Bugün nişanlımın saçma biseyinide daha yakaladım

Herkez kendi yaptigindan utansın bizi görünce bozuldu baya utandida senide yormak istemiyorum diye kivirdi
Vay be, müthiş tepki. Ne kadar hisli, ar utanma sahibi biri. Artık seni hiç üzmez.
Tövbe tövbe.

Herkes yaptığından utansın da, bırak şimdi bu klişeleri, sen ne yapacaksın, koşa koşa evleneceksin, dmi?

Doğrudur herkez ustume gelince binkere cvp vermisim
Herkes niye üstüne gelsin senin? Millet mi suçlu oldu şimdi? Buradakileri suçlayacağına bi bak bakalım, neler söylemişler. Hiç tanımayan insanlar, sen kendini yakma diye çabalıyor ama sen işine geleni alıyorsun.
Cidden bazı insanlar hakediyo başına gelenleri.

Aman be boşver ne bu kadar takılıyorsun sende gül geç adam anneci baksana belli ediyor evlilikte zor olur evlenmeden bence düşün taşın nişanlılık dönemi de bunun için değil mi zaten

Ben anlamıyorum ki. Nişan atmam için üstüme geliniyor diye öfkeyle yazmışsınız. Nişanlınız çok iyi ama bu kadar sizi tanımayan insanlar size kötülük yapmak için birleşti yani öyle mi? Mantıklı mı şimdi bu? Bu insanların hakkına girip her dediklerini kötü algılayacağınıza gerçek kötü niyetliyi algılayın.

Nişan at diye üstüme geliniyor basit değil görüldüğü gibi
Siz bu adamla evlenir bin pişman olup her hafta konu açarsınız buraya. O kadar kolay değil bu kadar kolay değil, niye konu açıyorsunuz o zaman? Bir sürü insan aynı yorumu yapıyor çünkü mantıklı olan bu ama siz ısrarla anlamak istemiyorsunuz. Umarım hemen çocuk yapmazsınız zira boşanma aşamasına gelmeniz maksimum 6 ay sürecek.

Bu 2. Nisaninizdi. Sabredin, nişan atmak kolay değil sonuçta, herkes nisani bozsaydi ohooi cevrede temiz kiz kalmazdi. En son kuran üstüne yemin etmisti, tekrar ettirin bu sefer yalan soylememesi icin. Yemin eden mutlaka duzeliyor zaten, hic tersi olmamistir insanlik tarihinde. Sabredin ve nisani uzatmayin evlenin, cocuk yaparsaniz duzelir. Cocuk en önemlisi, kesin duzeltiyor erkekleri.

Canım eğer seviyorsan, bunları şimdilik umursama. Evlendikten sonra eminim sana eşi gözüyle baktığı için asla böyle davranmayacaktır. Belki şimdi ailesi onu dolduruyordur. Böyle küçük şeyleri asla umursamazdım.

Sonra da evlilikten bir kavgasını anlatınca burada soracağız nişanlıyken hiç mi belli etmedi diye... O da düzelir, değişir sanmıştım. Şimdi de hamileyim nasıl boianayım ki desin. Aileler sürekli olumsuz olarak doldurmazlar ki dolduranlar da düzgün bir adam yalan söylemeden bu işi çözebilir. Bunu kafaya koyup ilişkiyi düzenlemek gerekiyor.

Sonra da evlilikten bir kavgasını anlatınca burada soracağız nişanlıyken hiç mi belli etmedi diye... O da düzelir, değişir sanmıştım. Şimdi de hamileyim nasıl boianayım ki desin. Aileler sürekli olumsuz olarak doldurmazlar ki dolduranlar da düzgün bir adam yalan söylemeden bu işi çözebilir. Bunu kafaya koyup ilişkiyi düzenlemek gerekiyor.

Konu sahibi laftan anlamadığı için üyeler ironi yapmaya başladılar. O'nun duymak istediklerini söyleyerek ters etki yapılması mümkün ama konu sahibi bunu da ciddiye aldı :(

Canım eğer seviyorsan, bunları şimdilik umursama. Evlendikten sonra eminim sana eşi gözüyle baktığı için asla böyle davranmayacaktır. Belki şimdi ailesi onu dolduruyordur. Böyle küçük şeyleri asla umursamazdım.

Eklentiler

• 5405B1BF-89AC-4038-A29E-92EB89EF9974.webp
    5405B1BF-89AC-4038-A29E-92EB89EF9974.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 73
Siz bu adamla evlenir bin pişman olup her hafta konu açarsınız buraya. O kadar kolay değil bu kadar kolay değil, niye konu açıyorsunuz o zaman? Bir sürü insan aynı yorumu yapıyor çünkü mantıklı olan bu ama siz ısrarla anlamak istemiyorsunuz. Umarım hemen çocuk yapmazsınız zira boşanma aşamasına gelmeniz maksimum 6 ay sürecek.
Burada böyle bi üye daha vardı birkaç yıl önce. Millet kendini paraladi evlenme diye, resmen paralandik. Ozelden bile anlattim başına gelebilecekleri. O da böyle savunmaya gecti, kolay değil nişan atmak dedi, göre göre ve koşa koşa evlendi, 2 ay geçmeden evliliginin kötülüğü ve boşanma ile alakali konular açmaya başladı. Sonra da boşandı zaten.
Aklın yolu bir, millet neden ayirmak icin ugrassin ki?

Galiba size iyilik yaramıyor,Burda çoğu kişi gerçekten sizin geleceğiniz için endişe duyduğu için yorum yapıyor.Sizden büyük yaşım,boyumca çocuklarım var Saygısız tavrinızi size iade ediyorum.......
Basit geliyormuş kendisi söyledi basit gelen bir şey için neden konu açıyor ozman iyilik yapmayin bosverin

Back
X