- 18 Aralık 2021
- 1.922
- 497
- 53
- 34
Deseydin bari herkes ettiğini bulurSalak yada gerizekalı değilim başıma gelmedi .. ağla haline
Kocasız kalasın beter olasın diyor muyum ben sana :) demem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deseydin bari herkes ettiğini bulurSalak yada gerizekalı değilim başıma gelmedi .. ağla haline
Kocasız kalasın beter olasın diyor muyum ben sana :) demem
Korkmuyorum zatenBu kadar korkma kız kocasız kalmaktan.
OlabilirBen niye her seferinde bu başlığı "nişanlımın saçında bir şey yakaladım" olarak okuyorum.
Aynen çok doğru söyledin ..Açtığın konulara bak :)Deseydin bari herkes ettiğini bulur
Bugün yine opsayt biseyini yakaladım.bigun önce mezarlığa gidelim dedi.bnde tamam dedim.bugun beni aradı arabada yer yokmuş abimlerle beraber tek araba gitcez dedi tamam bnde annemle giderim sorun değil dedim.annrmle babamın mezarına gittik bide ne göreyim iki araba gelmişler banada yer yok dedi sok oldum.bi dediği bir dediğini tutmuyor zaten bozuldu banada senide yormak istemiyorum dedi ama tutarsızlik var size yapılsa tepkiniz ne olurdu
Kendi yaptığından kendileri utandı bizi görünce şok oldularOlay akışını bilmiyorum ama şu anlattığınız olayı kabul etmezdim. Çok çirkin bir şey yalan söylemesi. Yalan söyleme sebebi ailesi ile ilgili sanırım. Nişanlınız sizi niye istemesin ki? Aile istemiyo gibi bi durum varsa yol yakınken dönün
Senin gibisini çok gördüm beni engellermisinAynen çok doğru söyledin ..Açtığın konulara bak :)
Kendi yaptığından kendileri utandı bizi görünce şok oldular
Yaptıkları yanlış olduğu için utanmamıştır onlar yakalandıkları için üzülmüş utanmışlardır.. berbat bir nişanlınız var ve siz bile bile lades diyorsunuzKendi yaptığından kendileri utandı bizi görünce şok oldular
Buyuk ihtimal ayrilamazsin. Evlendikten sonra da boyle d3vam eder huylarınaAyrılmadim.ama ramak kaldi
Sıkıntı yok o zmnSonradan çıkmış abisiyle beraber tüm aile gitcekmis yer yok arabada dedi biz annemle mezarlıga gittik baktım.nisanlim o baya bozuldu utandı yaptığını biliyor çünkü
Bugün yine opsayt biseyini yakaladım.bigun önce mezarlığa gidelim dedi.bnde tamam dedim.bugun beni aradı arabada yer yokmuş abimlerle beraber tek araba gitcez dedi tamam bnde annemle giderim sorun değil dedim.annrmle babamın mezarına gittik bide ne göreyim iki araba gelmişler banada yer yok dedi sok oldum.bi dediği bir dediğini tutmuyor zaten bozuldu banada senide yormak istemiyorum dedi ama tutarsızlik var size yapılsa tepkiniz ne olurdu
Bir kere yalanını yakaladiysanız öncekiler de sonrakiler de hep şüpheli gelecektir artık. Söyledikleriyle yaptıkları uyuşmuyorsa bu da çok büyük sıkıntı. Siz ısrarla devam edeceksiniz gibi ama inşallah pişman olmazsınızBugün yine opsayt biseyini yakaladım.bigun önce mezarlığa gidelim dedi.bnde tamam dedim.bugun beni aradı arabada yer yokmuş abimlerle beraber tek araba gitcez dedi tamam bnde annemle giderim sorun değil dedim.annrmle babamın mezarına gittik bide ne göreyim iki araba gelmişler banada yer yok dedi sok oldum.bi dediği bir dediğini tutmuyor zaten bozuldu banada senide yormak istemiyorum dedi ama tutarsızlik var size yapılsa tepkiniz ne olurdu
Ben de nişan attım ve benim için en büyük sorunlardan biri sürekli ailem hakkında biseyler soylemesiydi. Kendime yapılanı biyere kadar sineye çekerim affederim ama onlara asla. Nişan attıktan iki ay sonra tekrar bana yalvarmaya başladı , ben de tam toparlanamadigim için bi şans daha versem mi diye düşünüyordum ki nişan attıktan sonra babama telefonda şer*fsiz dediğini öğrendim . Tüm çabaları herşeyi sıfırlandi gözümde , ağzıyla kuş tutsa yaranamaz artık. Bu kişi sizin rahmetli babanıza laf söylüyo bunu görmezden gelmeyin çünkü iki gün sonra çok daha ileriye gidecektir. Bırakın kıymetinizi bilen gelsin , elinizi öpen alsın. Böylelerine harcanan her saniyeye yazıkBugün yine opsayt biseyini yakaladım.bigun önce mezarlığa gidelim dedi.bnde tamam dedim.bugun beni aradı arabada yer yokmuş abimlerle beraber tek araba gitcez dedi tamam bnde annemle giderim sorun değil dedim.annrmle babamın mezarına gittik bide ne göreyim iki araba gelmişler banada yer yok dedi sok oldum.bi dediği bir dediğini tutmuyor zaten bozuldu banada senide yormak istemiyorum dedi ama tutarsızlik var size yapılsa tepkiniz ne olurdu
Bende onu gömdüm ztn lafımı çekmem aslayaşadıkların en ufak bişey mi sence? adam ve ailesi saygısızlığın tillahını yapıyor size. baban yok diye yerden yere vurmadı mı seni? geldi iki güzel laf etti affettiniz hemen. bunlar fragman hala anlamıyorsun. evlen de gör gününü ne diyeyim.
Gidişata göre bakiyorum devam etcem demedimBir kere yalanını yakaladiysanız öncekiler de sonrakiler de hep şüpheli gelecektir artık. Söyledikleriyle yaptıkları uyuşmuyorsa bu da çok büyük sıkıntı. Siz ısrarla devam edeceksiniz gibi ama inşallah pişman olmazsınız
Seni bağlayan yok benim hayatım uzulende benim sevinende benimSiz ayrılmazsınız, bizi de kendinizi de yormayın nişanlı için.
Şimdiye kadar kaç tane ofsaytı oldu. Boşuna kafana takma yine affedeceksin.Bu şekilde olursa aricam nişanı hiç hoş değil
Ayni anda orda olmayi nasil basardinizBugün yine opsayt biseyini yakaladım.bigun önce mezarlığa gidelim dedi.bnde tamam dedim.bugun beni aradı arabada yer yokmuş abimlerle beraber tek araba gitcez dedi tamam bnde annemle giderim sorun değil dedim.annrmle babamın mezarına gittik bide ne göreyim iki araba gelmişler banada yer yok dedi sok oldum.bi dediği bir dediğini tutmuyor zaten bozuldu banada senide yormak istemiyorum dedi ama tutarsızlik var size yapılsa tepkiniz ne olurdu
Farkettim kopacak ztnBu iş iyi noktalara gitmiyor kopar ztn