Bugün neden böyleyim ??

seda_ufuk

Evli mutlu çocuksuz !
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
1.050
791
73
Bugün kendimi çok tuhaf hissediyorum ... Hic bir sebeb yok orta da ama benim sinirlerim çok bozuk ... Eşimin yaptığı söylediği herşey sinirlerimi bozuyor .. Sabahtan beri neyin var demesi bile sinirlendiriyor beni .. Normalde de zaten sinirlenince ağlayanlardanim.. Bugün de öyle çok aglayasim var :( Biraz önce ağladım eşim şaşırdı ama bise sormadı yine bağırırım diye Buda dert mi demeyin dışardan şımarık kız çocuğu gibi görünüyorum ama gerçekten elimde değil .. Allah â şükür hiç bir derdim yok ama neden ben böyleyim :(

Hava,regl,hamile olma ihtimali bunlardan biridir mutlaka.bende biraz onceye kadar cok normalken suan aglayasim var;)

Nedensiz yere surekli kaprisli olursaniz cekilmezsiniz.
Karsimda biri surekli oflayip puflayacak ne oldu diyecegim yok bir sey deyip tersliyecek. O zaman ne halin varsa gor derim.:110:

bazen bana da olur

kendi kendime ağlar

dünyadaki en yanlız insan gibi hissederim

2-3 gün sürer geçer

Nedensiz yere surekli kaprisli olursaniz cekilmezsiniz.
Karsimda biri surekli oflayip puflayacak ne oldu diyecegim yok bir sey deyip tersliyecek. O zaman ne halin varsa gor derim.:110:
Bu sürekli olan birşey değil nedensiz yere ilk defa böyle oluyorum ... Yani tamam biyerim ağrır bise olur ama bugün hiç bisi yok .. Ben de anlamadığım için konu açtım

Konularınıza göz attım. Siz bugün değil sürekli bu moddasınız. Anladığım kadarıyla.
Önemli bir konu olur tabiki üzülürsünüz... Ama siz ufak bir meselede bile sanıyorum ki hemen pes ediyorsunuz. Evlilik böyle bir şey değil.

Sebepsiz olabilir.insan her zaman aynı ruh halinde olmuyor.buna da ihtiyacınız olabilir.ağlayın ustunuzdeki fazla enerjiyi,olumsuzlukları atın.içinizde tutmayın yaşamadan geçmiyor.burçla alakası olur mu bilmiyorum.ben balık burcuyum.senede birkaç defa oluyor öyle dönemlerim.büyük ihtimalle öncesinde çok aktif,yoğun,stresli bir zaman geçirmişimdir

Bu sürekli olan birşey değil nedensiz yere ilk defa böyle oluyorum ... Yani tamam biyerim ağrır bise olur ama bugün hiç bisi yok .. Ben de anlamadığım için konu açtım
Bende genelde bir seye kafayi taktiysam boyle olur huzun coker. Odama kapatirim kendimi baskasinin kalbini kirmamak icin.

Back
X