bugün ne yemek yapsam..

geçen hafta uzun bir listen vardı canım bu işler ne kadar nankör yap yap yine aynı benim hafta sonu misafirim var hemde ilk ağırlamam olucak kendi evimde dün mutfak dolablarımı sildim beyaz renk oldukları için çok çabuk kirleniyorlar. işten çıknca dısarda yedik yemeğimizi eve dönünce işlere koyuldum hafta içi ufak tefek işleri yapıyorum ama hafta sonu evdeysem derine iniyorum yani iş bitmiyor :(

o gecen haftaki listemi ben eve gidene kadar eşim sağolsun bitirmişti ama öyle olmaz yani benim bişeyler yapmam lazım gerçi evime baksan bal dök yala ama o görünen yüzü bide derinlikleri var bu evin her hafta sonu şart temizlik dip köşe ahhh ahhh..

sanada allah kolaylık versin ilk kez geliyorsa işin daha zor canım.. ben bu hafta sonuda istemiyorum kimseyi ama kesin gelir birileri ya da bize davet ederler sanki bizsiz olmuyormuş gibi hınhhhh

canım gözün aydın ..ne güzel bir haber..çok şanslısın..hem sana arkadaş olurlar hem oğluna bakarlar...güzel mezeler salatalar yaparsın onlara..ben 2 gün önce kısır yaptım..dolaba koydum..yağını tuzunu ve nar ekşisini koymadım..her akşam salata gibi bir tabağa alıyorum..limon yağ ve nar ekşisini ekleyip öyle yiyoruz salata niyetine..bol maydonoz doğradım içine bir de havuç rendeledim..biz çok beğendik..çiğ köftenin lezzeti var nedense içinde...

bu akşam için tavuklu patates pişirdim..patatesleri 4 e böldüm..tavuk butlarının derisini çıkardım..soğan ve burada meşhur abaza salçası var..onu kullandım..bakalım sabah evden çıkarken ocağı söndürdüm..öğlende çocuklar yemek isterse yer..yemezlerse akşam hep beraber yeriz...
yanında bir şey yapmayacağım..pilav yapsam çocuklar direk pilava odaklanıyor..yemek yemiyor..böyle olunca tabağa koyuyorum..suyuna ekmek batırıyorlar ara sıra ..yemekten de yiyorlar..

alışsınlar artık yanii..biri 7 yaşında oldu..diğeri oca ayında 3 olacak...

aaa canımm gözün aydın çok sevindim senin için rahatlarsın hemde özlem giderirsiniz bol bol canım ne güzel ben yardımcı olmaya çalışırım canım sana sor sen bana biliyorsam veririm tarif:):)

ayy sağolun kızlar,anne bulunmaz nimet dünyamızda,nazım kaprisim annecime geçer sağolsun,bende onları evimde güzel ikramlarla ağırlamak istiyorum gönlümce,,tarif olarak sıkıntım yok ama çeşit konusunda fikir alırsam çok mutlu olucam ne yapabilirm???

kızlar annemlere pazar kahvaltı menüm;

doğa çorbası(yoldan geldikleri için sabah çorbası)
peynirli börek
ıspanaklı pizza
patates biber ve sosis kızartma domates sos eşliğinde
narlı yeşil salata
üzümlü cevizli kurabiye

akşam yemek için;
domates çorbası
patlıcan kebabı
közlenmiş kırmızı biber salatası
yoğurtlu kabak ve havuç salatası
mevsim salata
pilav

tatlı olarak hala düşüncedeyim???

peynirli börek
ıspanaklı pizza
narlı yeşil salata
üzümlü cevizli kurabiye

akşam yemek için;
domates çorbası
patlıcan kebabı
mevsim salata
pilav

akşam yemeği menüne bayıldım canım..
tatlı olarak benimde fikrim yok.

peynirli börek
ıspanaklı pizza
narlı yeşil salata
üzümlü cevizli kurabiye

akşam yemek için;
domates çorbası
patlıcan kebabı
mevsim salata
pilav

tavuk gögsü
şekerpare
kadayıf hemde muhallebi güzel olur:34:

eğer yaşınızın çok geç olmadığını düşünüyorsanız hemen çocuk yapmayın derim..biraz gezin tozun..biz öyle yaptım..3 yıl sonra oldu ilk oğlum..

