bugün ne yemek yapsam..

geçmiş olsun canım..ihmal etme ..

ben sabah 6 da uyandım bu sabah..

ıspanak yemeği yaptım,pirinçli.

mısır unu çorbası yaptım

tavuk but haşladım..

tavuk suyuna kuskus yaptım...önce yağda kavuruyorum ben..sonra pişiriyorum..nefis oluyor.

bu kadar ..
sizin menüleriniz nasıldır..

benim kayınpederim ameliyat olmuştu kızlar..midesi alındı 15 gün önce..mide kanseri teşhisiyle hemen ameliyata alındı..yayılma yok denildi patoloji sonuçlarına göre..fakat dün doktor sabah 4 adet .akşam 4 adet olmak üzere ilaca başlamış..

elleri ve ayaklarına kına yakın demiş..ilaç ağır,tahriş edecek..kayinpeder ayaklarına yaktırmış ama ellerine yaktırmamış kına..biraz morallleri bozuk geliyordu sesleri..yani moralli gibi konuşmaya çalıştılar ama anlaşılıyordu ses tonundan..
Cok gecmiş olsun allah şifasını versin inşallah..

evet canım aynen öyle ama pirinci sadece az kavur diri olsun çok pişirme,buzluğa atarken.
Tesekkür ederim canım.

Bugunkü menüm sulu köfte,pilav,salata tatlı olarak etimek tatlısı var.Ben sinirli oldugumda sakinlesene kadar uyumayı tercih ediyorum...

canım aslında saatimi 6:30 a kurmuştum..ama uyandım 6 da..kalkmışken yemekleri yapayım dedim..çünkü ıspanakları suya akşamdan koymuştum..

tavuk butlarını da 3 gün önce aldım buzdolabina koydum..onların da pişmesi gerekiyordu..bu yüzden fırladım kalktım uyanınca..mecbur oldu biraz..ama yarın geçiştirme bir menu yapabilirim..bilemiyorum..her gün böyle olmaz.

canım ben sinirli olunca bazen iştahım kaçar..

mesela dün akşam kayınpederle konuşunca moralim bozuldu..iştahım yok bugün ..bir de çok sessizleşirim ben üzgünsem..konuşcak takatim kalmaz..

ay bunu ilk kez duydum..demek ki makarna seviyorsun canım..soslu makarna severim..yerim..

evet tam bir makarna delisiyim ama bekarken daha sık yerdim canım,bazen benimde iştahım kesilir doğru ama mutsuzken öyleyim,sinirliyken çok yiyorum sanırım

şimdi düşündüm de mutlu olduğum zamanlar tatlı çok yiyorum özellikle ama iştahımda acılıyor. mutsuz ve sinirli olduğum zamanlar değişken bazen tek lokma yiyemem boğazımdan gecmez bazen doymak bilmem midem kazınır resmen ve hep bol kalorili seyler yerim makarna pizza hamburger gibi günlk hayatta da bayıldığım üçlüdür aynı zamanda kendileri:))

bende tatlıyı o malum regl dönemlerimde yiyorum canım, demek ki fast food seviyorsun

bende tatlıyı o malum regl dönemlerimde yiyorum canım, demek ki fast food seviyorsun

fast food severim ama burger king den ne olursa cok severek yiyorum bulunduğum yerde burgerking yokbazen sehre gittiğimiz bile oluyo hamburger yemek için ama yavas yavas bırakmayı düşünüyorum bebişe cok zararlıymış cünkü

evet tam bir makarna delisiyim ama bekarken daha sık yerdim canım,bazen benimde iştahım kesilir doğru ama mutsuzken öyleyim,sinirliyken çok yiyorum sanırım
afiyet olsun

Cok gecmiş olsun allah şifasını versin inşallah..

