bugün ne yemek yapsam..

slm kızlar..

bu akşama yemeğim yok mantarlı birşeyler yapmak istiyorum canım şu sıra sürekli birşeyler çekip duruyor sebebini bilmiyorum bugünde mantar ve pirinç pilavı çekiyor hatta kremalı mantar çekiyor ne oluyor bana anlamadım ki bide kırmızı mercimek istiyor canım..

Son düzenleme:
yılbaşı geceside sazlı sözlü ve alkollü olacak ona göre önerilerinizi bekliyorum canlarım

canım ben de yeni evliyim eve gittimde şipşak yapabileceğim hem de lezzetli şeyleri çok seviyorum. Canın mantarlı birşeyler çekiyormuş o halde şunu dene: fettucini alfredo dışarda yediklerimizden daha lezzetli oluyor inan bana. Fettucini makarnası bulamadım ben normal kalem makarna haşlıyorsun, daha da lezzetli olsun diye bulyon ekliyebilirsin haşlama suyuna, bu arada bi parça tavuk göğsünü but da olabilir küçük küçük doğruyorsun, ve mantarı da doğrayıp biraz tereyağ-sıyıvağla yağda kavurup tavukları ekle iyice kavur, karabiber ekle ve en son bir küçük paket krema... biraz fokurdayınca altını kapatıp haşlayıp süzdüğün makarnayla buluştur ve içine biraz kaşar rendeleyebilirsin. Harika oluyor ve en fazla yarım saatte pişiyor

canım ben de yeni evliyim eve gittimde şipşak yapabileceğim hem de lezzetli şeyleri çok seviyorum. Canın mantarlı birşeyler çekiyormuş o halde şunu dene: fettucini alfredo dışarda yediklerimizden daha lezzetli oluyor inan bana. Fettucini makarnası bulamadım ben normal kalem makarna haşlıyorsun, daha da lezzetli olsun diye bulyon ekliyebilirsin haşlama suyuna, bu arada bi parça tavuk göğsünü but da olabilir küçük küçük doğruyorsun, ve mantarı da doğrayıp biraz tereyağ-sıyıvağla yağda kavurup tavukları ekle iyice kavur, karabiber ekle ve en son bir küçük paket krema... biraz fokurdayınca altını kapatıp haşlayıp süzdüğün makarnayla buluştur ve içine biraz kaşar rendeleyebilirsin. Harika oluyor ve en fazla yarım saatte pişiyor

tarif için teşekkür ederim canım ben de bunun makarnasızını yapıyorum normalde bi eve gideyim söylediğin şekilde yapabilirim ama canım pilavda istediği için ya makarnasız yapacağım ya da pilav yapmayacağım akşama kadar karar verebilirim diye düşünüyorum inşallah:):)
sen akşama ne yapmayı planlıyorsun???

bizde dün ,
taze fasülye
pilav
salata
kırmızı biber közlemesi vardı.
eşim taze fasülyeyi hiç sevmez kasığının ucuyla yediği için öğlene bol bol yemeğimiz var yanına bişey yapmıycam o fasülye bitecek :))
aksama yemek yapamam bugün misafirlerim gelicek kahvaltılık bişeyler hazırlarım.misafirler için ablam sağolsun havuçlu toplar ve kek yapıveriyo ben de eve gidince börek yapıcam. ama canım felaket gözleme cekti:))

canım ya ben evden yemek getirmedim bugün .sadece 1 elma , 1 kivi ve peynir aldım yanıma..kantinden 1 gözleme ve 1 koca bardak çay aldım..yedim..bir de brovnii aldım kantinden ..hepsini yedim...çok şükür..karnım doydu..

vayyyyyy..harika olmuş tarifin

yılbaşı geceside sazlı sözlü ve alkollü olacak ona göre önerilerinizi bekliyorum canlarım

vallahi bilemiyorum canım..sende güzel meze tarifleri vardı..daha fazlası da vardır..
bizde yılbaşı akşamı nasıl geçer bilmiyorum..sevdiğimiz yemekler..ve cerez ve kurabiye ve pasta..içecek ise kola olur..çocuklar içerse o da..zaten bunları bile bitiremeyiz biz.

vallahi bilemiyorum canım..sende güzel meze tarifleri vardı..daha fazlası da vardır..
bizde yılbaşı akşamı nasıl geçer bilmiyorum..sevdiğimiz yemekler..ve cerez ve kurabiye ve pasta..içecek ise kola olur..çocuklar içerse o da..zaten bunları bile bitiremeyiz biz.

