Bugün nişanlımın saçma biseyinide daha yakaladım

Kız saf baya yapmayın. 😔 Ablacım diğer konularını bilmiyorum ama içine sinmiyorsa ayrıl.
Ne ayrılması? Adam konu sahibinin ölmüş babasına neler dedi ayrılmadı, bunun için hiç ayrılmaz.

Saf falan olduğuna da hiç inanmıyorum şahsen, bu kadar olamaz insan. Baya maytap geçiyor bizimle artik.

Canım diyorum bence ailesi onu zorlamıştır. Heniz evli değilsiniz diye sizi istememişlerdir. Bence sen nişanlını ikna et, bayramda arabayla yalnız gezin hatta anneni de alın. Fotoğraflarınızı paylaş. Nişanlın için önemli olduğunu göstermiş olursun.
Olmm yapma lan sunu asdff😂😂
Nisani iradeli insanlar atıyor.😔😔😔
Yanii sen iradeli değilim miii diyosuuunnn🫣🫣

Bugün yine opsayt biseyini yakaladım.bigun önce mezarlığa gidelim dedi.bnde tamam dedim.bugun beni aradı arabada yer yokmuş abimlerle beraber tek araba gitcez dedi tamam bnde annemle giderim sorun değil dedim.annrmle babamın mezarına gittik bide ne göreyim iki araba gelmişler banada yer yok dedi sok oldum.bi dediği bir dediğini tutmuyor zaten bozuldu banada senide yormak istemiyorum dedi ama tutarsızlik var size yapılsa tepkiniz ne olurdu
Arabalar boşmuydu peki çok anlamsız bir hareket olmuş çok anlayamadım ben.

Bugün yine opsayt biseyini yakaladım.bigun önce mezarlığa gidelim dedi.bnde tamam dedim.bugun beni aradı arabada yer yokmuş abimlerle beraber tek araba gitcez dedi tamam bnde annemle giderim sorun değil dedim.annrmle babamın mezarına gittik bide ne göreyim iki araba gelmişler banada yer yok dedi sok oldum.bi dediği bir dediğini tutmuyor zaten bozuldu banada senide yormak istemiyorum dedi ama tutarsızlik var size yapılsa tepkiniz ne olurdu
Bayramda gorusucekmisiniz ? benimki gelmicek bir hafta sonra ben gidicem hala küs bana.

Back
X