Tesekkür ederim canım.
sagol canım

evet ben de malüm zamanlarda çikolata gofret tatlı ne bulursam karman çorman yiyorum..hiç affetmemmm :16::16::16::16:

fast food severim ama burger king den ne olursa cok severek yiyorum bulunduğum yerde burgerking yokbazen sehre gittiğimiz bile oluyo hamburger yemek için ama yavas yavas bırakmayı düşünüyorum bebişe cok zararlıymış cünkü

ben fast food yemiyorum..ama çocuklar istiyor ..arada sırada gidiyoruz..ama ben yemiyorum..sevmiyorum..bir tek patates kızartmasından otlanıyorum çocuklardan

ben fast food pek aramam en çok sevdiğim ev yemekleridir,bazen kebap lahmacun döner ister canım ozamanada dışarda yeriz.bebiş için kesinlikle yememmelisin ufak tefek kaçamaklar olabilir ama dikkatli ol canım.en güzeli bol bol balık ye ızgara mangal mutlaka

hamile misin canım sen??:16::16::16::16:

ben fast food pek aramam en çok sevdiğim ev yemekleridir,bazen kebap lahmacun döner ister canım ozamanada dışarda yeriz.bebiş için kesinlikle yememmelisin ufak tefek kaçamaklar olabilir ama dikkatli ol canım.en güzeli bol bol balık ye ızgara mangal mutlaka
bn de ev yemeklerini severim ama arada kaçamak yapmayı seviyorum.
hamile misin canım sen??:16::16::16::16:
yok yanlış anlaşılmışım :)) hamile değilim en az bi 7-8 ay daha düşünmüyorum ama önceden vücudumu arındırmak istiyorum mümkün olduğunca organik sebzeler tüketiyorum kolayı fast foodu kesmeye calışıyorum sağlıklı bi anne adayı olmaya calışıyorum elimden geldiğince
selam kızlar
nasılsınız bakalım
kelebek yok mu benmi görmüyorum bi kaç gündür:26:
ben bu sabah aşağıda görmüştüm burda ama yazmıyo sanırım:))

slm kızlar canım skkın biraz hiç yazasım yoktu nasılsınız iyisiniz inşallah?

eşim kalbimi kırdı ama farkında değil ama kırıldım işte senin iyi olmanada çok sevindim canım

Al benden de o kadar canım ama bizimki akşam fark etti özür diledi uzatmanın alemi yok diyorum kendimce,heleki 3. şahıslar için hiççç ...inşallah düzelirsiniz canım,

Al benden de o kadar canım ama bizimki akşam fark etti özür diledi uzatmanın alemi yok diyorum kendimce,heleki 3. şahıslar için hiççç ...inşallah düzelirsiniz canım,

sevindim senin açından düzelmesine.
yok yok bizimki 3. şahıslar yüzünden değil direk benim alınganlığımda olabilir bilmiyorum ama farketmedi normal olarak

Günaydın herkese,bugun benim menümde zıkkımın kökü var...Eşimle küstük yemek falan yapmıyorum bugun.Sabah kahvaltı hazırladım yemedi,işe yemek koydum götürmedi....Bu yuzden aksama menü zıkkımın kökü...Ne bulursa onu yesin.

eşim kalbimi kırdı ama farkında değil ama kırıldım işte senin iyi olmanada çok sevindim canım

Günaydın herkese,bugun benim menümde zıkkımın kökü var...Eşimle küstük yemek falan yapmıyorum bugun.Sabah kahvaltı hazırladım yemedi,işe yemek koydum götürmedi....Bu yuzden aksama menü zıkkımın kökü...Ne bulursa onu yesin.

herkes kocalarına kızmış ..kelebekçim fark etmediyse eşin sen söylersin uygun bir dille kırıldığını..kocalar anlamıyor genellikle...söyleyince de şok yaşıyorlar..nasıl buna kırılırsın diye..bizin için incitici olan şeyler onlar için gayet doğal olur bazen...alınman onları şaşırtır..söylersen daha iyi olur diye düşünüyorum..

ben akşam için bir şey yapmadım.

kahvaltı yapacağız ..buzluktan sigara böreği çıkartırım..onu kızartırım..kahvaltı omlet ,muhlama ,peynir ,zeytin ,çay..en sevdiğim menüü..

Back
X