bugün ne yemek yapsam..

İlk defa nohut yapmaya çalışıyorum ama önceden az haşlamışım galiba pişmek bilmedi düdüklü kullanmayı öğrenmem gerek :P

Dünkü yemekler yenecek
Taze fasülye, pilav

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

güzel hatunlar bqana rejim yemekleri önerir misiniz? siacık çok kilo aldı acilen vermesi lazım :18::1:

Aynen :1:

Bageti nasil kizartiyorsunuz?

teflon yayvan tencereye koyuyorum üstünü geçene kadar su ekliyorum tuz baharat ve zeytin yağı döküyorum kapağını kapatıp pişiriyorum suyu çekip sadece yağı kalıyor ve kızarıyor pişmeme çiğ kalma dağılma riski ortadan kalkıyor :56:

güzel hatunlar bqana rejim yemekleri önerir misiniz? siacık çok kilo aldı acilen vermesi lazım :18::1:

rejim benim alanım değil ben bol yağlı bol etli yemekler severim ama salata felan ye az çorba iç az ekmek ye spor yap sen en iyisi canım ben hep yapıyorum sporumu..

dün döktürdüm ama:16:
bugün hiçbişey yapasım yok:9::9:
onun için yemege gitmeyi planlıyoruz:1::1:

en güzeli valla..
bizde dün çıktık bugün artık evde yemek yapayım bu hafta hiç yemek yemedik bi karnı yarık yapayım die tutturdum hafta başından beri nasip olmadı bugünde yapamam yarın artık

en güzeli valla..
bizde dün çıktık bugün artık evde yemek yapayım bu hafta hiç yemek yemedik bi karnı yarık yapayım die tutturdum hafta başından beri nasip olmadı bugünde yapamam yarın artık

sıcaktan yemek yapasımda gelmiyor
birde bi dişim agrıyor kelebek
çektirmem lazım ama
çekecek doktor bulamadım:ssz:

sıcaktan yemek yapasımda gelmiyor
birde bi dişim agrıyor kelebek
çektirmem lazım ama
çekecek doktor bulamadım:ssz:

20 likse ben çok büyük sıkıntılar yaşadım zor bela doktor buldum 2 ay sonraya randevu verdi ve ben gitmeyi unuttum şimdi tekrar başladı ağrılar az az..
çok fena diş ağrısı insanı yerinden zıplatıyor..
bide bebeğin var..
biran evvel doktor bul çektir canım..

20 likse ben çok büyük sıkıntılar yaşadım zor bela doktor buldum 2 ay sonraya randevu verdi ve ben gitmeyi unuttum şimdi tekrar başladı ağrılar az az..
çok fena diş ağrısı insanı yerinden zıplatıyor..
bide bebeğin var..
biran evvel doktor bul çektir canım..

20lik canım
doktor buldum ama rahatsızlıgından dolayı ben çekemem dediler hep
agız diş saglıgı üzerine olan hastaneler bile çekmiyor
üniversite hastanesinde çektirmen gerek dedi onlar da 6 ay sonraya gün veriyorlar:53:
bi yeri aradım az önce raporlarını getir bakıyım dedi işte:26:

rejim benim alanım değil ben bol yağlı bol etli yemekler severim ama salata felan ye az çorba iç az ekmek ye spor yap sen en iyisi canım ben hep yapıyorum sporumu..

çok hareketsizim ben işim aslında yürüme mesafesinde ama arabayla gidip geliyorum. çalışırken atıstırmayı cok seviyorum aksama kadar kahve içiyorum yapmamam gereken bi çok seyi yapıyorum yavas yavas terkedicem bu alışkanlıklarımı bakalım insallah kilo veririm:18:

20lik canım
doktor buldum ama rahatsızlıgından dolayı ben çekemem dediler hep
agız diş saglıgı üzerine olan hastaneler bile çekmiyor
üniversite hastanesinde çektirmen gerek dedi onlar da 6 ay sonraya gün veriyorlar:53:
bi yeri aradım az önce raporlarını getir bakıyım dedi işte:26:

ağız ve çene cerrahisine gitmen gerekiyor canım 20 lik dişi onlar çekiyor ama dediğin gibi çok ileri tarihlere randevu veriyorlar.
ya da özel doktor muayene sine gideceksin çekebilirse çekecek çekemezse yönlendirecek..

çok hareketsizim ben işim aslında yürüme mesafesinde ama arabayla gidip geliyorum. çalışırken atıstırmayı cok seviyorum aksama kadar kahve içiyorum yapmamam gereken bi çok seyi yapıyorum yavas yavas terkedicem bu alışkanlıklarımı bakalım insallah kilo veririm:18:

kaç kilosun ki sen bende bi 2 3 kilo alsam çok iyi olacak..

ağız ve çene cerrahisine gitmen gerekiyor canım 20 lik dişi onlar çekiyor ama dediğin gibi çok ileri tarihlere randevu veriyorlar.
ya da özel doktor muayene sine gideceksin çekebilirse çekecek çekemezse yönlendirecek..

normal dişçi çekebilirmiş canım
dişim gömülü yada ameliyatlık degilmiş
ama doktorlar hastane dediler
özelde çekmşyorlar canım
gittigim yerde kardiyolog olması lazım:26:

Back
X