayıp gidemedin hiç bir zaman
Çünkü öz çekirdek ailende sevgi ve saygıya doyamadın o tarz duygulardan bir haber büyüdün
Tamam hiç dayak yemedin hiç azarlanmadin ama hiç sevildiğini de doya doya iliklerine kadar hissetmedin
Annen yok kimsen yok hesabı anan ana olmayi beceremeyince seni sevmeyince başkası da sevemiyor işte bu kadar net ve basit
25 sene olmuş dile kolay
Dramaquin insanlardan nefret ederim ama hayatım öyle ne kadar bilinçaltına ittirmeye çalışsamda portluyor bir yerden sonra
Hiç kolay şeyler yaşamamışsın ki.. hepsi tek tek hazmetmesi zor şeyler. Sorumlulukların çok. Gözünün içine bakan iki evladın var. Zaten bahsettiğin sevgi görmeme olayı yüzünden çocuklarına nasıl fazla fazla sevgi veriyosundur tahmin ediyorum 🥹
Ama yardım alman lazim her konuda, bak kendin diyorsun yükün büyük diye. Anneyle olanı halletmek 40 yılın meselesi de eşle olandan başlayabilirsin gibi geldi bana. Sonuçta anneni ne sıklıkta görüyosun yani, kendi kurduğun ailen önceliğin. Eşinle terazide daha denklenseniz aslında çoğu şikayetin azalır gibi geliyor bana

Selam
Her zamanki gibi yine dertlerim ve ben
Zaten hangi işim rast gitmiş uzun gitmiş bilinmez
Şu sayfayı açtığım günden beri başıma bin türlü bela geldi .

Evet sabah sabah şok şok şok bakıcım işi bıraktı.
Birine rica ettim bakalım bakar inşallah 🙏
Benden bu kadar.
Araba işini de bu arıza vermez inşallah bir süre erteledim çünkü altın fiyatları artacakmis şimdi borçlanıp altın borcunu ödeyemem filan kendimi sıkıntıya sokmak istemiyorum

Okulda karne töreni vs oldu ama ben neremle yaptım bilmiyorum bir yandan hastayım bir yandan bakıcı şoku.
Neyse baya herkesin içinde hüngür fosurt ağladım uzun bir süre.
Sonra yemeğe geçtik çocukları da aldım arkadaşlarla hep birlikte yemek yedik.
Alışveriş yapıp eve geldim
Bankadan kirayı bakicinin parasını vs çektim
Kalan paramla çeyrek aldım araba alabilmek için birikim amacli.

Başka kötü haber annem gelmek istiyormus tatilde sanırım gelip beni hasta edecek zaten benim derdim başımdan aşkın.
Abimde bizi davet etmiyor diye trip atiyormus .
Her kahrı çektim bir annem kaldı zaten.
İnşallah yengem gelmez bir de onla uğraşamam zira abimle annem iki kişi en azından iyi kötü bir şeyler yaparız.
Annenin gelmesini neden istemiuosun

Abiyle anne birlikte mi gelecekmiş ıkı kişiler en azından dedin

Genelde yengeler abiyi bırakmaz beraber gelirlerdi, kaynanayı da yanlarına koymadan😬

Hayrolsun inşallah

25 sene olmuş dile kolay
Bakıcı problemi şu yaşadıkların arasında en kolayı, çözümü olani. 😔Onu takma kafaya🙏hallolur daha ıyısıyle.

Yıne de geçmiş olsun

Selam
Her zamanki gibi yine dertlerim ve ben
Zaten hangi işim rast gitmiş uzun gitmiş bilinmez
Şu sayfayı açtığım günden beri başıma bin türlü bela geldi .

