bugün ne yemek yapsam..

bende kendime yalnızken yemek hazırlamayı bile sevmiyorum,,,herşey beraberken daha güzel oluyorrr,bende epeydir pişirmedim şaşırıyor insan ne yapacağını vallahi

aynen gerçekten çok şaşırıyorum artık.
1 hafta evdeydim iki gün sadece akşam eşimle yemek yedim sonra annem geldide yemek yemeye başladım yalnız hiç yenmiyor.

ne yapacagını şaşıran arkadaşlara öneride bulunalım o zaman :27:
bol bol balık yapın kızlar
fırında yapın
kızartın
bugulama yapın
tavuk şiş
kuzu şiş
dana şiş(ister fırında ister teflon tavada)
hazır döner alın iskender yapın siz çalıştıgınız için hazır alın dedim:34:
kuru fasülye
nohut
bulgur pilavı sebzeli,şehriyeli
karnıbahar
brokoli
yazdan bamya
bezelye
lahana
pazı

tabi bunlar için yemek seçmeyecek koca lazım:9::9:
aklıma gelenleri yazdım
umarım işinizi görür:23:

ne yapacagını şaşıran arkadaşlara öneride bulunalım o zaman :27:
bol bol balık yapın kızlar
fırında yapın
kızartın
bugulama yapın
tavuk şiş
kuzu şiş
dana şiş(ister fırında ister teflon tavada)
hazır döner alın iskender yapın siz çalıştıgınız için hazır alın dedim:34:
kuru fasülye
nohut
bulgur pilavı sebzeli,şehriyeli
karnıbahar
brokoli
yazdan bamya
bezelye
lahana
pazı

tabi bunlar için yemek seçmeyecek koca lazım:9::9:
aklıma gelenleri yazdım
umarım işinizi görür:23:
ohhh ohhh yemeklere bak maşalllahhh
benim eşim kızarmış sebze ve et düşkünü
baklagilide yer
zeytinyağlı pek sevmez bende bayılırımmm

ohhh ohhh yemeklere bak maşalllahhh
benim eşim kızarmış sebze ve et düşkünü
baklagilide yer
zeytinyağlı pek sevmez bende bayılırımmm

sizlere yardımcı olmak amacıyla yazdım:34:
benim eşim sözde yemek seçmez ama
karnıbahar,brokoli,pırasa,ıspanak,bezelye,bamya
yemez
şimdi bu adam yemek seçmiyor ben sakadat yemedigim için yemek seçmiş oluyorum:9::9:

bu arada kızlar yeni bir menüüü oluşturdum misafire uygulanacak bir iki hafta içinde alacağım; fikirlerinizi bekliyorum

domates çorbası
orman kebabı
pirinç pilavı
yeşil salata
yoğurtlu mor lahana salatası
peynirli börek
zeytinyağlı sebzeyi tam karar veremedim mücver düşündüm ama vazgeçtim
kadayıflı muhallebi

nasıl sizceee

sizlere yardımcı olmak amacıyla yazdım:34:
benim eşim sözde yemek seçmez ama
karnıbahar,brokoli,pırasa,ıspanak,bezelye,bamya
yemez
şimdi bu adam yemek seçmiyor ben sakadat yemedigim için yemek seçmiş oluyorum:9::9:

aynı bizim durummmmm aynı:)))) bide mimli oluyorsun k.validem işkembe çorbası yapar eşim içine düşer,,,neymiş ben sakadat yemiyorum diye bana özel yemek yapıyormuş değerini bilmem lazımmışşş şaka gibiii değilmiii

kızlar orman kebabını bir gün önceden yapsam olurmu tadı değişirmiii sizceee

Ben düşük tehditi nedeniyle raporluyum yattım bu saate kadar ama eşim gelene kadar barbunya bulgur pilavı pişirsek diyorum.yarım saate hazırlar gene yatarım.evde sıcak yemek olmayınca mutsuz oluyorum:31:

Evet evet aynen öyle hayal etmistim yama hala yapamadim tavuk yok evde :31:
Kürdan yada ip kullanarak acilmamasini saglayacaktim..
O sekilde kizartacaktim..
Deniycem ama mutlaka..

