- 31 Temmuz 2011
- 10.134
- 17.417
- 298
Ben de düdüklü olmadan yemek yapamıyorum.Sürekli elimin altında olacakNeden korkuyorsun birşey mi geldi başına

Ay.ne guzel
 Keske bende oyle.sevebilsem
 Keske bende oyle.sevebilsem  Zamandan da tasarruf olurdu.Evet nevos , komsumuzun duduklusu patlamisti mutfaklari mahfolmustu :/ Mutfagi gectim yakininda biri.olsa tam olumcul olur Allah korusun.ondan dolayi dudukluye bi turlu alisamadim bend
 Zamandan da tasarruf olurdu.Evet nevos , komsumuzun duduklusu patlamisti mutfaklari mahfolmustu :/ Mutfagi gectim yakininda biri.olsa tam olumcul olur Allah korusun.ondan dolayi dudukluye bi turlu alisamadim bend 

Kullanıma dikkat ettiğin sürece birşey olmuyor..Ben evlendiğimden beri kullanıyorum.Annem çok kullanmaz ,onlara gittiğim zaman söylenirim.
 Kullanıma dikkat ettiğin sürece birşey olmuyor..Ben evlendiğimden beri kullanıyorum.Annem çok kullanmaz ,onlara gittiğim zaman söylenirim.

Hakikaten mi ???
 Hakikaten mi ??? Aslinda ceyizimden kalan bi duduklum var , korkmaz markali ama eski usul patlayanlardan
 Aslinda ceyizimden kalan bi duduklum var , korkmaz markali ama eski usul patlayanlardan  

Ben dikkat ediyorum başıma pek birşey gelmedi
Ben dikkat ediyorum başıma pek birşey gelmedi 

15 dakikada.et pisiriyorsa mucizevi bisey hakketen
 15 dakikada.et pisiriyorsa mucizevi bisey hakketen