- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi taze fasulye yada bezelye yapabılırsın bıde corba al sana aksam yemegiiakşama sadece plavım var ne yemek yapcam ben ya
bi taze fasulye yada bezelye yapabılırsın bıde corba al sana aksam yemegii
yanınada bır sutlu tatlı yazın buzdolabında dondurma gıbı ohhh mıss annem yok oglumla beraber anneannemlere gıttı... 11 gundur bbamla yanlızız ben yemek yapıyorum yemek yapmayı unutmusum resmen :) her aksam bıseyler uretıyorum ozlemısım yemek yapmayı bea
sağol cnm benım aman bana yemek yap demesınler normalde hıc sevmem 10 evın temızlıgını versınler mutfaga koymasınlar benı ne yemegı severım ne yapmayı ama 5 aydır yapmamısım ya ozlemısım ılk kez anladım sekerım bezelye yapabılırsın engınar olabıler... hımsss bakla yemegı olabılır ben severım bu saydıklarımı hem mevsımıcanım önceki gün taze fasulye dünde mantar vardı taze fasulye olmaz başka birşeyu olması lazım..
Allah kavuştursun canım
yemek yapmakta bisiklete binmek gibi unutsanda hatırlaya biliyorsun canım..
sağol cnm benım aman bana yemek yap demesınler normalde hıc sevmem 10 evın temızlıgını versınler mutfaga koymasınlar benı ne yemegı severım ne yapmayı ama 5 aydır yapmamısım ya ozlemısım ılk kez anladım sekerım bezelye yapabılırsın engınar olabıler... hımsss bakla yemegı olabılır ben severım bu saydıklarımı hem mevsımı![]()
hıc haz etmem aslında yanlıs dunyaya gelmısım erkek olacakmısım yemek programlarınıda hıc ama hıc sevmem gıcık oluyom yasamak ıcın yemek yıyorum desem gulermısın:26:bezelye olabilir canım..
yemek yapmak sevilmez mi ya hem yemeyi hemde yapmayı çok severim..
hıc haz etmem aslında yanlıs dunyaya gelmısım erkek olacakmısım yemek programlarınıda hıc ama hıc sevmem gıcık oluyom yasamak ıcın yemek yıyorum desem gulermısın:26:
ayy aman en cok kocadan kurtulduguma yemek yuzunden sevınıyorumyemek programlarını bende sevmem ama yani sende olaya çok tuhaf yaklaşıyon![]()
ayy aman en cok kocadan kurtulduguma yemek yuzunden sevınıyorum
yapmaktan kurtuldum olum gelıyo ya max 1 saatlık ısı var ama ocak basında beklemek sıkıntı verıo bana
mumkunse telle sıparıs et gelsın onune keske hayat hep ole olsa![]()
ayy yokkk ben almıyım sen yap dur sekerım kokusu bıle bogar benı ev deterjan koksun mumkunse yemek degıl :)keşke bende hep yemek yapsam tatlılar börekler çörekler offf mis
ayy yokkk ben almıyım sen yap dur sekerım kokusu bıle bogar benı ev deterjan koksun mumkunse yemek degıl :)![]()
kız valla bak yedıgımı gorsen sen nasıl yasıon derdın ustelık buna ragmen kıloluyum :) 1,70 boy 69 kg bıde yemegı sevsem yada yapmayı 150 kg bulurdum heraldeallah iyiliğini versin emiii
kız valla bak yedıgımı gorsen sen nasıl yasıon derdın ustelık buna ragmen kıloluyum :) 1,70 boy 69 kg bıde yemegı sevsem yada yapmayı 150 kg bulurdum heralde
ama sularla oynamak daha dudel hergun ev sılerım o sebepten :))) ahaha alıskanlıkkkk bır porsıyon yumos ve omo yesek![]()