Gecmis olsun bu arada parmagini kesmisin bicak kesigi cok aci oluyor :(

Bugün sadece patates yemegi yapicam evde malzeme kalmadi yarin pazara gidicem :31:

Keşke ben de pazara gidebilsem ama iş saatleri nedeniyle gidemiyoruz açıkçası buranın pazarı nerde bilmiyorum da pazardaki sebze meyve ayrı güzel oluyor

Canım kaşarlı güzel olur ben geçen gün fırında patatesli arpacık soğanlı yaptım hem pratik hem de çok lezzetli oldu tavsiye ederimm

Ne zamandır uğrayamadım buraya :10:
Yemek yapmadım ki hiççç dermişim :1: Şaka şaka, dün kurufasülye yaptım, yanına da pilav. Bugün de menümüz aynı :31:
Bu arada yarın benim günüm var, bana davetli komşularım. İnşallah güzel şeyler yapabilirim :27: Fotoğraf atarım buraya , sofranın son halinin :56:

günaydınlar;

bugün için kurufasulye haşladım yemek yapıcam

yoğurtlu kızarmış biber

eşim şakşuka istedi akşam onu yapıcam
pilav

salata

Ben düşük tehditi nedeniyle raporluyum yattım bu saate kadar ama eşim gelene kadar barbunya bulgur pilavı pişirsek diyorum.yarım saate hazırlar gene yatarım.evde sıcak yemek olmayınca mutsuz oluyorum:31:

çok geçmiş olsun canım umarım kazasız belasız sağlıkla yavrunu kucağına alırsın.
bende öyleyim geçen raporluydum astım bronşit olmuşum ciğerlerimi üşütmüşüm doktor sadece yatacaksın dedi ben hastaneden eve gider gitmez evin tüm camlarını sildim, pasta börek yaptım yemek yaptım.
ama şuanda çok pişmanım keşke sağlığımı tehlikeye atmasaydım ertesi gece acillik oldum..
sen benim yaptığım hatayı yapma boşver bi kaç günde olmasın sıcak yemek dünyanın sonu değil ya önemli olan sen ve karnındaki bebeğin..

günaydın kızlaaarr,
artık ben de pek uğrayamıyorum topiğe
kelebekç,m gecmiş olsun canım umarım daha iyisindr.
dün aksam fırında karnabahar kızartma yaptım karnabahar grateni sık yaparım seviyoruz ama kızartması çok kötü oldu. bugüne kadar yaptığım en tatsız yemekti::)) bidaa internette yazan aman cok güzel oluyo şöyle seviyoruz böyle seviyoruz laflarına kanmıycam :)))
tatsız tuzsuz bişey oldu

çok geçmiş olsun canım umarım kazasız belasız sağlıkla yavrunu kucağına alırsın.
bende öyleyim geçen raporluydum astım bronşit olmuşum ciğerlerimi üşütmüşüm doktor sadece yatacaksın dedi ben hastaneden eve gider gitmez evin tüm camlarını sildim, pasta börek yaptım yemek yaptım.
ama şuanda çok pişmanım keşke sağlığımı tehlikeye atmasaydım ertesi gece acillik oldum..
sen benim yaptığım hatayı yapma boşver bi kaç günde olmasın sıcak yemek dünyanın sonu değil ya önemli olan sen ve karnındaki bebeğin..

Teşekkür ederim İnş atlatırız bu kanamaları,sana da çok geçmiş olsun cnm çok dikkat et kendine bu aralar herkes bir hasta oluyor günlerce anca iyileşiyor

Ben ev işi yapmıyorum kaç gündür haftada bir kadın geliyor onun dışında eşim yapıyor.ben bir yemek yapıyorum yani gün içindeki tek aktivitem bu ve kitap okuyup tv izlemek:31: bir de bol bol yemek sitelerinden tarif topluyorum , daha çok şey yapamasam da keyif alıyorum

günaydın kızlaaarr,
artık ben de pek uğrayamıyorum topiğe
kelebekç,m gecmiş olsun canım umarım daha iyisindr.
dün aksam fırında karnabahar kızartma yaptım karnabahar grateni sık yaparım seviyoruz ama kızartması çok kötü oldu. bugüne kadar yaptığım en tatsız yemekti::)) bidaa internette yazan aman cok güzel oluyo şöyle seviyoruz böyle seviyoruz laflarına kanmıycam :)))
tatsız tuzsuz bişey oldu

sağol canım benim daha iyi sayılırım.
şu karnıbaharı hiçbir zaman sevemeyeceğim sanırım sadece brokoli ile haşlayıp bol limon ve zeytin yağı ile seviyorum başkada sevemedim.

Back
X