• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün tam 3 ay oldu .

burcu ne pisligin?

son sayfadan okumaya başladım konuyu şuan pek iyi değilim o yüzden tersten başladım kafam yerinde değil :KK53:neyse arkadaş alıntı yapmış burcu ne pisliğin diye bende öyle arıyorum burcu diye biri biriyle ilgili olmayacak bir şey yazdı yada ima etti diye:KK45:
meğer burç soruyormuşun hay allahım ya ...:KK70::KK70:

Allah başka dert vermesin, cana geleceğine mal'a gelsin.. Allah korusun ya ailenizden birini kaybetseydiniz ..
Iki acı bir değil hepsinin yeri farklı üzülüyor haklı olarak niye önemsiz gibi görüyorsunuz sanki bumu derdiniz der gibi. Okadar yıl kolaymi

Iki acı bir değil hepsinin yeri farklı üzülüyor haklı olarak niye önemsiz gibi görüyorsunuz sanki bumu derdiniz der gibi. Okadar yıl kolaymi
Asla kimsenin acısını hafife almak değil niyetim, konu sahibi gencecik bir insan belliki güzel bir yüreği var karşısındaki değerini bilmemiş, yaş ilerleyince öyle acılar varki eşimle görüşüyorken kavga edince dünya başıma yıkıldı zannederdim ama hayatın bütününe bakınca devede kulakmış meğer..

Asla kimsenin acısını hafife almak değil niyetim, konu sahibi gencecik bir insan belliki güzel bir yüreği var karşısındaki değerini bilmemiş, yaş ilerleyince öyle acılar varki eşimle görüşüyorken kavga edince dünya başıma yıkıldı zannederdim ama hayatın bütününe bakınca devede kulakmış meğer..
Ben eşimle uzun yıllar çıktım öyle evlendik.7yil ciktik 9yillikta evliyiz suan.ayrildigimiz zaman arada kavga edip,daha zor gelirdi. Çünkü uzun birlikteliklerde artık bir kişi gibi oluyorsun ve daha bütün gibi hissediyorsun.bu sebeple daha çok acı veriyo. 3 5 aylık ilişkiler gibi değil biraz travmatik oluyo bu yüzden anliyorum konu sahibini. unutmaz asla unitamicak da ama böyle yaşamaya alisicak okadar.

zaman ..
herseye derman ..

neden erkekler bes altı senelik iilşkisi oldugu kızla evlenmezde bir anda ayrılıp başkasıyla evlenme kararı alir ? Bunu son zamanlarda çok duyar oldum. İşte bes yıllık sevgilim benden ayrıldı baska kızla nişanlandı yada evlendi cumlesini ...

Ben eşimle uzun yıllar çıktım öyle evlendik.7yil ciktik 9yillikta evliyiz suan.ayrildigimiz zaman arada kavga edip,daha zor gelirdi. Çünkü uzun birlikteliklerde artık bir kişi gibi oluyorsun ve daha bütün gibi hissediyorsun.bu sebeple daha çok acı veriyo. 3 5 aylık ilişkiler gibi değil biraz travmatik oluyo bu yüzden anliyorum konu sahibini. unutmaz asla unitamicak da ama böyle yaşamaya alisicak okadar.
Yine sever bu günleri unutturacak biri olur inş.

Çok sabırsız ve merakliyimdir çok deserim ne var ne yok öğrenmek isterim. 5 yıldır iliskimdede böyle oldu . Birsey mi hissettim hemen dedektif moduna geçerim tahmin ettiğim kişilerin face bile çaldım çünkü kendisi anında sildiğiniz için karşıdaki mallar silmek her defasında sonra teker teker konuşmalarını yüzüne carptim şoka uğradı:) sonra ne oldu bir kaç gün küs sonra barıştk . Unutuyormuydum yaptığını Hayır her gece aglardim ama vazgecemezdim

Hayır güzel olsa allah var güzel derim. Ama kadın öğretmen parası için bence gorusuyor. Çünkü bana hep memur olsaydın seni başımın üstünde tasirim derdk

Bu iki mesajdan sonra tamam 5 yıllık bir ilişkiniz varmış ama çok da harika bir ilişki değilmiş be arkadaşım. Sana memur olsaydın daha çok kıymet verecek adamın o cümlesinden sonra ne tepki verdin misal? Hiç mi takılmadın. Hoş facebook kayıtlarına bile pek takılmamışsın. Sanırım başkaları ile yazışmaları varmış bu durum küsüp barışılacak bir mevzu mu? Yani ilişkiniz 5 yıl sürdüyse sayende sürmüş bence.

Bir gün karşına kıymetini bilen ve sana değer verdiğini hissettirecek bir insan çıkacak. Ve onunla geçirdiğin 5 ay eski sevgilinle olan 5 yıldan çok daha anlamlı, çok daha dolu dolu, çok daha güzel olacak.

hadi diyelim ki dondu sana evlendiniz..yahu sen kendine acimiyorsan ileride olabilecek evlatlarina da mi acimiyorsun..aldatma, yalan, asagilama, iki yuzluluk ne kadar kotu sey varsa cogu bu adamda..bazi seyler bizim elimizde ya bu aciyi hep yasayacaksin ya da yasamayi ogreneceksin ama vazgececeksin...

gercekten bu kadar seni hice sayan degersiz oldugunu hissettiren bir adami hala nasil seviyorsun? hadi evli olur kendince sebepleri vardır durustce der ki sevgi saygi bitti ama mecburum..hadi bir yerde anlarim..sen neden ona mecbur hissediyorsun..desenki yasadiklarim agir seyler tamam zaman lazim ama hala seviyorumu anlayamiyorum..

duygularin bence birbirine karismis ve sen olanlari kabullenmek istemiyorsun ama buna mecbursun..icindeki zehiri akitmaktan korkma..arayip bagirmak cagirmak mi istiyorsun, aglamak mi istiyorsun her ne istiyorsan yap..anliyorum hayal kirikligi yasiyorsun ama bastan belliymis zaten ne haltlar yedigi..bugun olmasa yarin ayrilik kacinilmazmis sizin icin..evlenince cocuklarinin onunde aglayacagina simdi agla..icin yanacak kanayacak ama zamanla ona karsi hissizleseceksin..

Back
X