kelebekcim ne kadar bellimi kaynının kalacağıı,sabret bakalım canımmmm ,benimde geçen sinirlerim çok bozuktu,biliyorsun annemler burdalar oğluşuma bakıyorlar,kayınvalidem yemeğe davet etti ısrarla sabahtan aradı,akşama ben iş çıkışı gittim eşim annemi babamı evden aldı gittik pide ve ayran sadece yapmış ben şoookk ,olmasa desem asla zoruma gitmez,varken sunmaya çalışmamak değerle alakalı dye düşünüyorum,birde eşimin amcasını davet etmişler onlarda şaşırdı eminim,ki benim ailem onlara gerek benim evimde gerekse kendi evlerinde mükemmel ağırlarlar,nebir çorba salata tatlı hiçbir şey yapmamış,2 gün sonra kayınvalidemin eltisi davet etti yani o gece gelen amcası eşimin.kayınvalidemide çağırmışlar menü şu;
topalak çorba
et sote
pilav
kuru patlıcan ve biber dolması
etli bamya
havuçlu kabaklı cevizli meze
mısırlı marul salata
kaymaklı ekmek tatlısı
kayınvalideme kapak olsun,anlarsa tabi....
canım sık sık bizde kalıyordu zaten evdede üstüne gitmişler işle alakalı buda tutup abimle yengem bana çok iyi davranıyor demiş kayın babamda oraya git ozaman gelme bi daha bu kapıya demiş onada bahane olmuş dün valizini alıp gelmiş..
bildiğin şaka gibi benim için sorun yok kaynımı severim ama bu olanlar çok saçma nasıl müsade edersiniz böyle birşeye anlamıyorum açıkcası aman ne kadar kalır bilmiyorum ama gitmeye hiç niyeti yok onu söyleye bilirim canım..
senin kayın validenin yaptığı şey çok terbiyesizce birşey yapmayacaksan doğru düzgün ağırlamayacaksan ne diye çağırıyorsun ki verdiği değer belli oluyor canım seninde dediğin gibi aman canım sıkma sende canını..
Canım sağol ama daha bebiş olup olmadığı belli değil...Ama inşallah vardır..Hamilelik takvimi bizim topiğin totemi canım...Her ay adet görene kadar hamileyiz...
düdüklü kullanıyorum ben zaten.. hadi bu sefer de ıslatmadan bi deniiim! bakalım olacak mı?
bakıyorum buaralar soldan soldan esen tek kişi ben değilim:)) bnmde pek tadım yok eşimle gecen aksam birazcık tartıstık alışık değilim daha kendime gelemedim. bi gün önce tartıştık diye dün işe gitmedik birlikte vakit gecirdik bi gün öncenin acısını çıkardık ama içimde hala bi burukluk var

kelebekcim biz 4 aylık evliyiz daha bi kişi evimizde yatılı kalmadı yeni evliyiz olur mu öyle sey,bide valiz toplamış gelmiş. annesi sahip çıkmamıs sana mı dert cok da yüz verme bence herkes yerini bilsin yarın kayınvalidenle kavga etse onu da mı sana göndericek olur mu öyle sey. sabır iyi niyetlilik iyidir tabi de fazlası sana zarar.
vefacım düşündüklerinde sonuna kadar haklısın ama annenle arasında bu kadar gözle görürlür bi fark olması da iyi boşver takma:)
cmas bnde yazını okumadan tajvime baktm mümkn değil yerlesmedi kafama 9 aydan fazla süre var diye:) insallah sağlıkla kucağına aldığın günlerde nasip olur canım