Canım Allah kavuştursun öncelikle,
Bizde şubatta gönderdik...Askerin nereye düştü ?
Öncelikle ne kadardır birliktesiniz ilişkinin boyutu ne bilmiyorum ama sen daha yeni gitmiş çocuk hemen neden soğuma falan olur mu diye düşündün ki ?
Bence birbirini seven ,güvenen bir çiftin soğuma gibi bir şey olcağını düşünmüyorum.Tam tersi özlem o kadar fazla oluyo ki daha çok seviyosun...tabi bu herkesin fikrine ve ilişkisine göre değişebilir...Değişen erkeklerde yok değil bu da askerliğin nasıl geçtiğine bağlı komutanına bağlı ama ben her zaman diyorum karakteri kişiliği düzgün insan değişmez neyse o dur ...
Bende gitmeden önce çok kötüydüm ama rahat bi acemilik geçirdik şanslıydım yemin törenine de gittim sonra tekrar bi çarşısında gitme şansım oldu değerlendirdim her şeyi ,ilk zamanlar biraz zor korkutmak gibi olmasında her şeyi hep birlikte yapıyolar yemekti,koğuşa gitmeydi falan o yüzden niye aramadı diye sakın çocuğun üstüne gitme biz de bu hataları yaptık yani... insan aramasını bekliyo ama emin ol fırsatları olunca hemen arıyolar..arayamadıysa şu an eğitim hemen olmaz ama yerleşme ,kıyafet,aşılar falan böyle koşturmayla geçer bide acemi olduğu için her şey sırayla telefonda kuyruk falan olabilir canını sıkma sakın...
Eğitimler başlar falan yavaş yavaş her gün monotonlaşır o zaman düzene giriyo biraz zaten sonra yemin töreni oluyo sonra da çarşıları oluyo falan daha bir rahatlıyosun...
Ama sana tavsiyem şu ki sen soğur mu falan demişsin ya ,,her zaman aşkım,cicim bekleme demeyincede soğudu mu diye düşünme bunun için söyledim,,çünkü telefonda mesela kuyrukta bir sürü adam oluyo herkesin içinde de öyle pek romantik olamıyolar =)
Bence canını sıkma burda bizden önceki arkadaşlarda aynı yollardan geçti bizde aynı yoldan geçiyoruz şimdi alt devremiz siz başlıyosunuz ,,,süreç monoton tek fark senin ilişkin askerini en iyi sen tanıyosun huyunu suyunu bi de gittiği yer eğitimleri ... şafak kaç tezkereci güzeller sayfasında bi sürü arkadaş var sende gel kaynaşırsın dertleştikçe azalıyo bazı şeyler hemde herkesin çoğu sıkıntısı aynı aynı şeyler ...