bugün ne yemek yapsam..

ikinizde iş güç sahibiyseniz bir an önce alın derim ben kiraya verdiğim bu zamana kadar paraya acıyorum şimdi,borç sahibi olmadanda mülk sahibi olunmuyor maalesef.evet uzak yerlere geldim alıştım çalışmasam daha zor olurdu kesin mecbur alışıyor insan

çok şükür ikimizde çalışıyoruz biraz birikim yapalım ev alacağız zaten tek dşüncemiz o şuanda canım..
aynen dediğin gibi borçsuz ev olmuyor maalesef

merhaba kızlar
benim dünden kalan yayla çorbamla zeytinyağlı portakallı kerevizim var yanına napsam ki aslında canım hiç bişey yapmak istemiyor ama kafam karıstı tavuk mu çıkarsam biftek mi karar veremedm sizler fikir verseniz?

merhaba kızlar
benim dünden kalan yayla çorbamla zeytinyağlı portakallı kerevizim var yanına napsam ki aslında canım hiç bişey yapmak istemiyor ama kafam karıstı tavuk mu çıkarsam biftek mi karar veremedm sizler fikir verseniz?

merhaba canım;
bence ikisi de yakışır yanına,hangiisi kolayına geliyorsa onu yap derim bence, tavuk daha kolay gibi

merhaba kızlar

tavuk daha çok yakışır gibime geldi canım

tesekkür ederim kızlar tavuk yapayım bari bana da tavuk daha kolay geliyor canm hiç yemek yapmak istemiyor bugün nedeense :(

tesekkür ederim kızlar tavuk yapayım bari bana da tavuk daha kolay geliyor canm hiç yemek yapmak istemiyor bugün nedeense :(

bende aynı dertten muzdaripim sadece uyumak istiyorum elim gitmiyor hiçbirşeye bide 7de işten çıkıp kim bilir kaçta evde olacağım yemek yapmak ne kadar sürecek hangi ara uyuyacaksam artık.

hoş geldin canım ne yapalım kara kara düşünüyoruz ne yemek yapalım diye sen neler yapıyorsun görünmüyorsun?

hb cnm
napıyım rezillik yaşıyorum kaç gündür
bulaşık makinem bozuldu
sonra hortumu patladı halım battı
halıyı yıkadım serdim
yagmur yagdı
bugün makinem gitti
çamaşır makinesiyle gideri bir oldugundan o da iptal
çıldırıyorum napıyım
bulaşık
çamaşır
çocuk
yemek

buda akşamki menüm
tarhana çorbası
ekşili sulu köfte
salata
turşu
kola
puding

prensesim kalktı kızlar:55:
size iyi sohbetler kendinize cici bakın:6:

hb cnm
napıyım rezillik yaşıyorum kaç gündür
bulaşık makinem bozuldu
sonra hortumu patladı halım battı
halıyı yıkadım serdim
yagmur yagdı
bugün makinem gitti
çamaşır makinesiyle gideri bir oldugundan o da iptal
çıldırıyorum napıyım
bulaşık
çamaşır
çocuk
yemek

ee çok fena olmuş ama canım eski miydi makinan offf bulaşık makinası olmadan çok zor ay bide çamaşır gerçi o idare edilirde bulaşık fena olmuş ee ne zaman gelecekmiş servisten..
ve çok kısmetsizmişsin halı yıkadın haftalardır yağmursuz olan havaya yağmur getirdin canım..
çok üzüldüm valla ben olsam sinir harbi geçirirdim

bende aynı dertten muzdaripim sadece uyumak istiyorum elim gitmiyor hiçbirşeye bide 7de işten çıkıp kim bilir kaçta evde olacağım yemek yapmak ne kadar sürecek hangi ara uyuyacaksam artık.

Allah kolaylık versin canm ben çalışmıyorum evdeyim :( havadanmıdır nedir bugün niye böyle oldu anlamadım
iş buldum gibi bende ama anadolu yakasında ben zaten avrupa da bi uçtayım bunları düşündüğüm için sınava gitmedim.
günlerde kısaldı Allah yardımcın olsun :((

Allah kolaylık versin canm ben çalışmıyorum evdeyim :( havadanmıdır nedir bugün niye böyle oldu anlamadım
iş buldum gibi bende ama anadolu yakasında ben zaten avrupa da bi uçtayım bunları düşündüğüm için sınava gitmedim.
günlerde kısaldı Allah yardımcın olsun :((

ben avrupadan anadoluya gelin gittim:)
işyerim avrupada kaldı ben hergün o köprü trafiğini çekiyorum maalesef çok zor sağol canım anadoluda iş aramaya başlayacağım zaten böyle olmuyor çünkü:ssz:

ben avrupadan anadoluya gelin gittim:)
işyerim avrupada kaldı ben hergün o köprü trafiğini çekiyorum maalesef çok zor sağol canım anadoluda iş aramaya başlayacağım zaten böyle olmuyor çünkü:ssz:

valla çok zor her gün o yol hiç çekilecek gibi değil insanın ömrü yollarda geçiyor :(

kızlar günaydın,,,,

akşam için türlü yaptım geceden ,yanına akşama makarna yapmayı düşünüyorum (büyük kurtarıcım:)) başka ne yapabilirim yanına önerileriniz çorba mesala ??

Back
X