bugün ne yemek yapsam..

dün

kıymalı bamya
salçalı makarna
yoğurt
salata
içecekler

Son düzenleme:
patlıcan musakka
makarna
yoğurt
salata
içecekler

Son düzenleme:
akşama sadece plavım var ne yemek yapcam ben ya
bi taze fasulye yada bezelye yapabılırsın bıde corba al sana aksam yemegii :16:
yanınada bır sutlu tatlı yazın buzdolabında dondurma gıbı ohhh mıss annem yok oglumla beraber anneannemlere gıttı... 11 gundur bbamla yanlızız ben yemek yapıyorum yemek yapmayı unutmusum resmen :) her aksam bıseyler uretıyorum ozlemısım yemek yapmayı bea

Son düzenleme:
bi taze fasulye yada bezelye yapabılırsın bıde corba al sana aksam yemegii :16:
yanınada bır sutlu tatlı yazın buzdolabında dondurma gıbı ohhh mıss annem yok oglumla beraber anneannemlere gıttı... 11 gundur bbamla yanlızız ben yemek yapıyorum yemek yapmayı unutmusum resmen :) her aksam bıseyler uretıyorum ozlemısım yemek yapmayı bea

canım önceki gün taze fasulye dünde mantar vardı taze fasulye olmaz başka birşeyu olması lazım..
Allah kavuştursun canım:1::1:
yemek yapmakta bisiklete binmek gibi unutsanda hatırlaya biliyorsun canım..

canım önceki gün taze fasulye dünde mantar vardı taze fasulye olmaz başka birşeyu olması lazım..
Allah kavuştursun canım:1::1:
yemek yapmakta bisiklete binmek gibi unutsanda hatırlaya biliyorsun canım..
sağol cnm benım aman bana yemek yap demesınler normalde hıc sevmem 10 evın temızlıgını versınler mutfaga koymasınlar benı ne yemegı severım ne yapmayı ama 5 aydır yapmamısım ya ozlemısım ılk kez anladım sekerım bezelye yapabılırsın engınar olabıler... hımsss bakla yemegı olabılır ben severım bu saydıklarımı hem mevsımı:34:

sağol cnm benım aman bana yemek yap demesınler normalde hıc sevmem 10 evın temızlıgını versınler mutfaga koymasınlar benı ne yemegı severım ne yapmayı ama 5 aydır yapmamısım ya ozlemısım ılk kez anladım sekerım bezelye yapabılırsın engınar olabıler... hımsss bakla yemegı olabılır ben severım bu saydıklarımı hem mevsımı:34:

bezelye olabilir canım..
yemek yapmak sevilmez mi ya hem yemeyi hemde yapmayı çok severim..

hıc haz etmem aslında yanlıs dunyaya gelmısım erkek olacakmısım yemek programlarınıda hıc ama hıc sevmem gıcık oluyom yasamak ıcın yemek yıyorum desem gulermısın:26:

yemek programlarını bende sevmem ama yani sende olaya çok tuhaf yaklaşıyon:60::60::60::60:

yemek programlarını bende sevmem ama yani sende olaya çok tuhaf yaklaşıyon:60::60::60::60:
ayy aman en cok kocadan kurtulduguma yemek yuzunden sevınıyorum:32:
yapmaktan kurtuldum olum gelıyo ya max 1 saatlık ısı var ama ocak basında beklemek sıkıntı verıo bana :ssz:
mumkunse telle sıparıs et gelsın onune keske hayat hep ole olsa:31:

ayy aman en cok kocadan kurtulduguma yemek yuzunden sevınıyorum:32:
yapmaktan kurtuldum olum gelıyo ya max 1 saatlık ısı var ama ocak basında beklemek sıkıntı verıo bana :ssz:
mumkunse telle sıparıs et gelsın onune keske hayat hep ole olsa:31:

keşke bende hep yemek yapsam tatlılar börekler çörekler offf mis

allah iyiliğini versin emiii:60::60::60::60::60::60:
kız valla bak yedıgımı gorsen sen nasıl yasıon derdın ustelık buna ragmen kıloluyum :) 1,70 boy 69 kg bıde yemegı sevsem yada yapmayı 150 kg bulurdum heralde :9:
ama sularla oynamak daha dudel hergun ev sılerım o sebepten :))) ahaha alıskanlıkkkk bır porsıyon yumos ve omo yesek :52:

kız valla bak yedıgımı gorsen sen nasıl yasıon derdın ustelık buna ragmen kıloluyum :) 1,70 boy 69 kg bıde yemegı sevsem yada yapmayı 150 kg bulurdum heralde :9:
ama sularla oynamak daha dudel hergun ev sılerım o sebepten :))) ahaha alıskanlıkkkk bır porsıyon yumos ve omo yesek :52:

benim anneme marketçi amca zamanında abla bişey sorcam ama yanlış anlama siz evde deterjanmı yiyosunuz demiş sürekli o tarz şeyler alıyo diye:60::60::60:
bende hep yerim sürekli yerim ama sıfır bedenim ayıptır söylemesi:46::46::46:

Back
X