bugün ne yemek yapsam..

günaydın kızlarrrr

bir şey soracağım size ben evden iş yerine yemek getirmek istiyorum ama ne getirebilirim önerilerinizi alabilir miyim?

günaydın kızlarrrr

bir şey soracağım size ben evden iş yerine yemek getirmek istiyorum ama ne getirebilirim önerilerinizi alabilir miyim?[/QUOTE

evde ne pişiriyorsan getirebilirsin..bben arada getiriyorum..
burada yemek çıkıyor ..ben yiyemiyorum..

arada sevdiğim yemekler olunca inip yiyorum..

ben bugün brokoli çorbası getirdim..barbunya getirdim..
her gün 2 elma ve 2 mandalina da getiririm..
evde ne varsa götür..bazen poğaça getiririrm.
soğuk sandviç hazırlayabilirsin evde.onu götürürsün.yine içine sevdiğin yiyeceklerden koyarsın..

günaydın kızlarrrr

bir şey soracağım size ben evden iş yerine yemek getirmek istiyorum ama ne getirebilirim önerilerinizi alabilir miyim?[/QUOTE

evde ne pişiriyorsan getirebilirsin..bben arada getiriyorum..
burada yemek çıkıyor ..ben yiyemiyorum..

arada sevdiğim yemekler olunca inip yiyorum..

ben bugün brokoli çorbası getirdim..barbunya getirdim..
her gün 2 elma ve 2 mandalina da getiririm..
evde ne varsa götür..bazen poğaça getiririrm.
soğuk sandviç hazırlayabilirsin evde.onu götürürsün.yine içine sevdiğin yiyeceklerden koyarsın..

bende meyva hergün getiriyorum yemek termosu aldım kendime sabahtan ısıtıp koyacağım içine acıkıncada yiyeceğim burda yemek yiyemiyorum çünkü ben yemek konusunda fazla titiz ve şanssızım da

Son düzenleme:
bir de arkadaşım gerçek mısır unu olması önemli sanırım..

taşındığımız yerde karadenizli çok ..

köylü pazarından aldım mısır ununun..kendileri değirmende öğüttürüyor..bilemiyorum..daha öncede mısır onu almıştım..ama bu kadar lezzetli değildi..

Zaireci den almak lazım..marketlerde satılan markalı mısır unları o kadar lezzetli değil gibi geliyor bana.

buna kesinlikle katılıyorum bende memleketten getirttim anneme ,mis gibi kokuyorrr balık bi muhteşem oluor mısır unuyla

bende meyva hergün getiriyorum yemek termosu aldım kendime sabahtan ısıtıp koyacağım içine acıkıncada yiyeceğim burda yemek yiyemiyorum çünkü ben yemek konusunda fazla titiz ve şanssızım da

nasıl bir termos canım bu ..cam mı çelik mi..bana da lazım..sıcak sıcak yerim..

buna kesinlikle katılıyorum bende memleketten getirttim anneme ,mis gibi kokuyorrr balık bi muhteşem oluor mısır unuyla

sen de karadeniz lisin sanırım..karnım acıktı..balık kızartması olsaydı mısır unlu..hamsi olsun hatta..çıtır çıtır.

kesinlikle vakit geçirme konusuna katılıyorum bunun eksikliğinden kaynaklanıyor,çok şükür gece uyandırmaları yok ama anne sen işe gitme diyor babam çalışsın diyor oturup konuştuğumda.o zaman üzülüyorum işte.kendimi sorguluyorum doğru olan hangisi diye

izin günlerinizi dolu dolu degerlendirin o zaman
çocukla çalışan anne olmak çok zor
babaya hasret kalıyorlar bide anne eklenince kaldıramıyorlar sanırım
imkanınız el veriyorsa çalışmayın derim sanırım tek çözüm bu

geçmiş olsun ..çocuklar hasta olunca zor oluyor..kış malum ..bizimkilerde hastalandı birkaç kez .

menunde yok yok..ellerine sağlık

ben sizi tanıyor muyum yoksa nick lerinizin benzediği biri mi var.

teşekkür ederim
Rabbim yavrularımızı korusun hepimizin yavrusunu bizlere bagışlasında gerisi boş
akşam yemege beklerim buyrun :34:

akşam menülerinizi yazında fikir alayım kızlar
bu saat oldu yemek yok daha yapmadım:27:
kızım kalkar birazdan ben burda gezmekle meşgulum:26:

günaydın canımm;
bende akşama dondurucudan börek çıkarttım onu yapıcam yanına patates kızartıp kahvaltı ve çayla afiyetle yeriz...barbunyanın yanına ne yakışır hiç bilmiyorum ki hiç pişirmedim eşimde bende yemiyoruz maalesef:((
ayy ben karadenizlkiyim sevmezmiyim mısır ununu hele kuymağa bayılırım canım,kurabiyenin tarifini almak isterim

bende akşama oğluşla beraber kolay yaş pasta yapmayı düşünüuorum hem oyalanır hem eğlenerek yaparız

karadenizli misin ne güzel. bnm de hayalim bi karadeniz ziyareti ama ne zaman olur bilmiyorum yedigölleri çok merak ediyorum bide adı mıhalamaydı sanırım televizyonda görmüştüm tereyağlı kaşar peyniri falan var içinde sırf onu yemek için bile gelebilirim:))

