Bugün nişanlımın saçma biseyinide daha yakaladım

Bugün yine opsayt biseyini yakaladım.bigun önce mezarlığa gidelim dedi.bnde tamam dedim.bugun beni aradı arabada yer yokmuş abimlerle beraber tek araba gitcez dedi tamam bnde annemle giderim sorun değil dedim.annrmle babamın mezarına gittik bide ne göreyim iki araba gelmişler banada yer yok dedi sok oldum.bi dediği bir dediğini tutmuyor zaten bozuldu banada senide yormak istemiyorum dedi ama tutarsızlik var size yapılsa tepkiniz ne olurdu

Olay akışını bilmiyorum ama şu anlattığınız olayı kabul etmezdim. Çok çirkin bir şey yalan söylemesi. Yalan söyleme sebebi ailesi ile ilgili sanırım. Nişanlınız sizi niye istemesin ki? Aile istemiyo gibi bi durum varsa yol yakınken dönün

Olay akışını bilmiyorum ama şu anlattığınız olayı kabul etmezdim. Çok çirkin bir şey yalan söylemesi. Yalan söyleme sebebi ailesi ile ilgili sanırım. Nişanlınız sizi niye istemesin ki? Aile istemiyo gibi bi durum varsa yol yakınken dönün
Kendi yaptığından kendileri utandı bizi görünce şok oldular

Kendi yaptığından kendileri utandı bizi görünce şok oldular

Ciddi ciddi soruyorum. Niye kendinize bu eziyeti ediyorsunuz? Gerçekten hayat bir insanın her hareketine anlam bulmaya çalışacak kadar uzun mu?
Bu düşünceler, acabalar olmasa belki iki kitap okuyacaksınız, bir film izleyeceksiniz. Niye illa bu adam olmalı?

Bugün yine opsayt biseyini yakaladım.bigun önce mezarlığa gidelim dedi.bnde tamam dedim.bugun beni aradı arabada yer yokmuş abimlerle beraber tek araba gitcez dedi tamam bnde annemle giderim sorun değil dedim.annrmle babamın mezarına gittik bide ne göreyim iki araba gelmişler banada yer yok dedi sok oldum.bi dediği bir dediğini tutmuyor zaten bozuldu banada senide yormak istemiyorum dedi ama tutarsızlik var size yapılsa tepkiniz ne olurdu

Bir kere yalanını yakaladiysanız öncekiler de sonrakiler de hep şüpheli gelecektir artık. Söyledikleriyle yaptıkları uyuşmuyorsa bu da çok büyük sıkıntı. Siz ısrarla devam edeceksiniz gibi ama inşallah pişman olmazsınız

Ben de nişan attım ve benim için en büyük sorunlardan biri sürekli ailem hakkında biseyler soylemesiydi. Kendime yapılanı biyere kadar sineye çekerim affederim ama onlara asla. Nişan attıktan iki ay sonra tekrar bana yalvarmaya başladı , ben de tam toparlanamadigim için bi şans daha versem mi diye düşünüyordum ki nişan attıktan sonra babama telefonda şer*fsiz dediğini öğrendim . Tüm çabaları herşeyi sıfırlandi gözümde , ağzıyla kuş tutsa yaranamaz artık. Bu kişi sizin rahmetli babanıza laf söylüyo bunu görmezden gelmeyin çünkü iki gün sonra çok daha ileriye gidecektir. Bırakın kıymetinizi bilen gelsin , elinizi öpen alsın. Böylelerine harcanan her saniyeye yazık

yaşadıkların en ufak bişey mi sence? adam ve ailesi saygısızlığın tillahını yapıyor size. baban yok diye yerden yere vurmadı mı seni? geldi iki güzel laf etti affettiniz hemen. bunlar fragman hala anlamıyorsun. evlen de gör gününü ne diyeyim.
Bende onu gömdüm ztn lafımı çekmem asla

Bir kere yalanını yakaladiysanız öncekiler de sonrakiler de hep şüpheli gelecektir artık. Söyledikleriyle yaptıkları uyuşmuyorsa bu da çok büyük sıkıntı. Siz ısrarla devam edeceksiniz gibi ama inşallah pişman olmazsınız
Gidişata göre bakiyorum devam etcem demedim

Ayni anda orda olmayi nasil basardiniz🙂
İlla evlenecekseniz hic biseyine tenezzul etmemeyi kabul edip evlenin madem.

Anneme babama laf eden değil nişanlım, kocam olsa boşarım.
Ölmüş babanıza laf etmiş adamla hala nişanlıysanız, bu mezarlık olayı devede kulak kalır zaten. Ben diğer üyeler gibi düşünmüyorum. Babanıza yapılanı affettiyseniz, bunu da görmezden gelin geçin. Çok büyük bir konu değil bana göre.
Bana göre ne benim kocamın ailesine saygıda kusur edebilirim ne de o benimkilere edebilir. İnsanın biraz dur noktası olur, kutsalı olur, kırmızı çizgisi olur. Sevmek şart değil ama ataya saygı şarttır.

Back
X