Bugün nişanlımdan ayrıldım çünkü;

htekin

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2014
90
5
6
35
Ankara
Nişanlım benim sevdiğim hiçbir şeyi sevmiyordu, biz arkadaş ortamında tanıştık, severek nişanlandık, yakında düğünümüz olacaktı, hemen her şey hazırdı. Tek bir sorun vardı; nişanlandıktan sonra tartışmalarımız artmıştı, aslında bizim evlilikten beklentilerimiz farklıydı. Son ana kadar, ona olan sevgimden, aşkımdan sabrettim ama geçte olsa anladım ki; O beni kendisine köle etmek istiyordu, bense okumamı ve çalışmamı istememesinin altında masumca sebepler arıyordum. Artık tecrübemi diyeyim, tecrübesizlik mi diyeyim bilemiyorum...

Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin !!!

Son düzenleme:

çok üzüldüm..insan biranda farklı bir durum yaşadığında guyguları birden altüst oluveriyor..çok kötü.. ama ne gariptir ki insanlardaki egodanmıdır nedir..insanlar yanındakini köleleştirme şekillendirmek istiyor.sanki dünyanın hakimi onlarmış gibi..ne gariptirki arkadaşlklarda oluyor..bu sesini çıkarmıyor nedesem yardım ediyor dendiğinde daha fazla üstüne gidiliyor..

Bir insanin bir kadinin okuyup calismasi kendini gelistirmesine neden engel olmak isterler?
Allahim hakkinda hayirlisini nasip etsin canim.
Üzüleceksin elbette..
Ama dedigini yap okuluna ve isine konsantre ol..
Ondan sonra insaAllah hayirli bir kismet cikar karsina :)

Son düzenleme:
Erkenden farketmen çok iyi olmuş, hakkında hayırlısı olur inşallah. :107:

Sıkıcı bir durum ama üzülmeyin hakkınızda hayırlısı olsun. Mutsuz olacağınız bir hayatı kimse için seçmeyin çünkü ancak mutlu bir insan mutluluk yayabilir.

Sıkıcı bir durum ama üzülmeyin hakkınızda hayırlısı olsun. Mutsuz olacağınız bir hayatı kimse için seçmeyin çünkü ancak mutlu bir insan mutluluk yayabilir.

Hepiniz yorumlarınız için sağ olun... 1 yıldır birlikteydik, belki de hayatımın en güzel, en şahane günlerini geçirdim onunla. Eskiden ufak tefek şeylere karışırdı, 4 aylık nişanlıydık ve 4 ayda tartışmalarımız o kadar çok artmıştı ki, artık her tartışmamız ayrıılıkla, küslükle sonuçlanır olmuştu. Çalışmanı istemiyorum evimin kadını ol dedi bana, ben onu çok sevdiğimden her şeyine razı geldim. Ama zamanla baktım ki; tek başıma dışarı çıkamaz olmuşum, hiçbir arkadaşımla görüşemez olmuşum, yani anlayacağınız kendi yalnızlığımda boğulmuşum, nişanlım aşırı kıskanç, aşırı şüpheci, aşırı kaprisli bir erkek, tanıştığımız günden bu yana her şeyimi yavaştan yavaştan kısıtlar olmuştu, artık son noktaya gelmiştim. Yemin ederim abartmıyorum. Ben bugüne kadar nasıl görememişim bazı şeyleri, kendime çok kızıyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…