bugün ne yemek yapsam..

ben kıbrısa gitmeyi çok istiyordum canım ama işlerden dolayı gidemiycez sanırım :(( antalya tarafında bi yer olur ama daha tam belli değil.

ben gezmeyi çok seven biri değilim zaten evimde zaman geçiremiyorum bu yüzden evimde olmak istiyorum tabi eşimi ikna edebilirsem evde oluruz inşallah..
sende gidebilseydin iyiydi ama sağlık olsun canım üzme kendini başka zaman gidersiniz

kızlar yılbaşında ne yapmayı planlıyorsunuz?

annecim ve babacım gelecek memleketten ...evliyken ilk yılbaşımız olacağı için onları evde bırakıp dışarda bir organizasyon yapmak fikrinde değilim...evimizde güzel ikramlarla sıcak bir akşam geçirmeyi düşünüyorum:)))

kızlar günaydın;

düğn kayınvalidem bizde kaldı bugün gidecek....dün yemeklerim hazıdı:)) bugüne de hazır olur sanırım,,,yarın için hiç bir fikrim yok daha

ben gezmeyi çok seven biri değilim zaten evimde zaman geçiremiyorum bu yüzden evimde olmak istiyorum tabi eşimi ikna edebilirsem evde oluruz inşallah..
sende gidebilseydin iyiydi ama sağlık olsun canım üzme kendini başka zaman gidersiniz
evde olmak genel olarak bnmde tercihimdi şimdiye kadar ama bu sene içimde bi gezme hevesi var. eşimle ilk yılbasımız gezelim diyoruz cocuk olduktan sonra evde oluruz yüksek ihtimal.kıbrısta okudum ben kıbrısı cok seviyorum ve cok özledim oyüzden gitmek istiyordum ama eşimin işi aysonlarında çok yoğun olduğu için ayarlama yapamadık inşAllah mayısta falan gidebiliriz.
annecim ve babacım gelecek memleketten ...evliyken ilk yılbaşımız olacağı için onları evde bırakıp dışarda bir organizasyon yapmak fikrinde değilim...evimizde güzel ikramlarla sıcak bir akşam geçirmeyi düşünüyorum:)))

evliyken ilk yılbasınız mı? ozaman sen de yeni evlisin

evde olmak genel olarak bnmde tercihimdi şimdiye kadar ama bu sene içimde bi gezme hevesi var. eşimle ilk yılbasımız gezelim diyoruz cocuk olduktan sonra evde oluruz yüksek ihtimal.kıbrısta okudum ben kıbrısı cok seviyorum ve cok özledim oyüzden gitmek istiyordum ama eşimin işi aysonlarında çok yoğun olduğu için ayarlama yapamadık inşAllah mayısta falan gidebiliriz.

ben eşimi ikna ettim yıl başına 3 aile birden gireceğiz kayın validemler ve benim kendi ailemi davet edeceğiz inşallah güzel bir yılbaşı olur fakat ve lakin neler yapmam lazım onu bilemedim şimdi hem kalabalık olacağız hemde baya çeşit yapmam gerekiyor sanırım değilmi kızlar çok heyecanlandım:)

evet bende seni uzun yıllardır evli biliyorum nasıl ilk yılbaşınız onu anlayamadım bende canım.

canım insan okuduğu yeri unutamıyor bende ege hastasıyımdır üniv zamanı aydında okudum izmir felan bayılırım..

umarım gidebilirsiniz. eşin muhasebeci falan mı ki?

ben eşimi ikna ettim yıl başına 3 aile birden gireceğiz kayın validemler ve benim kendi ailemi davet edeceğiz inşallah güzel bir yılbaşı olur fakat ve lakin neler yapmam lazım onu bilemedim şimdi hem kalabalık olacağız hemde baya çeşit yapmam gerekiyor sanırım değilmi kızlar çok heyecanlandım:)

evet bende seni uzun yıllardır evli biliyorum nasıl ilk yılbaşınız onu anlayamadım bende canım.

canım insan okuduğu yeri unutamıyor bende ege hastasıyımdır üniv zamanı aydında okudum izmir felan bayılırım..

merhaba arkadaşlar..ben geldim

ben bu akşam nohut yemeği yaptım..

yanina taze fasulye kavurdum.

başka ne yaparım bilemilyorum..bir akıl verin..pilav yapsam mı ..daha 2 gün önce vardı pilav.ama çocuklar da her yemeği yemiyor pilav yapmasam ne yapabilirim.

nereye gidiyorsunuz kızlar..ben ege den taşındım buralaraaa..ah ege ahhhhhhhhh...özlenmez mi???

evet vefa evli oğlu da var 3 yaşında...öyle hatırlıyorum..hatta bir arkadaşım sanmıştım ben..

