- 5 Ağustos 2013
- 6.960
- 514
- 128
selam kızlar
ben geldim![]()
a.slm canım hoş geldin bencede tarhana güzel fikir tarhana yapayım ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar
ben geldim![]()
topik ivme kaybediyo canlandıralım :)))
benim aksam menüm sadece mantı
çaya davetliyiz aksama ancak hazırlanırım ben daha işten çıkamadım.
bu akşam menü.
tarhanalı mercimek çorbası
hamsi kızartması
havuç salatası.
merhabalar bende iş ve ev arasında mekık dokuyanlardanım.Bende haftalık yemegımı pazar gunu yapıyorum.Akşam 7 30 buluyor evde olmam.Hafta sonu yapmam kolaylık sağlıyor.Dün yaptıklarım;
Domates Çorbası
İzmir köfte
Makarna
Taze fasulye
Sebzeli bulgur pilavı
salata (büyük borcam hazırlıyorum)salata sosunu aksam yedıkce yapıyorum.süper kolaylık.
hafta sonu 2 çeşit yemek yapıp,hafta içi aksam pilav çorba eklıyorum.Bir günde kahvaltı,menemen vs.hazırlıyorum.Ancak çalısan biri olup7 30,8 gibi evde oldugumdan ancak bu şekilde düzen sağlıyorum.Herkese bu soğuk gunde,sıcacık yuvalarında afiyet olsun..
afiyet olsun şimdiden.sabah kalkıp yemek yapmanızıellerinize sağlık tarhana enfes olur soğuk kıs günlerinin vazgeçilmezi
Merhaba Kizlar :)
bugün Menümde
Yayla corbasi
Firinda Mantar soslu kasarli Tavuk gögsü
Pilav
Havuclu Lahan salatasi var, ki$in genelde Lahanali havuc salatasi yiyoruz domates ve salataligin tadi pek yok bu mevsimde
mantıyı sen mi yaptın hazır mı canım..
aynen öyle ya kaç gündür kimsecikler gelmiyor.
mantıyı daha önce annemle yapmıstık canım dondurucuya atıyorum arada cıkarıp yiyoruz.
bu anneler var ya birtane ya Allah eksikliklerini göstermesin inşallah.. (AMİN)
amin canım hayatımızın en büyük destekçileri inşAllah bizde onlar gibi anne olabiliriz.
yavhuu bayanlar siz nerelerdesiniz ne yani el birliği ile eşleri mi protesto ediyoruz ne yani anlamadım ki yemek mi yapmıyonuz artık siz huuuhuuuuu
havalar soğuyunca kimse yemek yapmıyo herhalde :)))
sanırım
ben bu ara sallıyorum eşim geç geliyor
kızımla ne bulursak yiyoruz
bikaç gündür annemde yedik
pek yemek yapmıyorum ama bugün yaptım
kızıma ve bana tavuklu şehriye çorbası
eşime işkembe çorbası
islim kebabı
pilav
salata yaptım![]()