bugün ne yemek yapsam..

bende öyle canım türk kahvesi çok ağır tat veriyor,,nescafenin tadına bayılıyorummm

bu arada ilk defa lavaş yapmayı denemeyi düşünüyorum pazar sabah erkek kalkıp,geçen k.validem yaptı çok güzel oluyorrr hem kahvaltıda hem akşam yemekte dürüm yapacak mezeler hazır oldumu çayla süper oluyorrr

açmayı biliyor musn canım

annem sağ olsun zamanında öğretmişti bana:):)

ne güzelll maşallah,,,bende hiç elime almadım değil ufak ufak yapar yardım ederdim anneme ama büyük hiç açmadım denemedim,,,lavaşda büyük açılmayacak ya deneyeyim zamanla geliştireyim kendimi diyorummm

ne güzelll maşallah,,,bende hiç elime almadım değil ufak ufak yapar yardım ederdim anneme ama büyük hiç açmadım denemedim,,,lavaşda büyük açılmayacak ya deneyeyim zamanla geliştireyim kendimi diyorummm

öyle zaten yapa yapa alışıyor insan biz el açması yufka yapardık börek felan yapardık canım lavaş yapmadım hiç

kızlar ayva tatlısı yapacağım ama içine lohusa şerbeti koymasam tadı kötü olur mu??

kızlar ayva tatlısı yapacağım ama içine lohusa şerbeti koymasam tadı kötü olur mu??

hiç yapmadım canım ben ayva tatlısını,,,benim eşim meyvalı tatlılardan hoşlanmaz,nerde ağır şerbetli tatlı var ona bayılır, telde görüştüm haftasonu tiramusu yapacam sana dedim burun kıvırıdı şaşkın,şam tatlısı yap şam tatlısı diyoo

hiç yapmadım canım ben ayva tatlısını,,,benim eşim meyvalı tatlılardan hoşlanmaz,nerde ağır şerbetli tatlı var ona bayılır, telde görüştüm haftasonu tiramusu yapacam sana dedim burun kıvırıdı şaşkın,şam tatlısı yap şam tatlısı diyoo

madem şerbetli tatlı seviyor sen ona kalbura bastı yap canım:):)
şam tatlısı ben hiç yapmadım valla

ben dün mısır haşladım 7-8 tane kadar onları nasıl temizleyeceğim kolay yolunu bilen varsa paylaşa bilir mi acaba?

ee çok fena olmuş ama canım eski miydi makinan offf bulaşık makinası olmadan çok zor ay bide çamaşır gerçi o idare edilirde bulaşık fena olmuş ee ne zaman gelecekmiş servisten..
ve çok kısmetsizmişsin halı yıkadın haftalardır yağmursuz olan havaya yağmur getirdin canım..
çok üzüldüm valla ben olsam sinir harbi geçirirdim

yeni canım 2,5 senelik makine daha
çamaşırıda kullanmadım giderleri bi oldugundan
Allahtan bugün geldi servisten:10:
yoksa sıyırmaya az kalmıştı:9::9:
sorma balkona çıkıp halıya bakmıyorum gıcık oldum ona
akşam eşime söyleyecem baksın kuruduysa sersin mutfaga:9::9:

yeni canım 2,5 senelik makine daha
çamaşırıda kullanmadım giderleri bi oldugundan
Allahtan bugün geldi servisten:10:
yoksa sıyırmaya az kalmıştı:9::9:
sorma balkona çıkıp halıya bakmıyorum gıcık oldum ona
akşam eşime söyleyecem baksın kuruduysa sersin mutfaga:9::9:

ay çok güldüm halıya mı trip atıyorsun:9::9:

günaydın kızlar güzel bir hafta geçiririz umarım:):)

kızlar geçenlerde eşim ayva almış ama fazla almış bende o bozulmadan birşeyler yapayım dedim ve kolları sıvayıp mutfağa geçiş yaptım ayva tatlısı yapmaya karar verdim..

akşama sürpriz misafirlerim geldiler ve ayva tatlımdan ikram ettim herkes çok beğendi ben meyvelı tatlıları hiç sevmem ama itiraf etmeliyim ki ben bile beğendim:9::9:

Eklentiler

• $10112013695.webp
    $10112013695.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 65
  • $10112013696.webp
    $10112013696.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 55
günaydın kızlar güzel bir hafta geçiririz umarım:):)

kızlar geçenlerde eşim ayva almış ama fazla almış bende o bozulmadan birşeyler yapayım dedim ve kolları sıvayıp mutfağa geçiş yaptım ayva tatlısı yapmaya karar verdim..

akşama sürpriz misafirlerim geldiler ve ayva tatlımdan ikram ettim herkes çok beğendi ben meyvelı tatlıları hiç sevmem ama itiraf etmeliyim ki ben bile beğendim:9::9:

harikasın ellerine sağlık...ayva için benim önerim cildin için kullan.. tarifini unuttum ama çekirdeklerini biraz suda birkaçgün bekleteceksin sanırım.. tam bilmiyorum ama iyi gelirmiş bi araştır..

harikasın ellerine sağlık...ayva için benim önerim cildin için kullan.. tarifini unuttum ama çekirdeklerini biraz suda birkaçgün bekleteceksin sanırım.. tam bilmiyorum ama iyi gelirmiş bi araştır..

üniv deki ev arkadaşım yapar kullanırdı sivilceleri için canım ben de bi araştırayım o zaman.

Arkadaşlar haftasonu misafirim var.
Akşam yemeği için alternatif neler yapıp da ikram etsem..
Yemekten hariç ortaya bir şeyler sunmak istiyorum..

Back
X