- 2 Aralık 2015
- 33.670
- 111.396
- 598
Menülerin uyumlu çok güzel de o yemeklerin hepsini bir günde bitiriyor musunuzBugün
Mercimek çorbası
Köfte
Patates kızartması
Mevsim salatası
Kola
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menülerin uyumlu çok güzel de o yemeklerin hepsini bir günde bitiriyor musunuzBugün
Mercimek çorbası
Köfte
Patates kızartması
Mevsim salatası
Kola
TeşekkürlerAfiyet olsun![]()
Teşekkürler çorba 2 günlük yapıyorum ama yemekleri az yapıyorun genellikle bitiyorMenülerin uyumlu çok güzel de o yemeklerin hepsini bir günde bitiriyor musunuz![]()
Sende ne var bugün canım![]()
Bence yanına da pilav yapacaksın ,çok zekiyim değil mi?Bende etli nohut yemegi yapmayi planliyorum canim![]()
Nasıl güzel olur canım ben nohutlu pilavı da çok severim yanına ayrann turşu of diyorumBende etli nohut yemegi yapmayi planliyorum canim![]()
Bence yanına da pilav yapacaksın ,çok zekiyim değil mi?
Ailedekiler hangisini daha çok seviyor.Bana kalsa pirinç derim,eşime sorsam bulgur der.Pilavsiz olmaz canimPirinc mi bulgur mu karar veremedim ama daha
![]()
Menülerin uyumlu çok güzel de o yemeklerin hepsini bir günde bitiriyor musunuz![]()
Nasıl güzel olur canım ben nohutlu pilavı da çok severim yanına ayrann turşu of diyorumNasıl böyle yemek aşkı var içimde ya
![]()
Aynen,mesela akşamdan fasulye kavurması vardı.Kahvaltılığı canım istemedi,ısıttım yedim.Bizim aksamdan mutlaka kalir biseyler , diger gun ogle yemegi olarak tuketmeye calisiyoruz![]()
Teşekkürler çorba 2 günlük yapıyorum ama yemekleri az yapıyorun genellikle bitiyorMenülerin uyumlu çok güzel de o yemeklerin hepsini bir günde bitiriyor musunuz![]()
salçalı mı yapıyorsun canım?Bende etli nohut yemegi yapmayi planliyorum canim![]()
Ben kalmaya çabalıyorum benim annemde çok güzel yapar hep anneler yüzündenNohutlu pilavi bende cok severimHeleki tavukluysa mukemmel oluyor , annem harika yapar nohutlu-tavuklu pilavi
Biz nasil formda kalcaz bu yemek askiyla nehircim![]()
![]()
Aynen,mesela akşamdan fasulye kavurması vardı.Kahvaltılığı canım istemedi,ısıttım yedim.
Teşekkürler çorba 2 günlük yapıyorum ama yemekleri az yapıyorun genellikle bitiyor
salçalı mı yapıyorsun canım?
Ben kalmaya çabalıyorum benim annemde çok güzel yapar hep anneler yüzünden![]()
O kadar güzel yapmasalar yemek aşkı olmazdı içimizde kv mesela kötü yapıyor eşimin sevmemesi o yüzden hiç yemek diye ölmez benim gibiAynen , biz suçsuzuz hakim bey![]()
Bugün menüde
Ev yapımı tarhana çorbası
Zeytinyağlı karışık dolma ve sarma
Turşu
O kadar güzel yapmasalar yemek aşkı olmazdı içimizde kv mesela kötü yapıyor eşimin sevmemesi o yüzden hiç yemek diye ölmez benim gibi![]()