Bu beğenmedikleriniz senelerce niye yapılmadı peki o paralar nerde onun cvbını alalımönceBoşuna laf anlatmayın bunlar gibilerine geçenlerde akp li bir akıllı kızımız yazmış ''Gözünüzle gördünüzmüde adama hırsız diyorsunuz Allah'tan korkun diye bende kıza şunu sordum gözünle gördünmüde hırsız değil diyosun diye '' tabiki bir cevap alamadım çünkü vericek cevabı yoktu akpli olmayanlara örümcek beyinli diyolar adam dünya çapında ses getirmiş hırsızlık namına duvarlarda oğluyla resimleri çiziliyor hala tayyip diyolar parti tutmuyorum ama gözümde kapalı değil insanlarda araştırma diyebirşey kalmamış tayyip çoban bunlarda koyun misali takipteler işte tayyip bunlara ölün dese ölücek kadar beyni yıkanmış insanlar tarafından kuşatılmışız gelin görünki böyle kişilikler olduğu sürece bu ülke bir adım ileri gitmez herkes adam metrolar yaptı deniz altından onu geçirdi bunu geçirdi sanki babasının parasıyla yapmış gibi konuşuyolar önemli olan ulaşım rahatlığı değil ülkeyi ne hale getirip ülkenin dibe çökmesini görmektir evet biz örümcek beyinliler bunları görebiliyoruz siz çok ileri zekasınız ya gördüklerinizide görüyoruz sakız patlatan geleceği olmayan nesil...
Ak partiyi iktidar yapmamak için pkk nın askeri polisi vuran silahına 3 5 kurşunda ben koyarım nolmuş diyosun yani pess@busrabsr ülkenin Hdp'nin eline geçtiği yok, 70-80 milletvekili çıkarınca ülkeyi ele geçirmiş sayılmıyorsun. Duygusal yaklaşarak bir çözüm sağlayamazsın, Akp'yi tek başına iktidar görmek istemiyorsan Hdp'nin barajı geçmesini desteklemen lazım, başka türlü bir opsiyon yok yani şu an. "Ben hiçbirini sevmiyorum banane" demekle olmaz, elini taşın altına sokacaksın.
Bağa girdim bağ bulanmış, bağa Bülbül dadanmışşşşşşş, 43 Yaşında da Mune de hanım, kimlerle uğraşmışşşşşşş, hop hop hop hop
Neler oluyor burda, yine birbirinizin ağzını yırtmaya başlamışsınız.
Siyaset meydanında üsluplar Şahane
Niçün bayım?bu arada ben 15 gün verdim alalım tahminleri....
Onlar içinde şarkı okurum Hacı, Azer Bülbül'den gelsin.bir de günah alanlar var hacı baba
Tahmin ettiğim bi konu var ama... Neyse yazmayayim.Niçün bayım?
Neler oluyor bu topige boyle...Onlar içinde şarkı okurum Hacı, Azer Bülbül'den gelsin.
Durduk yere günahima giriyorsunnnnnnnnnn
Haberin yok
Ateslerin üzerine yürüyorsun eyyyyyyyyyy
Haberin yok
Kargaları dahi kıskandıran nadide sesimle şarkı söylüyorumNeler oluyor bu topige boyle...
Benide aydinlatsan ya nurten?Tahmin ettiğim bi konu var ama... Neyse yazmayayim.
Banlik bir durum değil ki... Hadi yazayim. Üyelik iptali isteyen üyelerin ne zaman döneceği konusunda zaman tahmini geldi nedense hemen aklima... Burada olmadiklarindan bu konuda yazmak dogru gelmedi sadece... Neyse iste...Yazın valla çekinmeyin, sonuçta ban yok burda.
Banlik bir durum değil ki... Hadi yazayim. Üyelik iptali isteyen üyelerin ne zaman döneceği konusunda zaman tahmini geldi nedense hemen aklima... Burada olmadiklarindan bu konuda yazmak dogru gelmedi sadece... Neyse iste...
Merak ettim bakalim neymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?