alkol alışkanlığınız var mı yok mu? yapacakların ona göre alternatifleri değişecek çünkü. biz tam bi yeşilaycı olduğumuz için alkole meze olacakları pek bilmiyorum.alkolsüz bi davet olucaksa aklıma gelenleri yazarım.
okuduğumuz yer bambaska yer ediniyo hayatımızda kıbrısa gidip okuduğum yeri kaldığım evleri yemek yediğim restoranları eşime göstermek istiyorum.
evet canım eşim mali müşavir ben de mali müşavir adayıyım:)

merhaba arkadaşlar..ben geldim

ben bu akşam nohut yemeği yaptım..

yanina taze fasulye kavurdum.

başka ne yaparım bilemilyorum..bir akıl verin..pilav yapsam mı ..daha 2 gün önce vardı pilav.ama çocuklar da her yemeği yemiyor pilav yapmasam ne yapabilirim.

nereye gidiyorsunuz kızlar..ben ege den taşındım buralaraaa..ah ege ahhhhhhhhh...özlenmez mi???

evet vefa evli oğlu da var 3 yaşında...öyle hatırlıyorum..hatta bir arkadaşım sanmıştım ben..

canım bnce pilav yapsan iyi olur nohut pilavsız olmaz bnce. turşu da çıkar muhakkak. ayyy canım çektiii:)))

yok canım 6yıllık evliyim ama ailem ilk defa yıl başında yanımda demek istedim:))

canımmm zeytinyağlı ve mezelerrrr vazgeçilmez zaten,bizim de eşim kırkyılda bir alkol alır ama babam olacağı için içmez ,babam zaten içmez,alkolsüz bir soframız olur,insallahhh güzel hazırlıklar yaparızzz ben internetten yılbaşı sofralarına bakıyorum tavsiye ederim

geçmiş olsun canımmmmm neyi var kuzunun kıyamam

sagol cnm
idara yolları enf.geçiriyormuşuz
geceleri çok aglıyordu dünde hafif ateş
akşam gittik gece yarısı döndük
kan idrar gaita
lökositi falan yüksek çıktı
ilaç kullanmaya başladık
anne olmak ne kadar zormuş ya

sagol cnm
kan idrar gaita
ilaç kullanmaya başladık

geçmiş olsun canım,evet anne olmak güçlü olmak,doğanın kanunu,bol bol su içir canım,kasıklarına yeni hiç kullanılmamış ılıkütü ile havlu koy iyi geliyorr

sagol cnm
kan idrar gaita
ilaç kullanmaya başladık
geçmiş olsun canım..çocuklar hasta olmasın inşallah.zor gerçekten..

dün akşam nohut yemeğimin yanına bir şey yapmadım..çocuklara tabaklarına koydum..yanına ekmek koydum inanın ki..yoksa pilavı yiyeceklerdi nohut kalacaktı..biraz da yorgundum...taze fasulye kavurması yedik yanında..

bu akşam için mercimek çorbası yaptım sabah çıkarken..öğlende oğlanlara yedirir bakıcımız.
akşama ise kahvaltı hazırlarım..muhlama..ve havuç salatası..

çocuklara tost...bol peynirli..

sizin menuleriniz nedir kızlar.

dün akşam nohut yemeğimin yanına bir şey yapmadım..çocuklara tabaklarına koydum..yanına ekmek koydum inanın ki..yoksa pilavı yiyeceklerdi nohut kalacaktı..biraz da yorgundum...taze fasulye kavurması yedik yanında..

bu akşam için mercimek çorbası yaptım sabah çıkarken..öğlende oğlanlara yedirir bakıcımız.

günaydın canımmm;

dün kayınvalidem bizdeydi peynirli ,ıspanaklı,tarhanalı gözleme yapmış afiyetle yedik:))eşimin doğum günüydü pasta almıştım bide üzerine oo şiştim kaldım vallahi:(((bugün yemek yapmayacağım,ya kayınvalidemde yeriz yada evde kahvaltı sucuklu tost çay gibi düşünüyorum

günaydın canımmm;

dün kayınvalidem bizdeydi peynirli ,ıspanaklı,tarhanalı gözleme yapmış afiyetle yedik:))eşimin doğum günüydü pasta almıştım bide üzerine oo şiştim kaldım vallahi:(((bugün yemek yapmayacağım,ya kayınvalidemde yeriz yada evde kahvaltı sucuklu tost çay gibi düşünüyorum

bizde dün ,
taze fasülye
pilav
salata
kırmızı biber közlemesi vardı.
eşim taze fasülyeyi hiç sevmez kasığının ucuyla yediği için öğlene bol bol yemeğimiz var yanına bişey yapmıycam o fasülye bitecek :))
aksama yemek yapamam bugün misafirlerim gelicek kahvaltılık bişeyler hazırlarım.misafirler için ablam sağolsun havuçlu toplar ve kek yapıveriyo ben de eve gidince börek yapıcam. ama canım felaket gözleme cekti:))

Back
X