Bugün nişanlımın saçma biseyinide daha yakaladım

Canım eğer seviyorsan, bunları şimdilik umursama. Evlendikten sonra eminim sana eşi gözüyle baktığı için asla böyle davranmayacaktır. Belki şimdi ailesi onu dolduruyordur. Böyle küçük şeyleri asla umursamazdım.
Nicke bakmadan önce beğenmedim atmıştım asjjsmsmsms

Canım eğer seviyorsan, bunları şimdilik umursama. Evlendikten sonra eminim sana eşi gözüyle baktığı için asla böyle davranmayacaktır. Belki şimdi ailesi onu dolduruyordur. Böyle küçük şeyleri asla umursamazdım.
Bayılıyorum böyle ironi dolu trollere :D

Bir önceki konunuza ayrılın yazmıştım ama fikrim değişti ayrılmayın.
Daha sizin kendi ölen babanıza saygınız, sevginiz, hürmetiniz yokken elin oğlu ne diye saygı duysun, hürmet göstersin ?
Birde babanıza laf eden adamı babanızın mezarına hangi yüzle götürmeyi düşündünüz ? Gel birde burada mezarına da söylen diye mi gitmek istediniz ?
Bazen bir musibet bin nasihatten iyidir. Mutlaka evlenin.

Bugün yine opsayt biseyini yakaladım.bigun önce mezarlığa gidelim dedi.bnde tamam dedim.bugun beni aradı arabada yer yokmuş abimlerle beraber tek araba gitcez dedi tamam bnde annemle giderim sorun değil dedim.annrmle babamın mezarına gittik bide ne göreyim iki araba gelmişler banada yer yok dedi sok oldum.bi dediği bir dediğini tutmuyor zaten bozuldu banada senide yormak istemiyorum dedi ama tutarsızlik var size yapılsa tepkiniz ne olurdu
Sizi seviyor belli ki. Yormak istemediği için teşekkür etmeniz lazım. Trip atmayın, üzmeyin sakın. Bulunmaz bir kumaş bu.

Bir önceki konunuza ayrılın yazmıştım ama fikrim değişti ayrılmayın.
Daha sizin kendi ölen babanıza saygınız, sevginiz, hürmetiniz yokken elin oğlu ne diye saygı duysun, hürmet göstersin ?
Birde babanıza laf eden adamı babanızın mezarına hangi yüzle götürmeyi düşündünüz ? Gel birde burada mezarına da söylen diye mi gitmek istediniz ?
Bazen bir musibet bin nasihatten iyidir. Mutlaka evlenin.
Bn goturmedim tesadüf denk geldi

Yani millete akıl danışmak için konu açıp 'kime ne' demek de ne bileyim 😂 senin aklın sana yetermiş üstad niye insanlara sorup incelik yapıyorsun🙏 şey bi de söylemeden edemedim: 'opsayt' değil, 'ofsayt'
Yanlış mı yazdı acaba dedim görünce, klavyede P ile F harfleri apayrı dünyalarda 😂

Back
X