Evet sabah sabah şok şok şok bakıcım işi bıraktı.
Birine rica ettim bakalım bakar inşallah 🙏
Benden bu kadar.
Araba işini de bu arıza vermez inşallah bir süre erteledim çünkü altın fiyatları artacakmis şimdi borçlanıp altın borcunu ödeyemem filan kendimi sıkıntıya sokmak istemiyorum

Okulda karne töreni vs oldu ama ben neremle yaptım bilmiyorum bir yandan hastayım bir yandan bakıcı şoku.
Neyse baya herkesin içinde hüngür fosurt ağladım uzun bir süre.
Sonra yemeğe geçtik çocukları da aldım arkadaşlarla hep birlikte yemek yedik.
Alışveriş yapıp eve geldim
Bankadan kirayı bakicinin parasını vs çektim
Kalan paramla çeyrek aldım araba alabilmek için birikim amacli.

Başka kötü haber annem gelmek istiyormus tatilde sanırım gelip beni hasta edecek zaten benim derdim başımdan aşkın.
Abimde bizi davet etmiyor diye trip atiyormus .
Her kahrı çektim bir annem kaldı zaten.
İnşallah yengem gelmez bir de onla uğraşamam zira abimle annem iki kişi en azından iyi kötü bir şeyler yaparız.
Sudem neden bıraktı bakıcı işi, çok üzüldüm ya hiç sinyal vermedi mi önceden? Olur da bulamazsan kreş vs de aklında olsun bence evet çok küçük daha ama en azından milletin nazını çekmezsin. Benim çok yakın arkadaşım 1 yaşında verdi 2 oğlunu da tuvalet eğitimlerini bile kreş halletti. Yani Ankara’da çok daha donanımlı kreşler vardır. İnşallah içine sinecek şekilde çözersin bu sorunu, üzüldüm adına

@sudem34 miniğe geçmiş olsun, benim kız da bronşiti yeni atlattı. 1 hafta çok kötüydü. Çok şükür şimdi iyi. Hemencecik toparlar senin oğluş da inşallah 🙏

Eşin de arada dengeyi kursaydı madem atmış suçu size rahatlamış. Erkeklerin suçluluk duygusu yok mu ya yoksa duygusal zekaları mı kıt?

Annenlerin gelmesini istemiyorsan evde değilim vs deseydin keşke.

Kök ailen çok büyük hatalar yapmış olabilir seni büyütürken fark et kabul et ve önüne bak sudem böyle kendini hırpalama artık. Bugün var elimizde gerisi boş 🌷

@sudem34 miniğe geçmiş olsun, benim kız da bronşiti yeni atlattı. 1 hafta çok kötüydü. Çok şükür şimdi iyi. Hemencecik toparlar senin oğluş da inşallah 🙏

Eşin de arada dengeyi kursaydı madem atmış suçu size rahatlamış. Erkeklerin suçluluk duygusu yok mu ya yoksa duygusal zekaları mı kıt?

Annenlerin gelmesini istemiyorsan evde değilim vs deseydin keşke.

Kök ailen çok büyük hatalar yapmış olabilir seni büyütürken fark et kabul et ve önüne bak sudem böyle kendini hırpalama artık. Bugün var elimizde gerisi boş 🌷
Size de geçmiş olsun 🙏

sulu kabak yemeği mi yapsam yanına pilavla
Geçen @simlumina sayesinde keşfettiğim mantıyı mı yapsam derken ne yapsam karar verebilmis değilim halen

Yine tıkandım
Bu kadar kısa zamanda mantıya dönmem aslında ama canım da hiç sulu kabak istemiyor

Canıma yetti artık ya🤣🤣🤣

Geçen @simlumina sayesinde keşfettiğim mantıyı mı yapsam derken ne yapsam karar verebilmis değilim halen

Yine tıkandım
Bu kadar kısa zamanda mantıya dönmem aslında ama canım da hiç sulu kabak istemiyor

Canıma yetti artık ya🤣🤣🤣
Girit usulü kabak sıyırma yapın bence seversiniz🤭

Yine tıkandım

Canıma yetti artık ya🤣🤣🤣
Kabak yap kız mantı yeni yedin 🤣🤣

Eklentiler

• 1000123726.webp
    1000123726.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 15
Back
X