Bugun SON..

• Konu Sahibi Konu Sahibi al3v
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

al3v

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2013
40
1
6
35
Avusturya
Arkadaslar ben 1.70 boyunda 72 kiloyum. Aslinda fizigim duzgun gercekten giydiklerim yakisiyor karnim duz , birsey giydigim zaman yaglar ordan burdan fiskirmiyor ama tartiya ciktigimda su 72 rakamini gormek istemiyorum artik.. Ciddi anlamda moralimi bozuyor bu..Az once bir arkadas benim de oldugum.bir fotograf paylasmis, aman Allahim gozlerime inanamadim oldugumdan cok daha kilolu cikmisim, kollarim ozellikle kotu cikmis :-( Eger soyle bi 60-65 kilo olsaydim boyle oldugumdan da kilolu cikmazdim diye dusundum..Bu aksamdan sonra kilo vermeye karar verdim..Lutfen bana onerilerde bulunun, hic kilo vermedim hayatimda..

doymadan kalkman lazım sofradan abur cubur makarna börek türü şeyler yeme sık ye ama az ye ve öğünlerni kaçırma bol bol yürüyüş ve spor yap

Bana kalırsa sporla kilo ver.Boyun çok iyi sporla kilo verirsen düzgün kilo verirsin.
Fıstık gibi olursun valla

Son düzenleme:
Dogrusu ben hic spor sevmem, yapabilecegim en iyi spor yurumek.. Bu arada 2 hafta icerisinde 65 kiloya dussem oyle mutlu olurum ki, arkadasimin dugunu var.. ama cok zor cok :-(

2 hafta içinde o kadar kilo veremezsin 1 ayda bile en fazla 2 ya da 2 buçuk kilo alıp verebilirsin fazlası vücudun su oranının artmasıyla azalmasıyla alakalı bişey ve kısa sürede kilo vermek sağlıklı değil vücut için ayrıca kısa sürede fazla kilo verenler sağlığını kaybetmeyi bırak daha fazla kilo alıyolar sağlıklı yavaş yavaş olur bunlar Diyetisyene git en iyisi o

2 hafta içinde o kadar kilo veremezsin 1 ayda bile en fazla 2 ya da 2 buçuk kilo alıp verebilirsin fazlası vücudun su oranının artmasıyla azalmasıyla alakalı bişey ve kısa sürede kilo vermek sağlıklı değil vücut için ayrıca kısa sürede fazla kilo verenler sağlığını kaybetmeyi bırak daha fazla kilo alıyolar ayrıca vücutta Bazı bölgelerde sarkma olur sağlıkli yavaş yavaş olur bunlar Diyetisyene git en iyisi o

Diyetisyeni bende dusundum evet ama yasadigim ulkede diyetiysen vs. pahalli ve ben dogrusu diyetisyene para vermek istemiyorum. Galiba benim sorunum duzensiz beslenmek. Aksamlari aslinda yemiyorum hic. Oyle cips vs. abur cuburla da hic aram yok..Galiba en dogrusu ogunleri atlamadan azar azar yemek..Bi an bir sey bi sure hic bisey yememeyi bile dusundum ama evet sagliksiz... Ideal kilom sizce kac ?

valla bilmiyorum Bazı sitelerde hesaplanıyo ama doğru mu bi fikrim yok bu biraz da fizik yapısıyla alakalı aslında Bazı kiloyu Bazı fizikteki insanlar güzel taşıyo. Söylediğin gibi yap 3 ana öğün ve 3 ara öğün ye karnını doyurma ama açta kalma bol bol su iç uyku saatleri de önemli

Canım konu etiketlemeyi bilmiyorum ama 2 haftada 5 kilo verebileceğin bi diyet listesi var İsveç diyeti diye .. Google dan isveç diyeti kadınlar kulübü yaz çıkıyor. Ama dikkat et hiç diyet yapmadıysan ağır olabilir okuduklarına göre şekillendirirsin diyeti :)

Tesekkuler Dolunay bakayim ben bir. Yazdigim gibi hic ama hic diyet yapmadim bugune kadar dolayisiyla zayiflamadim da Peki bisey sorucam, 5 kilo fark eder mi ? Yani belli olur mu kilo verdigim? Ve ben 38/40 beden giyiniyorum, kac kilo veripte 36/38 e duserim.?

Tabiki kilo verdiğin belli olur . İlk defa diyet yapacağın için kiloların daha kolay gider ama 5 kiloyla beden değişir mi bilmiyorum . Bide diyetle beraber yürüyüş yaparsan beden olarak belki düşme olur ama şu da var kilodan çok vucut sıkılığı yağ oranı önemli .. o yüzden spor yapıp vucudunu toparlarsan tahmin ettiğim görüntüden kurtulursun :)

Saglikli beslenme-diyet bolumunu bi incele bence fikir olur en azindan.ben diyet gunlukleri bolumunde gunluk tutarak bayagi verdim.
Vermen gereken kilo az kisa surede halledersin.amaisvec yapma derim cok hizli verdirdigi icin diyet sonrasinda katiyla geri aliyosun.denemistim ondan biliyorum.

Su 5 kiloyu bi sekilde atmak istiyorum kisa surede..
Aslinda cok zayifligi sevmem, esim de ayni sekilde ona kalsa ne al ne ver olayi ama bana 72 kilo cok fazla geliyor.. 65 kilo olsam guzel durur, normal kilom da olurum galiba..
Buraya telefondan nasil resim eklendigini bilsem resim eklerim..

Canım ben de 1.70 boyundayım. Kilom 58-60 arası değişiyor. Boyu bizim gibi olanların ideal kilosu 65 falandır heralde. Ben bile daha zayıf olmak istiyorsam
Bir de bişey sorcam, özel olacak ama doğum kontrol hapı kullanıyor musun?

yaseminA sen tam idealsin canim, eminim mukemmel bir fizigin vardir. Evet 60-65 arasi. Annemden biliyorum cunku, o da 1.70 ve kilosu 64 ve kadin bildigin zayif..ama saglikli ve guzel zayif. :) Yok canim dogum kontrol hapi kullanmiyorum, kullansam galiba dombalak birsey olurum cunku o da kilo yapiyormus..

Benim de boyum 1,70 ve bunun ideal kilosu 56 bence :) O zaman ne giysem çok yakışıyordu, elbise pantalon aklınıza ne gelirse ve hiç aşırı zayıf da durmuyordum.

72 kg ile 38 beden giyebiliyorsan çok şanslısın bence, yaşın çok genç olmalıki kas kütlen fazla sanırım.

diyet topiklerine baksana baya bir gaza gelirsin...yarın vazgeçmezsen ve kendine hakim olabilirsen eğer verirsin. kafanda olayı kabul etmen sorunu çözmenin 1/2 sidir.

Bu iste 72 kiloluk halim
Belli oluyor dimi kilom?

Samsonn yas 21.. 56 ne bileyim cok mu zayif olurum acaba :/
BenIpek, bugün basladim bile.. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…