Allah da aratmadı çok şükür isteyince hemen oldu ...Allah herkese nasip etsin.
ne güzel istediğinde anne olabilmişsin bnde çok istiyorum inşAllah kısmet olur.

kızlar ya herşey iyi hoşta siz temizliği nasıl yapıyorsunuz haftasonuda temizlik yaparak geçirmekten bıktım zaten sürekli misafir geliyor isyanın eşiğindeyim az kaldı valla evlendim evleneli tek bi pazarımı bile evde eşimle ayaklarımı uzatarak geçiremedim nerdeyse..
hiç bir yere gitmek istemiyorum kimseye hizmet etmek istemiyorum sadece evimle ilgilemek istiyorum ama olmuyorl..
çok yoruluyorum temizlik yap misafir ağırla oraya buraya davet edil emrivaki yapılsınn offf bıktım valla ya..

temizliği hem çalışıp hemde hafta içi yapabileniniz hafta sonuda kendine eşine vakit ayıra bileniniz var mı acaba kızlar ahhh çok doldum çok..
geçen c.tesi günü eşim yaptı temizliği dip köşe ben eve gidene kadar bitirdi pazar günüde beraber vakit geçirelim diye ama gene geçiremedik gene geçiremedik..

bu akşam haftasonu yapacağım işleri biraz azaltsam diyorum ama nasılllll:43::43::43::43:

canım daha sürücek bu ev temizleme rutinlerin. ben şimdi pazarı muhakkak boşaltıyorum cumartesi yapıyorum temizliği çamasırları falan haftaiçi yıkıyorum hergün eve gittiğimde bugünde böyle olsun demedn ufak çaplı bi temizlik yapıorum böyle olunca cumartesiye bile cok iş kalmıyo. biz ilk üç ay misafir kabul etmedk pek gitmedik de kimseye. basbasa kalmak istedik 2 hafta kadar önce 3. ayımızı doldurdk şimdi de yağmur gibi misafir geliyo:)) ama ben alıştım artık panik yapmıyorum.

peynirli börek
ıspanaklı pizza
narlı yeşil salata
üzümlü cevizli kurabiye

akşam yemek için;
domates çorbası
patlıcan kebabı
mevsim salata
pilav

oooooooooo.süper menü ..hadi bakalım şimdiden afiyet olsun hepinize..

ne güzel istediğinde anne olabilmişsin bnde çok istiyorum inşallah kısmet olur.

Canım daha sürücek bu ev temizleme rutinlerin. Ben şimdi pazarı muhakkak boşaltıyorum cumartesi yapıyorum temizliği çamasırları falan haftaiçi yıkıyorum hergün eve gittiğimde bugünde böyle olsun demedn ufak çaplı bi temizlik yapıorum böyle olunca cumartesiye bile cok iş kalmıyo. Biz ilk üç ay misafir kabul etmedk pek gitmedik de kimseye. Basbasa kalmak istedik 2 hafta kadar önce 3. Ayımızı doldurdk şimdi de yağmur gibi misafir geliyo:)) ama ben alıştım artık panik yapmıyorum.

canım inşallah senin de istediğin zaman gelir bebişin....

günaydın kızlar hayırlı cumalar..

haftasonu biara dışarı çıkıp alışveriş yapacağız bi kaç işimiz var onları halledeceğiz biraz gezip eve döneceğiz..

yani anlayacağıznız misafirim olmayacak eşimle baş başa olacağız allahın izni ile:):)

şimdi ben diyorum ki hafta sonunu eşime evime ve kendime ayırayım..
böyle güzel güzel yemekler yapmak istiyorum
neler tavsiye edersiniz acaba bana?

canım inşallah senin de istediğin zaman gelir bebişin....
amin canım inşallah
günaydın kızlar hayırlı cumalar..

haftasonu biara dışarı çıkıp alışveriş yapacağız bi kaç işimiz var onları halledeceğiz biraz gezip eve döneceğiz..

yani anlayacağıznız misafirim olmayacak eşimle baş başa olacağız allahın izni ile:):)

