- 31 Temmuz 2011
- 10.134
- 17.417
- 298
Unutmak değilde karıştırıyoruz değil mi![]()
Evet karistiriyoz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Unutmak değilde karıştırıyoruz değil mi![]()
Evet karistiriyoznapalim , bi kadar pasta gramaj tarif derken yas falan kalmiyor akilda
![]()
![]()
87liyim cano açıktan belli olmasın yaşım![]()
aynen ondan sende 18 falan gösteriyorsun haniTaam kriz'cim , 23 sun ya sen(caktirmayan uye smileysi ) :)
Yeni icatlar hiç bitmiyorBiz eskileri yapmaya çabalarken yenileri çıkıyor
Ben birde uydurma yani doğaçlama çok yaparım
![]()
Senin elinin ayari tutmus ,una dokunsan pasta olur mubarek![]()
Ben en son dogaclama yaptigimda ,esimin yerkenki yuz ifadesini unutamadigimdan artik kalkismiyorum oyle islere![]()
![]()
Sen kaç doğumlusun![]()
Maşaallah canım90 liyim , en son 22 yasindaydim ,simdi hatirlamiyorum nevos![]()
aynen ondan sende 18 falan gösteriyorsun hani![]()
Boşver sen doğaçlama yapmaya ara ara devam etBen çoğunluk öyle yapıyorum
![]()
İyi öyle olsunHic yapmasam daha iyi sanki
Ne hakkim var cancagazlarimi zehirlemeye![]()
Maşaallah canımDaha çok gençsin
![]()
Canım daha 25 yaşındasınBilmem , genc miyim ? Cocuklar ,ev ,is derken bazen kendimi cok yasli ,bitkin hissediyorum nevosErken evliligin artisi oglum ,eksisi de bu hissiyat olsa gerek :/
Canım daha 25 yaşındasınÇok erken evlenmişsin
Çocuklar,işler yıpratıyor haklısın
Büyüdükçe sorunları artıyorBen bu yıl zor yetişiyorum
![]()
Allah kolaylık versin canımEvet ,erken evlilik erken annelik...
Bazen ,buyuseler de gece ateslenmeleri,kusmalari , ter kurutmalari ,yemek yedirme derdi v.s bitse diyorum ama etrafimdaki herkes buyuyunce dertleri de buyuyor diyor ,gozum iyice korkuyor :/ Sukur esim en buyuk destegim
Sen kac yasinda evlendin peki ? ben birini zor zaptediyorum , ikiz annesi olmak cok zor olmali![]()
Allah kolaylık versin canım
Ben 21 yaşında evlendim canımÇok zor günler geçirdim canım
Çok şükür büyüdüler,fakat şimdi farklı zorlukları var.
![]()
Tabi canım herşey onların mutlu olması içinAmin ,hepimize insh canim
Her sey bi tarafa bi gulumsemeleri butun zorluklari unutturuyor , anne olmanin en guzel tarafi da bu his belki de![]()
Hayır değilim.Sizin memleket sanmıştım,krizanteminkini soruyormuşsunuz yanlış anladım.Bak buna katılıyorumAma değil
Malatyalı mısınız![]()
Evet sokak başında vardı bir tek biz alıyorduk galiba kapattı adam neyse ki rahat 3 farklı çiğ köfteci var servisten indiğimiz yerdeooh yarasinDemekki senin cigkofte askin farkli bi boyuta ulasmis nehircim :) Sizin evin civarindaki cigkofteciler issiz kalmaz vesselam
![]()
Çiğ olan herşey zararlı aslında mantıklı canımEvet yasak canimCig et bakteri barindirdigi icin hamilelikle tavsiye edilmiyor malesef