Doğuma Hazırlık Bugün öğrendim kızım oluyor?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
evet evett madem ki sizin adınız SEVİL sizde kızınıza SEVİ koyup çok güzel ve anlamlı bir isim vermiş olursunuz.....

SEVİ nin anlamı......aşırı sevgi, bağlılık duygusu..... Aşkkkk......daha ne olsun.....hihoyyyt

Bende bugün 4 ayımı doldurdum, doktordan geldim şimdi. Benim de kızım oluyooooooo hihoyyyt
İlk bebişim bu. Allah herkesin evladını bağışlasn, hamilelerin de tamamını erdirsin inşallah kızlar.. Ay çok mutluyum delikafadulden

Tebrikler ,hayırlısı İnşallah benim de bir kızım oluyormuş geçen kontrolde öğrendik. Bizim de ilk bebiş.
Zeynep ve Elif isimlerini her zaman sevmişimdir hayırlısı bakalım.

hayırlısı olsun kızlar bir kızım olması benide çok mutlu oldum ne cicişler aldım bugün ona kız bebeklerin kıyafetleri çokkk cici almadan çıkamıosun :)

slm arkadaşım ben yeni katıldım bu siteye bende hamileyim 6. ayımdayım ve benimde kız olucak.Allah analı babalı büyütsün arkadaşım isim ben kendi kızıma yağmur düşünüyorum aslında biçok isim var aklımda sana da verim belki beğenirsin
ada
asya
çağla
defne
eylül
gökçe
ırmak
öykü
eylem
alara
burçin
doğa

sağol cnm öneriler için ben öyküye karar vermiştim..öykü ve zeynep arasında kalmıştım daha sonra öykü diye düşünüyorummm...isim beğenemedim bir türlüüü..

gozunuz aydin kardes.
saglikla gelsin, Rabbim kucaginiza alip sevmeyi,anali babali buyutmeyide nasip etsin insallah.opuyorumnanaktan

: ) hayırlısı olsun bana doktor 15+2de büük ihtimal erkek dedi eger kız olsaydı ismi deniz dora olacaktı hoş bi isim düşün bence

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım hayırlı uğurlu olsun benimde kızım olucak hayırlısıyla bu yıl hep kız oluyo bebeklerin cinsiyetleri örnekler çok buna

gözün aydın cnm ay ne hoş cinsiyet belli olmuş prenses yolda darısı benim başıma,bende meraktan ölüyorum,bir oğlum var ve gönlüm kızda ,kısmet tabi..isim olarak anlamı güzel isimlerden seçmeni tavsiye ediyorum çünkü anne baba isim anlamı konusunda sorumlu evladı için.. ecrin,zeynep, eyşan,erva son yıllardaki popüler isimler ama bende daha hiç düşünmedim..

MERHABA BENDE 16 HAFTALIK HAMİLEYİM.GEÇEN HAFTA BEBEĞİMİN CİNSİYETİNİ ÖĞRENDİM.BENİMDE NASİPSE KIZIM OLUCAKMIŞALLAH KUCAĞINIZA SAĞ SAĞLİM ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH.DUYGULARINIZI ANLAYABİLİYORUM TEBRİKLER:))))BEN KIZIMIN ADININ ZEHRA OLMASINA KARAR VERDİM...hihoyyyt

bende cinsiyetinin kız olduğunu öğrendiğimde havalara uçmuştum sevinçten. allah herkesin gönlüne göre versin.....

kızlar sağolun önerileriniz icin ben kızımın adını öykü koymaya karar verdim zeynepte vardı aklımda ama biraz modern bir isim olmasından yanayız....canım kızımı bir an önce kollarımda görmek istiyorum....miniş prensesimmmmm onu seviyorum

hepinize sevgiler....kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…