bugün ne yemek yapsam..

kızlar günaydın.....çok yorgun ve uykusuzum akşama da evde bir kaşık hazır da yemek yok:((kayınvalidem bizde,üstelik gece 11de geldii kayınpederle küsmüş bu da bu sene çıktı hiç yapmazdı ve canım bir şey yapmak istemiyor, belki o yapar da hazır olur diye hayal ediyorum

$pure.webp

Arkadaşlar nefis bir ana yemek oluyor
Yanına bir salata yaparak günü kurtarabilirsiniz
Yapılışı,Malzeme listesi detayları hepsi blogumda mevcut
Avatardaki adresten ziyaret edebilirsiniz
Bir çok kolay ve pratik akşam yemeği menüleri bulabilirsiniz :16:

dün hiç giremedim nete evde yoktum canım annemle aşure yaptık bugün kayınvelidemleri yemeğe davet ettim
fırında tavuk patates
pilav
çorba
salata
kuru biber kavuracağım yoğurtlu eşimin babası çok seviyor
sonrada aşure
aslında başka bir yemek çeşidi daha yapsammı diyorum ama dün tüm gün ayakta olduğum için inanılmaz sırt ve bel ağrısı çekiyorum sağolsun minik prensesim hiç rahat vermiyor tekme üstüne tekme atıyor

arkadaşlar tavuğun terbiyesini nasıl yapıyorsunuz ben yoğurt salça sıvıyağ sarımsak tuz karabiber kekik ve pulbiberi karıştırıp tavuğu en az 5 saat bu sosun içinde bekletiyorum bazıları sütle daha güzel olduğunu söylüyor deneyeniniz varmı

arkadaşlar tavuğun terbiyesini nasıl yapıyorsunuz ben yoğurt salça sıvıyağ sarımsak tuz karabiber kekik ve pulbiberi karıştırıp tavuğu en az 5 saat bu sosun içinde bekletiyorum bazıları sütle daha güzel olduğunu söylüyor deneyeniniz varmı

canım kolay gelsin bende yoğurt terbiye yapıyorum senin gibi,hiç süt denemedim ama bizim işyeri ahçımız sütte marine ediyormuş özellikle filetoları galeta ununa buluyur dışı çıtır çıtır içi yumuşak oluyor canım.ben terbiye ye biraz limonda ekliyorum

iyiyim cnm seni sormalı:55:

çok şükür canım iyiyim yorgunum sadece, akşam yemek telaşından kurtuldum kayınvalidem kurufasulye pilav ve zeytinyağlı kabak yapacakmış .itiraf edeyim kayınvalidem bende pek yemek yapmaz, oğlum çok küçükken gelir gider bizde bakardı yemek çoğu zaman yapmazdı.dün gece kayınpederime küsmüş geldi.

çok şükür canım iyiyim yorgunum sadece, akşam yemek telaşından kurtuldum kayınvalidem kurufasulye pilav ve zeytinyağlı kabak yapacakmış .itiraf edeyim kayınvalidem bende pek yemek yapmaz, oğlum çok küçükken gelir gider bizde bakardı yemek çoğu zaman yapmazdı.dün gece kayınpederime küsmüş geldi.

:27::27::27::27:çok güldüm
o ne öyle yeni evliler gibi
kocamla kavga ettim oglumda kalayım:9::9:
iyi Allahtan yemek yapmış buda bişey
evleriniz yakınmı:27:

:27::27::27::27:çok güldüm
o ne öyle yeni evliler gibi
kocamla kavga ettim oglumda kalayım:9::9:
iyi Allahtan yemek yapmış buda bişey
evleriniz yakınmı:27:

hiç sorma yeni çıkarttı bu küsme huyunu bu seneye kadar yoktu canım:) evimiz pek yakın değil, gece eşimi aradınız yatmadıysanız beni almaya gel diye, eşimde uçtu gitti almaya tabi. kayınpederim içmiş eve gelmemiş ona kızmış küsmüşş

menüsünü beğendim kayınvaliden eşine küstüğü zamanlarda bana da gelebilir:)bugün ne yemek yapıcam bilmiyorum hafif bişey yiyelim diyorum ama o bile aklıma gelmiyo dünden bulgur pilavım var yanına ne yapayım sizce??

hiç sorma yeni çıkarttı bu küsme huyunu bu seneye kadar yoktu canım:) evimiz pek yakın değil, gece eşimi aradınız yatmadıysanız beni almaya gel diye, eşimde uçtu gitti almaya tabi. kayınpederim içmiş eve gelmemiş ona kızmış küsmüşş

:1::1:garip geldi ya ne biliyim
kv kavga edip geline gelip kalması:55:
inş.en kısa zamanda evine döner

menüsünü beğendim kayınvaliden eşine küstüğü zamanlarda bana da gelebilir:)bugün ne yemek yapıcam bilmiyorum hafif bişey yiyelim diyorum ama o bile aklıma gelmiyo dünden bulgur pilavım var yanına ne yapayım sizce??

:1::1:garip geldi ya ne biliyim
kv kavga edip geline gelip kalması:55:
inş.en kısa zamanda evine döner

bulur pilavının yanına tavuk sote yada karnıbahar yemeği yapabilirsin yakışır bence

ayy hiç sorma bana da garip geldi alışkın değilim ama ne denebilirki inşallah düzelir, allahtan valizi yoktu yanında:)

bulur pilavının yanına tavuk sote yada karnıbahar yemeği yapabilirsin yakışır bence

ayy hiç sorma bana da garip geldi alışkın değilim ama ne denebilirki inşallah düzelir, allahtan valizi yoktu yanında:)

sinirle aklına gelmemiştir:27::27::27:
belkide alıp gelmiştir dermişim
ayak üstü strese sokmayım seni:52:

Back
X