Diyetisyeni bende dusundum evet ama yasadigim ulkede diyetiysen vs. pahalli ve ben dogrusu diyetisyene para vermek istemiyorum. Galiba benim sorunum duzensiz beslenmek. Aksamlari aslinda yemiyorum hic. Oyle cips vs. abur cuburla da hic aram yok..Galiba en dogrusu ogunleri atlamadan azar azar yemek..Bi an bir sey bi sure hic bisey yememeyi bile dusundum ama evet sagliksiz... Ideal kilom sizce kac ?
Arkadaslar ben 1.70 boyunda 72 kiloyum. Aslinda fizigim duzgun gercekten giydiklerim yakisiyor karnim duz , birsey giydigim zaman yaglar ordan burdan fiskirmiyor ama tartiya ciktigimda su 72 rakamini gormek istemiyorum artik.. Ciddi anlamda moralimi bozuyor bu..Az once bir arkadas benim de oldugum.bir fotograf paylasmis, aman Allahim gozlerime inanamadim oldugumdan cok daha kilolu cikmisim, kollarim ozellikle kotu cikmis :-( Eger soyle bi 60-65 kilo olsaydim boyle oldugumdan da kilolu cikmazdim diye dusundum..Bu aksamdan sonra kilo vermeye karar verdim..Lutfen bana onerilerde bulunun, hic kilo vermedim hayatimda..
Tesekkuler Dolunay bakayim ben bir. Yazdigim gibi hic ama hic diyet yapmadim bugune kadar dolayisiyla zayiflamadim daPeki bisey sorucam, 5 kilo fark eder mi ? Yani belli olur mu kilo verdigim? Ve ben 38/40 beden giyiniyorum, kac kilo veripte 36/38 e duserim.?
Diyetisyeni bende dusundum evet ama yasadigim ulkede diyetiysen vs. pahalli ve ben dogrusu diyetisyene para vermek istemiyorum. Galiba benim sorunum duzensiz beslenmek. Aksamlari aslinda yemiyorum hic. Oyle cips vs. abur cuburla da hic aram yok..Galiba en dogrusu ogunleri atlamadan azar azar yemek..Bi an bir sey bi sure hic bisey yememeyi bile dusundum ama evet sagliksiz... Ideal kilom sizce kac ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?