- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
ben severim yemek yapmayı ama dinleniyorum çok şükür artık![]()
iyi dinlenmeler cnm
bugün pek sessiz burası

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben severim yemek yapmayı ama dinleniyorum çok şükür artık![]()
iyi dinlenmeler cnm
bugün pek sessiz burası![]()
selam canım... ben bugün bulgur pilavı ve köfte yapıcam eşimin isteği siz neler yapıcaksınız??
ben fırında hamsi yapacağım.yanında salata...
selam kızlar![]()
arkadaşlar tavuğun terbiyesini nasıl yapıyorsunuz ben yoğurt salça sıvıyağ sarımsak tuz karabiber kekik ve pulbiberi karıştırıp tavuğu en az 5 saat bu sosun içinde bekletiyorum bazıları sütle daha güzel olduğunu söylüyor deneyeniniz varmı
selam kızlarr![]()
iyiyim cnm seni sormalı![]()
çok şükür canım iyiyim yorgunum sadece, akşam yemek telaşından kurtuldum kayınvalidem kurufasulye pilav ve zeytinyağlı kabak yapacakmış .itiraf edeyim kayınvalidem bende pek yemek yapmaz, oğlum çok küçükken gelir gider bizde bakardı yemek çoğu zaman yapmazdı.dün gece kayınpederime küsmüş geldi.
çok güldüm
o ne öyle yeni evliler gibi
kocamla kavga ettim oglumda kalayım
iyi Allahtan yemek yapmış buda bişey
evleriniz yakınmı![]()
çok şükür canım iyiyim yorgunum sadece, akşam yemek telaşından kurtuldum kayınvalidem kurufasulye pilav ve zeytinyağlı kabak yapacakmış .itiraf edeyim kayınvalidem bende pek yemek yapmaz, oğlum çok küçükken gelir gider bizde bakardı yemek çoğu zaman yapmazdı.dün gece kayınpederime küsmüş geldi.
hiç sorma yeni çıkarttı bu küsme huyunu bu seneye kadar yoktu canım:) evimiz pek yakın değil, gece eşimi aradınız yatmadıysanız beni almaya gel diye, eşimde uçtu gitti almaya tabi. kayınpederim içmiş eve gelmemiş ona kızmış küsmüşş
menüsünü beğendim kayınvaliden eşine küstüğü zamanlarda bana da gelebilir:)bugün ne yemek yapıcam bilmiyorum hafif bişey yiyelim diyorum ama o bile aklıma gelmiyo dünden bulgur pilavım var yanına ne yapayım sizce??
garip geldi ya ne biliyim
kv kavga edip geline gelip kalması
inş.en kısa zamanda evine döner
bulur pilavının yanına tavuk sote yada karnıbahar yemeği yapabilirsin yakışır bence
ayy hiç sorma bana da garip geldi alışkın değilim ama ne denebilirki inşallah düzelir, allahtan valizi yoktu yanında:)