Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım sizede afiyet olsunAfiyet olsun nevoşcum![]()
Anladım canım ben de sulu salçasız ve sarımsaklı yapıyorumEvet salçalı yapıyorum , sulu şekli ile yani![]()
Kizlar her gun birden fazla cesit mi yapiyosunuz masallah. Cok nadiren yapabiliyorum Ben. Saat ucte okuldan geliyorum ugrasamiyorum o kadar. Kv'dem antepten yuvarlama gonderdi onu yapcam bugun.
Anladım canım ben de sulu salçasız ve sarımsaklı yapıyorum![]()
Nur , kimse yazmıyor dedin ,bugün bayağı yazan oldu.Allahtan başka şey dileseymişsin keşkeHic oyle denemedim daha once , tarifini verirsen denemek isterim bende![]()
Ben genelde yazıyorum,unutursam etiketleyin bugün ne yaptın diyeNur , kimse yazmıyor dedin ,bugün bayağı yazan oldu.Allahtan başka şey dileseymişsin keşke![]()
Bugün yazanların çok olmasından ,birinin parnağı var da kimin ,yoksa senin miBen genelde yazıyorum,unutursam etiketleyin bugün ne yaptın diye![]()
Yok ben birşey yapmadımBugün yazanların çok olmasından ,birinin parnağı var da kimin ,yoksa senin mi![]()
Bakışların öyle demiyor amaYok ben birşey yapmadım![]()
Arkamdan gelen olmuş olabilirBakışların öyle demiyor ama![]()
Nur , kimse yazmıyor dedin ,bugün bayağı yazan oldu.Allahtan başka şey dileseymişsin keşke![]()
Ben genelde yazıyorum,unutursam etiketleyin bugün ne yaptın diye![]()
Bugün yazanların çok olmasından ,birinin parnağı var da kimin ,yoksa senin mi![]()