- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.052
- 528
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hak ediyor yahu ediyor, tokanma.Sizin için üzülüyorum hanımefendi. Bu adam sizi hakediyor mu gerçekten? Neden kendinize bunu yakıştırıyorsunuz?
Bence o heves etti.Uyarmislardir yengen var kavga ettiler gelmesin diyeKötüye gidiyor zaten bn illa beni götür demedim kendi teklif etti yer yok tek araba gitcez deyip mezarlıkta karşılaşmamız kendide bozuldu baya
Hey Allah'ımÇok kötümser ve art niyetlisiniz yorumlara inanamadım...Belki siz arabaları çift görüyor olabilirsiniz?
Neden olamaz mı? Senin Kocam kocam diye yazıp nişanlı evli bakire olduğuna da inanıyoruzHey Allah'ım
Kız saf baya yapmayın.Art niyetli değilim bn yanlış gordumde annemdemi kor olayı anlamadan yorum yapma
Ne ayrılması? Adam konu sahibinin ölmüş babasına neler dedi ayrılmadı, bunun için hiç ayrılmaz.Kız saf baya yapmayın.Ablacım diğer konularını bilmiyorum ama içine sinmiyorsa ayrıl.
Yav he heeeCanım eğer seviyorsan, bunları şimdilik umursama. Evlendikten sonra eminim sana eşi gözüyle baktığı için asla böyle davranmayacaktır. Belki şimdi ailesi onu dolduruyordur. Böyle küçük şeyleri asla umursamazdım.
Konu sahibinin Önceki konularını bilmiyorum, ama bence de bu tarz bir şey olmuştur kendi teklif edip kendi geri çektiyse teklifi herhalde.Bence o heves etti.Uyarmislardir yengen var kavga ettiler gelmesin diye
Olmm yapma lan sunu asdffCanım diyorum bence ailesi onu zorlamıştır. Heniz evli değilsiniz diye sizi istememişlerdir. Bence sen nişanlını ikna et, bayramda arabayla yalnız gezin hatta anneni de alın. Fotoğraflarınızı paylaş. Nişanlın için önemli olduğunu göstermiş olursun.
Yanii sen iradeli değilim miii diyosuuunnnNisani iradeli insanlar atıyor.![]()
Arabalar boşmuydu peki çok anlamsız bir hareket olmuş çok anlayamadım ben.Bugün yine opsayt biseyini yakaladım.bigun önce mezarlığa gidelim dedi.bnde tamam dedim.bugun beni aradı arabada yer yokmuş abimlerle beraber tek araba gitcez dedi tamam bnde annemle giderim sorun değil dedim.annrmle babamın mezarına gittik bide ne göreyim iki araba gelmişler banada yer yok dedi sok oldum.bi dediği bir dediğini tutmuyor zaten bozuldu banada senide yormak istemiyorum dedi ama tutarsızlik var size yapılsa tepkiniz ne olurdu
Bana da jeton sizin yorumdan sonra düştüSenin bu ironik yorumların bana kriz geçirtiyor![]()
Ciddiye alan yalnız o değil ama.bi an ben de inandımKonu sahibesi ciddiye almış ama...
Belki de ben safım.Ne ayrılması? Adam konu sahibinin ölmüş babasına neler dedi ayrılmadı, bunun için hiç ayrılmaz.
Saf falan olduğuna da hiç inanmıyorum şahsen, bu kadar olamaz insan. Baya maytap geçiyor bizimle artik.
Ben ikna oldum :)Canım eğer seviyorsan, bunları şimdilik umursama. Evlendikten sonra eminim sana eşi gözüyle baktığı için asla böyle davranmayacaktır. Belki şimdi ailesi onu dolduruyordur. Böyle küçük şeyleri asla umursamazdım.
İnsan kendi kel kafasinin merhemini suremiyorOlmm yapma lan sunu asdff
Yanii sen iradeli değilim miii diyosuuunnn![]()
Bayramda gorusucekmisiniz ? benimki gelmicek bir hafta sonra ben gidicem hala küs bana.Bugün yine opsayt biseyini yakaladım.bigun önce mezarlığa gidelim dedi.bnde tamam dedim.bugun beni aradı arabada yer yokmuş abimlerle beraber tek araba gitcez dedi tamam bnde annemle giderim sorun değil dedim.annrmle babamın mezarına gittik bide ne göreyim iki araba gelmişler banada yer yok dedi sok oldum.bi dediği bir dediğini tutmuyor zaten bozuldu banada senide yormak istemiyorum dedi ama tutarsızlik var size yapılsa tepkiniz ne olurdu
Abla onlarda dolduruşa gelmesin.En güzel zamanlarimiz mahvoluyor.Ben ikna oldum :)