bugün ne yemek yapsam..

Kızlar merhaba:16: Beni de aranıza alır mısınız? Çalışıyorum, bu yemek konusu büyük dert oldu bana:26: Akşam 19.00 da evde oluyorum. Hergün karmaşa ne yapsam, ne pişirsem. Bana da yardımcı olun ne olur. Hoşça kalın:16:

günaydın canım marmelatı nasıl yaptın acaba?

iki kilo kadar ayvayı güzelce soyup çeklerini bir kenara çıkarıp rendeledim 8 su bardağı suyu tencereye koydum kaynamaya başlarken rendelediğim ayvaları hemen suyun içine attım ki kararmasın diye. biraz kaynadıktan sonra çekirdekleri ve 5-6 tane karanfili kapaklı çay süzgecinin içine koyarak tencereye yerleştirdim. karanfil koku çekirdeklerde kıvam veriyor.2 kilo kadar şekeri tencereye ekledim kıvam alana kadar pişirdim arada da karıştırdım.çok da güzel oldu sevenlere tavsiye edilir:)))

Kızlar merhaba:16: Beni de aranıza alır mısınız? Çalışıyorum, bu yemek konusu büyük dert oldu bana:26: Akşam 19.00 da evde oluyorum. Hergün karmaşa ne yapsam, ne pişirsem. Bana da yardımcı olun ne olur. Hoşça kalın:16:

merhaba canım, hoş geldin aramıza ,bizde senin gibi her akşam ne yemek yapacağız diye fikir alışverişindeyiz.çocuklu olup hemde çalışan bir bayansan durum daha zor tabi.ben genelde çorba ve pilav makarnayı günlük yaparım(ertesi günden kalmadıysa tabi)ana yemeğini herzaman önceki günden pişirirsen iş daha kolay oluyor tabi,dondurucularda en büyük kurtarıcımız olduğunu unutmamak gerek tabikisi

hoşgeldin cnm
önceki sayfalara boş kaldıkca göz atmanı tavsiye ederim:34:

ve ben geldim kızlar
bu ara gene alıntıları göremiyorum
cevap vermezsem suç bende degil yani:9::9:
akşama eşim menüyü şöyle istedi
mercimek çorbası
yaprak sarması
yogurt salata

Slm kızlar nasılsınız bugun?Bugunkü menü;dünden kalan mercimek corbası,zeytinyaglı bol acı biberli naneli kabak yemegi yanına yogurt ve erişte makarnası var....

canım ben böyle durumlar için kahvaltı hazırlarım..patatesli yumurta yaparım. muhlama severseniz onu da yapabilirsin..ben genellikle sıkışınca bunları yapıyorum.

ellerine sağlık ..

bende bu akşam taze fasülye kavurması var..

yanında pilav var..dünden kaldı..akşam eve gidince yapmıştım..fazlaca yaptım biraz ki bu akşam da yiyelim diye.

bu kadar ..bir de bir ihtimal pilavı öğlen yemeğinde çocuklar yerse akşam yemek istemeyeceklerdir..onlar için bol peynirli tost yapmayı düşünürüm..seviyorlar tostu..peyniri normalde yemezler ama tostun içinde yiyorlar..ben de bahaneyle peynir yedirmiş olurum diye düşünüyorum
sağol canım...taze fasülye ben cok severim ama esim yemiyo pek yapamıyorum.
ve ben geldim kızlar
mercimek çorbası
yaprak sarması
yogurt salata
aynen canım bnde de alıntılardan bildirim gelmiyo bgn elimden geldiğince kontrol ediyorum ama kaçarsa arada kimse kusura bakmasın:))

Slm kızlar nasılsınız bugun?Bugunkü menü;dünden kalan mercimek corbası,zeytinyaglı bol acı biberli naneli kabak yemegi yanına yogurt ve erişte makarnası var....

selam canım iyiyim sen nasılsın,ohhh bayılırım kabak yemeğine zeytinyağlıları çok seviyorum afiyet olsun şimdiden

sağol canım...taze fasülye ben cok severim ama esim yemiyo pek yapamıyorum.

aynen canım bnde de alıntılardan bildirim gelmiyo bgn elimden geldiğince kontrol ediyorum ama kaçarsa arada kimse kusura bakmasın:))

:27::27:halinden anlıyoruz cnm
aynı sorunu forumca yaşıyoruz:52::52:

slm hatunlarrr bende varımm.yemek konusund aher gün derde düşen napsam diee.saat altı gibi evde oluyorum bendee

ve ben geldim kızlar
mercimek çorbası
yaprak sarması
yogurt salata

bende yaprak sarması haftasonu yapıp dondurucuya koymak istiyorum öbür aya annem babam halam gelecekler memleketten hazır olup çıkartınca iyi olur diye düşünüyorum,

hatta başka fikirleriniz varsa hazır yapıp koyabileceğim dondurucuya çok sevinirim kızlarr

slm hatunlarrr bende varımm.yemek konusund aher gün derde düşen napsam diee.saat altı gibi evde oluyorum bendee

hoşgeldiniz bende 6 gibi evde oluyorum,biz çalışan kadınlar her şeyi dakik zamanlı ve pratik yapmak zorunda kalıyoruz,ama çalışmaktan da asla muzdarip değilim seviyorum evde olmaktansa hareket var hayatımda:)))

hoşgeldiniz bende 6 gibi evde oluyorum,biz çalışan kadınlar her şeyi dakik zamanlı ve pratik yapmak zorunda kalıyoruz,ama çalışmaktan da asla muzdarip değilim seviyorum evde olmaktansa hareket var hayatımda:)))

ya ben evde olmayıda seviyorum ama çalışmadanda yapamam gibi geliyor.yemek işi bi kaygı bende ama şimdilerde aştım bunu liste yapıyorum kendime ama boşa düştüğümde oluyordondurucu büyük kurtarıcım benimde

bende yaprak sarması haftasonu yapıp dondurucuya koymak istiyorum öbür aya annem babam halam gelecekler memleketten hazır olup çıkartınca iyi olur diye düşünüyorum,

hatta başka fikirleriniz varsa hazır yapıp koyabileceğim dondurucuya çok sevinirim kızlarr

yaprak sarması buzluktan çıkınca biz sevmiyoruz
onun yerine mantı
sigara böregi
patlıcan patlatıp koy
yada kuru dolmalık biberi patlıcanı haşlayıp onları koy
dolduracagın zaman bir gün önceden çıkar erisin öyle doldur:34:

ya ben evde olmayıda seviyorum ama çalışmadanda yapamam gibi geliyor.yemek işi bi kaygı bende ama şimdilerde aştım bunu liste yapıyorum kendime ama boşa düştüğümde oluyordondurucu büyük kurtarıcım benimde

ben 8 ay işsiz kalmıştım o dönemde eve de alıştım ama şimdi çalışınca diyorum nasıl durmuşum evde diye. öğlen de akşam için bütün yemeklerimi yapardım her şey hazır olurdu,şimdi evde saniyelerle yarışıyorum ee birde ufaklık var ilgi istiyor özlüyor bizi,bütün enerjimi alıyor sağolsun

yaprak sarması buzluktan çıkınca biz sevmiyoruz
onun yerine mantı
sigara böregi
patlıcan patlatıp koy
yada kuru dolmalık biberi patlıcanı haşlayıp onları koy
dolduracagın zaman bir gün önceden çıkar erisin öyle doldur:34:

sigara böreğini nasıl yapıp atıyorsunuz.detaylı anlatabilirmisin canım

Back
X