- Emoji Skoru
- 77.834
- Puanlar
- 1.123
- Konu Sahibi Batgirlfirarda
- #22.941
@ftemiz umreye kizlarla birlikte neden sen de gitmiyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım bulgaristana geldik@sarahconnor tatilde misin ?
Nerdesiniz?
İyi eğlenceler
İyiyim canımEvet canım bulgaristana geldik
Sağolasın
Sen nasılsın
Bu haftasonu bir kg kesin aldımOhh afiyet olsun
Tam aradigim ortam yüz kilo olsam gocunmam
Benim yerime de ye
Börek neli ?Bu haftasonu bir kg kesin aldımyanıma da etli yaprak sarma börek tatlı kurabiye erişte sebze meyve verdi değişik bir seçki
![]()
Pırasalı börek canım tepsi böreği kenarı burgulu olur ya hani bütünBörek neli ?
Erişte nasıl?
Oh yarasınBayadir canım haşhaşlı çörek istiyordu yaptım yedim üç tane
Yanina bir demlik çay zeytin peynir
Ben iflah olmam
Tatil yemek tatili olacak sanirim
Pırasalı börek acaip lezzetli oluyorPırasalı börek canım tepsi böreği kenarı burgulu olur ya hani bütün
Eristeyi bakirkoyde bir hanıma yaptıriyor mantı erişte, mantı siparişlerim yetişmemiş daha erişte aldım sadece
Sade erişte ama sebzeli filan değil
O menünün yanında tabi kısır çok aranmaz ama kısır da sıcağı sıcağına güzel olur beOh yarasın
Annem de kısır yapmış gel al dedi üşendim
Yarın kahveye uğrar alırım artık ya da babama getiriver derim
Akşama sarmayı isiticam ekmek yoğurt yeter
Daha iyiler sudem çok şükür ortanca kanal tedavisi oldu ağzı yara oldu onunla ilgileniyorum. Bende de öksürük başladı yırtamadım yani. Evdeyiz canım annem yanımda neyseki@Mikan iyileşti mi bütün çocuklar sen neredesin tatilde annen yanında mi memlekete ne gitti?
Kanal için yaşı küçük değil mi süt dişini neden çekmek yerine kanal ile uğraştılarDaha iyiler sudem çok şükür ortanca kanal tedavisi oldu ağzı yara oldu onunla ilgileniyorum. Bende de öksürük başladı yırtamadım yani. Evdeyiz canım annem yanımda neyseki![]()
11-12 yaşına kadar düşmeyen bir dişmiş boş kalmasın diye demiş doktorKanal için yaşı küçük değil mi süt dişini neden çekmek yerine kanal ile uğraştılar
Zaten kaç yaşında ki11-12 yaşına kadar düşmeyen bir dişmiş boş kalmasın diye demiş doktor
Ağrısı çok yok ama yara çok kötü görünüyor neden nasıl oldu anlamadım fısfısı var onu sıkıyoruz uyuşukken ısırmış dedi doktor yarın daha iyi olmazsa çocuk doktoruna götüreceğim@Mikan nurofen ben çok beğeniyorum doktordan onu istedim tutmuş ibucold c yazmış o kadar memnun kalmadım