- 8 Nisan 2023
- 5.403
- 47.598
- 478
Hahahhah ona ben de dönüp baktım ama klavye hatası değilYanlış mı yazdı acaba dedim görünce, klavyede P ile F harfleri apayrı dünyalarda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahhah ona ben de dönüp baktım ama klavye hatası değilYanlış mı yazdı acaba dedim görünce, klavyede P ile F harfleri apayrı dünyalarda![]()
Hah işte bunu diyoruz bizene git kendi kendine ayrıl barış buraya ne diye yazıyorsunuz hahaİster evlenirim ister ayrılım.kime.ne
Zaten bizi dinlediği de yok. Konuşmaya geliyor buraya sadece. Ayrılacağı, tepki gösterdiği yok. Bunu söyleyince de sanane benim bedenim benim kararım triplerine giriyor.Hah işte bunu diyoruz bizene git kendi kendine ayrıl barış buraya ne diye yazıyorsunuz haha
P ile f karıştırılan harfler zaten öfkeye öpke diyenler de var. Yazım hatası değil de cahillik diyelim biz ona :)Yanlış mı yazdı acaba dedim görünce, klavyede P ile F harfleri apayrı dünyalarda![]()
Öpke mi, yok artıkP ile f karıştırılan harfler zaten öfkeye öpke diyenler de var. Yazım hatası değil de cahillik diyelim biz ona :)
Edebiyat öğretmeni olarak neler gördüğümü yazsam kanınız donar zatenÖpke mi, yok artık![]()
Edebiyat öğretmeni olup neler yazdıklarını görüyorum ben de, o kısım apayrıEdebiyat öğretmeni olarak neler gördüğümü yazsam kanınız donar zaten![]()
İster evlenirim ister ayrılım.kime.ne
Bence onu ayırıp biz evlenelim istiyor olabilir.Hah iste biz de onu diyoruz bize ne? Gelip gelip bize dert yaniyorsun sonra kime ne diyorsun. Nisanlim oyle, nisanlim boyle, o zaman ayril diyoruz nisan atmak kolay mi diyorsun. Bizden tam olarak ne istiyorsun? Git evlen diyoruz ona da kiziyorsun. Bence artik bizi bir sal ya.
Fortum.Edebiyat öğretmeni olarak neler gördüğümü yazsam kanınız donar zaten![]()
Ozmn senide ingilendirmiyorsa niye yorum yapıyorsun madem yapmaHah işte bunu diyoruz bizene git kendi kendine ayrıl barış buraya ne diye yazıyorsunuz haha
Belli sen demekki bikere kavga edince ayrılıyorsun demekkiHe senin ki çoh normal çalısıyor![]()
Çok hoş ve bosFortum.
Kendine uygun, nato kafa nato mermer birini bulmuşsun, birbirinize göresiniz, boşuna döküldü onca dil. Aklı başında biri olabileceğini zannederek yardımcı olmaya çalıştı insanlar ama anlamayı bırak, utanmadan insanlara sataşıyorsun. Ne halin varsa gör.Ozmn senide ingilendirmiyorsa niye yorum yapıyorsun madem yapma
Kavga sebebine göre değişir cınımmssBelli sen demekki bikere kavga edince ayrılıyorsun demekki
Kafan degisik.calisiyor