evet bnde meze çeşidinden bol birşey yok :):)

milföy hamurundan börek yapmadım daha önce hiç o tarz şeylerdemi yapsam acaba hamur açıp böre yapacağım ama sadece patatesli yaparım başkada yapmam o yüzden milföyledemi bişeyler yapsam diyorum??

evet bnde meze çeşidinden bol birşey yok :):)

milföy hamurundan börek yapmadım daha önce hiç o tarz şeylerdemi yapsam acaba hamur açıp böre yapacağım ama sadece patatesli yaparım başkada yapmam o yüzden milföyledemi bişeyler yapsam diyorum??

evet olabilir ..çıtır çıtır iyi gider bence de.:16:

benim dünden kalan mercimek çorbam var. buzluktan kalçalı but indirmiştim onları salçalı sarımsaklı marine edip yanına patatesle fırına vericem, patateslerle oldukça doyurucu olur yanına makarna pilav gibi ilave yapmayacağım + salata yoğurt vs

kızlar iş yerinde öğlen güzel yemek yiyince akşama canım yemek yapmak istemiyor az önce tarhana çorba,kadınbudu,salata,ayran,salçaLI makarna yedim

BU ARADA KIZLAR BENNNN TEYZE OLUYORUM:)))

kızlar iş yerinde öğlen güzel yemek yiyince akşama canım yemek yapmak istemiyor az önce tarhana çorba,kadınbudu,salata,ayran,salçaLI makarna yedim

ne güzel hayırlı olsun teyze olmak çok güzel bir duygu :) anne yarısı oluyorsun desene

afiyet olsun bende işe evden getirdim, dün yaptıgım azcık zeytinyağlı pırasa ve karnıbahar vardı onları yedim kış yemeğe :) akşam eve gidince ne yapıcam bilmiyorum.:18:

slm kızlar..

bu akşama yemeğim yok mantarlı birşeyler yapmak istiyorum canım şu sıra sürekli birşeyler çekip duruyor sebebini bilmiyorum bugünde mantar ve pirinç pilavı çekiyor hatta kremalı mantar çekiyor ne oluyor bana anlamadım ki bide kırmızı mercimek istiyor canım..

aynen bu aralar canımın çekmediği yok hamilede değilim boğazım hiç durmuyor aldım kiloları naparım bilmem :1: ayrıca hala akşam yemeğini düşünüyorummm ne yapsam ki?menünü çalayım iyisi kızma ama :17:

aynen bu aralar canımın çekmediği yok hamilede değilim boğazım hiç durmuyor aldım kiloları naparım bilmem :1: ayrıca hala akşam yemeğini düşünüyorummm ne yapsam ki?menünü çalayım iyisi kızma ama :17:

valla bende değilim sanırım ama midemde de bi asit var sanki yanıyo sürekli..

afiyet olsun canım çal çall:):)

oooooo gözünüz aydın..hayırlı olsun..sağlıkla kucağına alsın annesi inşallah

merhaba kızlar
sayımız artmış sanırım:27:
evet..büyüyor topik.kızın nasıl oldu.iyi mi.

hoş geldin canım..

gün geçtikçe çığ gibi büyüyoruz:):)
sen hamile misin ki :26::26:

çok sevindiiiimmmm Allah sağlığıyla kucağınıza almayı nasip etsin.

oooooo gözünüz aydın..hayırlı olsun..sağlıkla kucağına alsın annesi inşallah

evet..büyüyor topik.kızın nasıl oldu.iyi mi.

sen hamile misin ki :26::26:

aaa yoo değilim yani olada bilirim ama değilim bildiğim kadarı ile fakat ve lakin canım sürekli bişeyler çekiyooo
idrar yollarımdada sıkıntı var midemdede sürekli yanma var bilmiyorum artık

aaa yoo değilim yani olada bilirim ama değilim bildiğim kadarı ile fakat ve lakin canım sürekli bişeyler çekiyooo
idrar yollarımdada sıkıntı var midemdede sürekli yanma var bilmiyorum artık

gecen ay birebir aynı seyleri yasadım canım hamilelik falan çıkmadı rahat ol:) havalardan galiba bu sıkıntılar ki hayatımda ilk defa idrar yollarından sorun yasadım. şimdi iyiyim ama iştahım bnm de çok açık :((

Back
X