şimdi ben diyorum ki hafta sonunu eşime evime ve kendime ayırayım..
böyle güzel güzel yemekler yapmak istiyorum
neler tavsiye edersiniz acaba bana?
ne güzel şimdiden iyi eğlenceler:)bnce işlerinizi hallettikten sonra eşinin çok sevdiği bişey yap sonrada bol bol film izleyin sohbet edin şakalaşın:) mutfakta cok oyalanma eşinle ilgilen:)

amin canım inşallah

ne güzel şimdiden iyi eğlenceler:)bnce işlerinizi hallettikten sonra eşinin çok sevdiği bişey yap sonrada bol bol film izleyin sohbet edin şakalaşın:) mutfakta cok oyalanma eşinle ilgilen:)

Tamam canım sağol öyle yapayım en iyisi :17:

buyur canım buda benim falım

Eklentiler

• $06122013740.webp
    $06122013740.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 39
  • $06122013741.webp
    $06122013741.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $06122013742.webp
    $06122013742.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 45
  • $06122013743.webp
    $06122013743.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 37
  • $CIMG0001.webp
    $CIMG0001.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 39
  • $CIMG0002.webp
    $CIMG0002.webp
    14 KB · Görüntüleme: 45
  • $CIMG0003.webp
    $CIMG0003.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 45
  • $CIMG0004.webp
    $CIMG0004.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 64
  • $CIMG0005.webp
    $CIMG0005.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $CIMG0006.webp
    $CIMG0006.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 44
  • $CIMG0007.webp
    $CIMG0007.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $CIMG0008.webp
    $CIMG0008.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 43
  • $CIMG0009.webp
    $CIMG0009.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 44
  • $CIMG0010.webp
    $CIMG0010.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 51
  • $CIMG0011.webp
    $CIMG0011.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 58
  • $CIMG0012.webp
    $CIMG0012.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 38
  • $CIMG0013.webp
    $CIMG0013.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 43
  • $CIMG0014.webp
    $CIMG0014.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 45
  • $CIMG0015.webp
    $CIMG0015.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 36
  • $CIMG0016.webp
    $CIMG0016.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 35
bu sayfayla yemeklerle kafamı fena bozmuşum şuanda bunu anladım başka yere yazayım derken buraya yazmışım şaka gibi:):)

günaydın kızlar hayırlı ve güzel bir hafta geçirmemizi diliyorum..

yemeğimi bugün sabahtan yaptım;

etli patates yemeği
pirinç pilavı
bunları yaptım çorbada yapmak istiyorum tarhana mı yapsam başka birşey mi yapsam fikir verirseniz sevinirim..

siz ne yapacaksınız kızlar..?

merhabalar bende iş ve ev arasında mekık dokuyanlardanım.Bende haftalık yemegımı pazar gunu yapıyorum.Akşam 7 30 buluyor evde olmam.Hafta sonu yapmam kolaylık sağlıyor.Dün yaptıklarım;
Domates Çorbası
İzmir köfte
Makarna
Taze fasulye
Sebzeli bulgur pilavı
salata (büyük borcam hazırlıyorum)salata sosunu aksam yedıkce yapıyorum.süper kolaylık.

hafta sonu 2 çeşit yemek yapıp,hafta içi aksam pilav çorba eklıyorum.Bir günde kahvaltı,menemen vs.hazırlıyorum.Ancak çalısan biri olup7 30,8 gibi evde oldugumdan ancak bu şekilde düzen sağlıyorum.Herkese bu soğuk gunde,sıcacık yuvalarında afiyet olsun..

günaydın kızlar hayırlı ve güzel bir hafta geçirmemizi diliyorum..

yemeğimi bugün sabahtan yaptım;

etli patates yemeği
pirinç pilavı
bunları yaptım çorbada yapmak istiyorum tarhana mı yapsam başka birşey mi yapsam fikir verirseniz sevinirim..

siz ne yapacaksınız kızlar..?

afiyet olsun şimdiden.sabah kalkıp yemek yapmanızı :46: ellerinize sağlık tarhana enfes olur soğuk kıs günlerinin vazgeçilmezi

Back
X