Beni biliyorsunuz o zamanHayır değilim.Sizin memleket sanmıştım,krizanteminkini soruyormuşsunuz yanlış anladım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni biliyorsunuz o zamanHayır değilim.Sizin memleket sanmıştım,krizanteminkini soruyormuşsunuz yanlış anladım.

Evet sokak başında vardı bir tek biz alıyorduk galiba kapattı adam neyse ki rahat 3 farklı çiğ köfteci var servisten indiğimiz yerde

Bugün menüde pizza var

Teşekkür ederim canımBenim cocuklarda istiyor bu ara , yapiveriyim bende bi ara :) Afiyet olsun nevrestem
 Şifa olsun kuzulara
Şifa olsun kuzulara

Çiğ olan herşey zararlı aslında mantıklı canım
 annemler izmirden siparis verdiler ama doktorum tavsiye etmedi iptal ettirdik mecbur :) off bakteri ureten hersey mi guzel olur Allahim
 annemler izmirden siparis verdiler ama doktorum tavsiye etmedi iptal ettirdik mecbur :) off bakteri ureten hersey mi guzel olur Allahim 
Teşekkür ederim canımŞifa olsun kuzulara

Size de insh
 Size de insh 
Yeni üye olsamda uzun zamandır siteyi takip ediyorum.Kendiniz yazmıştınızBeni biliyorsunuz o zaman
HoşgeldinizYeni üye olsamda uzun zamandır siteyi takip ediyorum.Kendiniz yazmıştınız

hoşbuldukHoşgeldiniz

Evet bu da benim işime gelirOoh mis gibi , illa ki biri acik olur her zaman

Yoğurt çorbası
Patlıcan yemeği
Pirinç pilavı
Cacık
Afiyet olsun herkese

Yeni üye olsamda uzun zamandır siteyi takip ediyorum.Kendiniz yazmıştınız

Sağol canım benim sizlere de afiyet olsun sende neler var bugün menündeAfiyet olsun canim

Sağol canım benim sizlere de afiyet olsun sende neler var bugün menünde
 corba da yapmayi planliyordum ama yetisemedim malesef .
 corba da yapmayi planliyordum ama yetisemedim malesef . Menün güzel canım vallahi ikisi de çok güzel hangisi ağır basarsa artık ben irmiği çok severimBende kis dolmasi ,salata , yogurt hazirladim yemegecorba da yapmayi planliyordum ama yetisemedim malesef .
Simdi de guzel bi sutlu tatli cekti canim :)
İrmikli muhallebi veya tavuk gogsu arasinda kaldim :)

hoşbulduk tokatlıyım 36 yaşındayım,2 çocuk annesiyim,ev hanımıyım.Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimHosgeldiniz :)
Siz nerelisiniz , napar ne edersiniz

Menün güzel canım vallahi ikisi de çok güzel hangisi ağır basarsa artık ben irmiği çok severim

hoşbulduk tokatlıyım 36 yaşındayım,2 çocuk annesiyim,ev hanımıyım.Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim