bugün ne yemek yapsam..

Cig atsam olur mu ki

bence olmaz kokar..
düdüklün varsa yıka ayıkla robottan bolca domates geçir düdüklüne sığdıra bildiğin kadar fasul ye koy yeteri kadarda domates ekle düdüklüde azcık pişir.
sonrada tepsiye dök soğuyunca kızartma süzgeci ile suyunu süzerek birer pişirimlik buz dolabı poşetlerine koy canım bu şekilde koku yapmıyor ben denedim sanki taze yapmışım gibi kokusuz oldu..

bence olmaz kokar..
düdüklün varsa yıka ayıkla robottan bolca domates geçir düdüklüne sığdıra bildiğin kadar fasul ye koy yeteri kadarda domates ekle düdüklüde azcık pişir.
sonrada tepsiye dök soğuyunca kızartma süzgeci ile suyunu süzerek birer pişirimlik buz dolabı poşetlerine koy canım bu şekilde koku yapmıyor ben denedim sanki taze yapmışım gibi kokusuz oldu..

Tesekkur ederim denicem sonucu yazarim :3:

kışlık o kadar çok taze fasulye hazırladım ki bi süre görmek istemiyorum :9::9:

ama en sevdiğim yemek o afiyet olsun

Taze fasulyeyi çok severiz, hiç buzluğa atmadım çok niyetleniyorum sonrada üşeniyorum. Her hafta pişer bizde.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Taze fasulyeyi çok severiz, hiç buzluğa atmadım çok niyetleniyorum sonrada üşeniyorum. Her hafta pişer bizde.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen bizdede her hafta pişer o yüzden bolca alıp attım buzluğa kışın konserve almaktan kat kat iyi:1:

domates çorbasını tutturamıyorum ben tarif verirsen sevinirim

ben domates çorbasını tamek in hazır domates suyu ile yapıyorum ..
domatesle yapılanını sevmiyorum..
bunun tarifini vereyim canım..

tencereye yağını koy 2 yemek kaşığı silme un ekle yağda unu kavur ama una dikkat et kokusu iyice çıksın yoksa tadı kötü oluyor.
un kavrulunca domates suyunu ekle karıştır altını kıs.
domates suyun kaynamaya başlayınca içine bir su bardağı süt dök karıştır tuzunu at kıvamına göre sıcaksu koy birazda içine ama çok sulu olmasın kaynayınca kaşar peyniri eşliğinde servis yap canım afiyet olsun biz bu şekilde çok beğeniyoruz...

ben domates çorbasını tamek in hazır domates suyu ile yapıyorum ..
domatesle yapılanını sevmiyorum..
bunun tarifini vereyim canım..

tencereye yağını koy 2 yemek kaşığı silme un ekle yağda unu kavur ama una dikkat et kokusu iyice çıksın yoksa tadı kötü oluyor.
un kavrulunca domates suyunu ekle karıştır altını kıs.
domates suyun kaynamaya başlayınca içine bir su bardağı süt dök karıştır tuzunu at kıvamına göre sıcaksu koy birazda içine ama çok sulu olmasın kaynayınca kaşar peyniri eşliğinde servis yap canım afiyet olsun biz bu şekilde çok beğeniyoruz...

teşekkür ederim yarın sonucu yazarım ama önce domates suyu almaya gitmem lazım :)

kızlarr bana aksam çayla ikram edilicek hafif bişeyler söyler misiniz? börek falan yapmıycam yemekten sonra yenmiyor

Back
X