- 5 Ağustos 2013
- 6.960
- 514
- 128
kızlar hepinize merhaba ,
ben sabah 9 akşam 6.5 çalışıyorum evim işim de istanbul trafiğine göre çok çok yakın mesafede ancak kendimi eve zar zor atıyorum , yemek yapacak hal kalmıyor siz böle paylaştıkça çok özeniyorum ama tık yok .. genelde aperatif şeyler yapıyorum ama böle giderse hoş olmayacağını da düşünüyorum biraz öğrenmem lazım , ilk aylar uğraştım vs ama şuan öle değil , ramazanda mesela hem yeterli zaman vardı hem hevesim vardı sanırım çorba yapıyordum 2-3 çeşit salata et yemeği pilav vs buaralar annem de yakın die belki de biraz saldım , gerçi geçen hafta fırında beşamel soslu karnabahar yaptım güzelde oldu sonra etli sebzeli yemek de yaptım , ama daha çok yapmak istiyorum bi yandan da uyuşukluğum tutuyor kalakalıyorum , pehhh ..
siz hep yemek yapma modunda mısınız mesela , arada kahvaltılık tarzı geçiştirdiğiniz oluyor mu?
dün mesela domates soslu patates kızartması tavuk bugün kıymalı yumurta ve çorba yarın pilav vs ..
hergün 3-4 çeşit yemek yapanlara bayılıyorum ya maşallah size hanımlar !!
canım yemek yaparken şunu düşün yaptığın yemek çok lezetli olacak ve herkes beğenecek bide yeni şeyler denemeye alışırsan hevesinin önünde kimse duramaz..
benim pek kahvaltılıkla geçiştireyim tarzı olaylarım olmuyor ya canım çok skkın olacak ya da hasta olacağım ya da eşim yemek yapmama izin vermemiş olacak ki kızartma ile menemen ile geçiştireyim..
mesela bugün için yemeğim yok eşim dün izin vermedi yemek yapmama bugün ne yeriz bilmiyorum dışarda yeriz büyük ihtimalle ama içim hiç rahat değil alışınca böyle oluyor..
bak sen ne güzel evinede erkenden gidiyorsun çok şanslısın ben akşam saat 20:30-21:00 arası anca evde olabiliyorum..