bugün ne yemek yapsam..

Yağmurda ıslanmış eşim bugün onun için tavuk suyuna şehriye çorba hazırlıyorum . Yanına fırında kaba mücver ve yoğurt . Afiyet olsun :)

bugün;
kıymalı patates yemeği
pirinç pilavı
salata
patlıcan mezesi
yoğurt
karpuz
felan var
çorba yapmayı düşünmüyorum..

eşim tutturdu fırında tavuk patates diye (şimdi fırın yeni ya heves işte) onu pişiriyorum. yanına da pilav ve cacık

kıymali tarhana çorbası yapıcam ama baska napıcam bilmiyorum canım hiç bişey istemiyo:26:

Ben de biber ve domates dolması yaptım. Dünden süzme mercimek çorbası ve kabak yemeği de var. Eşime bir de ayran yaparım tamamdır :)

Bizdede kürdan kebabı.pirinç pilavı ve salata yapılıyor suan.dünden kalan amerikan salatam ve hamburgerimde var artık kim ne isterse

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dün pizza yaptım, menemen çay, kahvaltı,kavun falan öyle yedik aksam yemeğimizi. havalar sıcak canım hiçbişey istemiyo

yemeğim yok ne yapacağımıda bilmiyorum hafif şeyler yapmak istiyorum ne yapayım ki acep

dünde ben k.validedeydim canımm

iyi olur aradaa

semizotu salatası

domates çorbası

tonbalıklı makarna

yapabilirsin

ben tonbalıklı makarna yemem semiz otu salatası yaparım çorba hayatta içmem bu sıcakta alternatifleri çoğalt vefa patlıcan biber patates felan mı kızartsam domateste eritirim.
karpuzda var
semizotu salatasıda yaparım

Bendende koca bir kaZan mantı kv cığım yapmaya basladı ben cocuk uyutup katılıcam.dünden yemeğimiz var bu akşam için ama yarına hazırlık mantı..
Benim en cok sevdiğim menum
Kırmızı lahanayı ve bir elmayı kucuk kucul dograyıp yagda kavurup içine şeker ve sirke katıyorum garnitür oluyor.
Kendim tavuk gögüsünden schinitsel yapıyorum patates püresi veya sadece haslayıp koyuyorum.mantar corbasındada sos yapıyorum üzerine harıka oluyor..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bizim evde yumurcak olduğu için çorbasız gün hemen hemen olmazz

kızartma süper fikirrr bende yapıcamm

semizotunu domateslimi yoğurtlumu yapacaksın

mücver yapabilirsin benim canım kısır istiyooo

bizim evde yumurcak olduğu için çorbasız gün hemen hemen olmazz

kızartma süper fikirrr bende yapıcamm

semizotunu domateslimi yoğurtlumu yapacaksın

mücver yapabilirsin benim canım kısır istiyooo

benim canımda mercimek köftesi istedi
yoğurtlu yapacağım canım..
domateside zeytin yağında yumuşatıp kızartmanın üstüne dökeceğim..
mücver bak onuda yapayım evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…