Beni biliyorsunuz o zamanHayır değilim.Sizin memleket sanmıştım,krizanteminkini soruyormuşsunuz yanlış anladım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni biliyorsunuz o zamanHayır değilim.Sizin memleket sanmıştım,krizanteminkini soruyormuşsunuz yanlış anladım.
Evet sokak başında vardı bir tek biz alıyorduk galiba kapattı adam neyse ki rahat 3 farklı çiğ köfteci var servisten indiğimiz yerde![]()
Bugün menüde pizza var![]()
Teşekkür ederim canımBenim cocuklarda istiyor bu ara , yapiveriyim bende bi ara :) Afiyet olsun nevrestem![]()
Çiğ olan herşey zararlı aslında mantıklı canım![]()
Teşekkür ederim canımŞifa olsun kuzulara
![]()
Yeni üye olsamda uzun zamandır siteyi takip ediyorum.Kendiniz yazmıştınızBeni biliyorsunuz o zaman![]()
HoşgeldinizYeni üye olsamda uzun zamandır siteyi takip ediyorum.Kendiniz yazmıştınız
hoşbuldukHoşgeldiniz![]()
Evet bu da benim işime gelirOoh mis gibi , illa ki biri acik olur her zaman![]()
Yoğurt çorbası
Patlıcan yemeği
Pirinç pilavı
Cacık
Afiyet olsun herkese![]()
Yeni üye olsamda uzun zamandır siteyi takip ediyorum.Kendiniz yazmıştınız
Sağol canım benim sizlere de afiyet olsun sende neler var bugün menündeAfiyet olsun canim![]()
Sağol canım benim sizlere de afiyet olsun sende neler var bugün menünde![]()
Menün güzel canım vallahi ikisi de çok güzel hangisi ağır basarsa artık ben irmiği çok severimBende kis dolmasi ,salata , yogurt hazirladim yemegecorba da yapmayi planliyordum ama yetisemedim malesef .
Simdi de guzel bi sutlu tatli cekti canim :)
İrmikli muhallebi veya tavuk gogsu arasinda kaldim :)
hoşbulduk tokatlıyım 36 yaşındayım,2 çocuk annesiyim,ev hanımıyım.Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimHosgeldiniz :)
Siz nerelisiniz , napar ne edersiniz![]()
Menün güzel canım vallahi ikisi de çok güzel hangisi ağır basarsa artık ben irmiği çok severim![]()
hoşbulduk tokatlıyım 36 yaşındayım,2 çocuk annesiyim,ev hanımıyım.Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim![]()