Bugün nişanlımın saçma biseyinide daha yakaladım

Bugun arkadaşımi bayram için aradım. Sevgilisiyle baba mezarını ziyarete gidiyorlardi. Adam taaa kizin bulunduğu şehre gelmis taksi tutmuş ve geri dönmüş aynı gün. Değer başka birsey...

Sizde ise kendi ailesine değer gördüm malesef

Hah işte bunu diyoruz bizene git kendi kendine ayrıl barış buraya ne diye yazıyorsunuz haha
Zaten bizi dinlediği de yok. Konuşmaya geliyor buraya sadece. Ayrılacağı, tepki gösterdiği yok. Bunu söyleyince de sanane benim bedenim benim kararım triplerine giriyor.

İster evlenirim ister ayrılım.kime.ne

Hah iste biz de onu diyoruz bize ne? Gelip gelip bize dert yaniyorsun sonra kime ne diyorsun. Nisanlim oyle, nisanlim boyle, o zaman ayril diyoruz nisan atmak kolay mi diyorsun. Bizden tam olarak ne istiyorsun? Git evlen diyoruz ona da kiziyorsun. Bence artik bizi bir sal ya.

Hah iste biz de onu diyoruz bize ne? Gelip gelip bize dert yaniyorsun sonra kime ne diyorsun. Nisanlim oyle, nisanlim boyle, o zaman ayril diyoruz nisan atmak kolay mi diyorsun. Bizden tam olarak ne istiyorsun? Git evlen diyoruz ona da kiziyorsun. Bence artik bizi bir sal ya.
Bence onu ayırıp biz evlenelim istiyor olabilir.

Bilmiyorum arabada yer olsa neden sizi istemesin? Belki tek araba gideceklerdi, son dakika iki araba gidelim dediler. Aile bireyleri ve başkaları işin içinde olunca onlara tabi oluyorsun kendi kendine karar veremiyorsun. Her an plan değişebiliyor, mecbur uyuyorsun. Neden öyle olmuş sormadınız mı?

İnsanlar sizi istediğiniz yere götürmek zorunda değil ister 5araba gitsin...bak kendinde istediğin zaman gidebiliryorsun ee ozman neden ağız egiyorsun...vala surdaki yazılarını görünce bende götürmek istemem seni sanki herkez senin ve annenin özel şoföru

Ozmn senide ingilendirmiyorsa niye yorum yapıyorsun madem yapma
Kendine uygun, nato kafa nato mermer birini bulmuşsun, birbirinize göresiniz, boşuna döküldü onca dil. Aklı başında biri olabileceğini zannederek yardımcı olmaya çalıştı insanlar ama anlamayı bırak, utanmadan insanlara sataşıyorsun. Ne halin varsa gör.

Kafan degisik.calisiyor

Israrla sevilmediği yere yapışan, varlığına 5 dakika dahi katlanamayan adamdan ayrılmamak için elli takla atan, ölmüş babasına saydıran adamı kendisine koca yapmak için gurur, onur vs kavramları ayaklar altına alan sizin kafa çok düzgün çalışıyor öyle mi ? Yazık o kafanıza... Laf attığınız kişi çatır çatır boşamış eşini, feyz alın...

Back
X