akşam menülerinizi yazında fikir alayım kızlar
bu saat oldu yemek yok daha yapmadım:27:
kızım kalkar birazdan ben burda gezmekle meşgulum:26:

bu akşam sulu köfte ve pilav yapmayı düşünüyorum ama biyandanda farklı bişey bulur muyum diye internetten bakıyorum

herkese merhaba bugün benim izin günüm :) eşim salı günleri halı saha maçına gidiyor yemek yapmıyorum bende rahatım yani sizlere kolay gelsinnnnnn

izin günlerinizi dolu dolu degerlendirin o zaman
çocukla çalışan anne olmak çok zor
babaya hasret kalıyorlar bide anne eklenince kaldıramıyorlar sanırım
imkanınız el veriyorsa çalışmayın derim sanırım tek çözüm bu

mecbur çalışmak zorundayım canım ev için kredi çektik daha 52 ay ödememiz var ,kayınvalidemde ikinci çocuğu borcunuz bittimi ikinciye çalışma kendin büyüt diyor inan neyapacağımı bilmiyorum,ikinci çocuğu bile gözüm almıyor oğlum çok enerjik pilimizi bitiriyorr

bu akşam sulu köfte ve pilav yapmayı düşünüyorum ama biyandanda farklı bişey bulur muyum diye internetten bakıyorum

sulu köfte benim için bu saatten sonra imkansız
kıymam don ama fena olmazdı bol limonlu:27:
en iyisi kızartma yapak bide şehriye çorbası:55:

günaydın kızlarrrr

bir şey soracağım size ben evden iş yerine yemek getirmek istiyorum ama ne getirebilirim önerilerinizi alabilir miyim?

canım bende sabahları simit yemekten bıktım evden sandviç yapıyorum çokta iyi oluyor,tabi termos kapların varsa herşey götürebilirsin yemek olarak, bizim çok şükür iş yemeğimiz çok iyi kendi ahçımız var haftada 3 gün et 2 gün sebze 1 gün bakliyat yemeği yapıyor

teşekkür ederim
Rabbim yavrularımızı korusun hepimizin yavrusunu bizlere bagışlasında gerisi boş
akşam yemege beklerim buyrun :34:
teşekkür ederim...:16::16::16::16:

canım bu akşam eve gideyim iç dış resmini çeker eklerim yarın sabah.
tamam..bir de nereden alabilirim onu da yaz arkadaşım.

karadenizli misin ne güzel. bnm de hayalim bi karadeniz ziyareti ama ne zaman olur bilmiyorum yedigölleri çok merak ediyorum bide adı mıhalamaydı sanırım televizyonda görmüştüm tereyağlı kaşar peyniri falan var içinde sırf onu yemek için bile gelebilirim:))
yazın git derim karadeniz turuna..ancak hava iyi olur ..kışın üşürsün..yedi göllere ben gitmiştim.küçüktüm..akrabalar araba kiraladı..doluştuk gittik..yolları kötüydü o zamanlar ama şimdi düzeltmişlerdir eminim..alabalık yersin yedi göllerde..doğa harikası ..

evet canım Karadenizliyim :))
ben de
oo menün güzelmiş..beğendim..yemeğe sana geliyorum kesin...:9::9::9::9:
herkese merhaba bugün benim izin günüm :) eşim salı günleri halı saha maçına gidiyor yemek yapmıyorum bende rahatım yani sizlere kolay gelsinnnnnn

ne yemeği pişiriyorsun..bize de fikir olabilir..

ben akşam için barbunya var demiştim..marketten yufka aldım..börek yapacağı akşama

evet o mıhlamaya kuymak da deriz biz çok güzel olur sırf onun için getirdim memleketten mısır ununu sabah kahvaltıda ohh misss ama müthişşş kalorili :(((

mecbur çalışmak zorundayım canım ev için kredi çektik daha 52 ay ödememiz var ,kayınvalidemde ikinci çocuğu borcunuz bittimi ikinciye çalışma kendin büyüt diyor inan neyapacağımı bilmiyorum,ikinci çocuğu bile gözüm almıyor oğlum çok enerjik pilimizi bitiriyorr
canım Allah kolaylık versin size..ikinci bebeği yaparsın borcun bitince..hayırlısı olsun.
sulu köfte benim için bu saatten sonra imkansız
kıymam don ama fena olmazdı bol limonlu:27:
en iyisi kızartma yapak bide şehriye çorbası:55:
bu menüyü de beğendim
canım bende sabahları simit yemekten bıktım evden sandviç yapıyorum çokta iyi oluyor,tabi termos kapların varsa herşey götürebilirsin yemek olarak, bizim çok şükür iş yemeğimiz çok iyi kendi ahçımız var haftada 3 gün et 2 gün sebze 1 gün bakliyat yemeği yapıyor

simiti çok severim..her gün yesem sanırım bıkmam..

sizin yemekleriniz iyi.ne güzel..bizim bir domates çorbamız çıkıyor..unu kavurup su koyuyorlar..içinde az bir kırmızılık..ne tat ne tuz..tüm çorbbalar böyle..mercimek çorbası hariç..

uyduruktan yapıyorlar..

Back
X