• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün tam 3 ay oldu .

İstediğin kadar üzül otur ağla ama gerçekten bir şeyler bitsin istiyorsan onun hayatından kesitler öğrenme.
Ya engel olamıyorum. Kendime kahretsin sürekli whatsapta online olacak mı diye bekliyorum yada face de birsey.paylastiginda acaba benim. Icin mi paylaştı diyecek kadar kafayı yemiş durimdayim

Benzerini yaşadım sayılır. Ayrıldıktan sonra aldatıldığımı öğrendim. 2 sene geçti üstünden, çok güzel bir ilişkim var ama hala yanan bir şeyler var içimde. Arada facebook hesabına bakıyorum, ettiğim o kadar ah nereye gidiyor anlamıyorum. :) Pişman olmasını, üzülmesini çok istedim ama aksine çok mutlu. :)

Sizinki de geçecek, hayatınıza başkası girecek çok mutlu olacaksınız ama bu yara olarak kalacak içinizde.

Nekadar sükür etsen azdir.. Bosver gecmisi gecmisde birak..

Allah biliyor herseyi görüyor, elbet eden bulacak..

Deli gibi özlüyor filan değilsiniz, olanları hazmedememenin acısı bu.

Kimse kendini aptal yerine koyan birini özlemez.

Acısından duygu karmaşası yaşar ve hissettiğini sevgi, özlem sanır.

Siz de hislerinizi hasretle doğal olarak sevginizle özdeşleştirirseniz acınız yıllar geçse de azalmaz.

Çünkü onu eksik parçanız haline getirmiş olursunuz.

Defalarca kez aldatıldığı halde erkek terk etmedikçe ayrılamayan kadınları anlayamayız ya hani...

Onların psikolojisi...

Zaafınızı büyütürseniz bu adam evlendikten sonra bile sizi arayabilir, görmek isteyebilir...

Üstelik siz de etkilenebilir, iletişim kurabilirsiniz çünkü onu saplantı haline getiriyorsunuz.

Adamın da karakteri ortada sizi aldatan muhakkak eşini de aldatacak... :KK14:
Ne güzel yazmışsınız belki kendime bile sotyleyemedigim şeyleri siz çok güzel soylemissiniz evet aslında ben hakettim bunu çünkü bu ilk olmadi. Kaç kez yaşandı ve ben hep affettim . Başka bir kızla konuşmasını yakalamistim en son ondan.sonra bunlar patlak verdi . En sonda bitirdi işte . O birakmasaydi ben hiç bir zaman cesaret edemeyecektim

Tam 3 ay . Agustosun 15inde ona tamam ayrılmak istiyorsan ayrılalım ben aileme söylerim demiştim . O günden beri sanki o sevdiğim adam gitmiş başka biri gelmişti yerine. Ya a 5 yıldır ben mi tanıyamadım.
3 ayı gelin bana sorun birde arayıp ağlayıp yalvardim ne olur çok kötüyüm dayanamıyorum nefes alamıyorum nasıl yapıcam dediğimde unutursun bende acı çekiyorum ama en iyisi bu demişti . Ne acı çekmesi adam gününü gün ediyormuş başka kadınla. ... çok sonradan öğrendim . Meğer o kadın için bırakmış beni . Hiç onca zamana onca cabalarimiza acimadi. O kadın peki nasıl bir gurur varmış mutlu olacaklarını mı sanıyorlar arkalarında ahini almış birisi var. Umarım benim yaşadığım acinin on mislini yaşarlar.
Zaman diyorlar 3 ay geçti bir gram azalmazmi acı azalmadi. Allah kahretsin ki deli gibi özlüyorum .

3 ay geçmesi için çok az bir zaman ben de eşimden önce 4 yıllık bir ilişkiyi aldatıldığım için bitirdim..unutmam 1 yılımı aldı..geçecek sabredin:(

Ayrilik acisi olumden 5gr agir gelir diye bisey okumustum..cidden agir hasar birakiyor insanda..bende yasadim..zor atlattim demeyi cok isterdim ama adam evlendi ben hala deliler gibi ozluyorum....;(

5 yillik iliskinin acisi 3 ayda gecmez ki. Ama illa ki gecer. Hic bir aci sonsuz degildir. Gun gelicek sen bile sasicaksin nasil gecdigine.

cok aci cekiyor olabilirsiniz ama. yalanci sizi aldatan.bir adamin hayatinizda isi ne Allah askina.. bu durumu kabullenmeye calisin hayatinizda olmayacak bir dha ama size onu.unutturacak bir insan muhakkak vardir .. kismetiniz o degilmis.. sukredin.. ya evlendiginizde bunu yasasaydiniz asil o zaman yikilirsiniz.. ve.cok gencmissiniz.. bosverin o adami :))) mutluluklar diliyorum size..

şuan beraber oldugu kadını gördünüzmü sizden dahamı güzel , parasımı var yada dahamı iyi nedir yani şu erkek milletini anlayamıyorum...

Canımcım.
Bak ben öğrendim , herkese söylüyorum.
Bir erkekten kıymet görmek istiyosan , tınlamayacaksın.
Oda arkadaşım mesela.
Çocuk sadece onu yarım saat görebilmek için yarım saat yol çekip gelcek .
Dedim ki kalk giyin bari.
"Amaaan , ben gelme demiştim. Çokta tın , uğraşamam, pijamayla incem" dedi.
Ve bunlar nişanlı.

:KK61:
Canımcım.
Bak ben öğrendim , herkese söylüyorum.
Bir erkekten kıymet görmek istiyosan , tınlamayacaksın.
Oda arkadaşım mesela.
Çocuk sadece onu yarım saat görebilmek için yarım saat yol çekip gelcek .
Dedim ki kalk giyin bari.
"Amaaan , ben gelme demiştim. Çokta tın , uğraşamam, pijamayla incem" dedi.
Ve bunlar nişanlı.
Ben her hafta yanına gidiyordum 5 sene bu böyle geçti . Her tatilimde ona göre plan yapıyordum halbuki o tek başına tatil planları yapıyordu . Ona kusmek gibi ayrilacagim yoktu burnundan getirirdi. Ama işte çokta güzel yağlayip ballardi sürprizler yapardı gözümü boyardi.

face de engelle whatsapp tan sil. artık bakma onun ne yaptığına sen de eğer face profilin açıksa gönderilerini gizli yap oda göremesin seni. artık sayfa kapandı. Hayatına yeni sayfa açtın adam parasına güvenen, tek kadınla yetinmeyen becilin tekiydi kurtuldu bitti.
Merak etme ou, için rahat edecekse geç karşısına içindekileri söyle sen ne karaktersiz, ne şerefsiz ne... adammışsın falan ne geliyorsa say belki rahatlarsın

face de engelle whatsapp tan sil. artık bakma onun ne yaptığına sen de eğer face profilin açıksa gönderilerini gizli yap oda göremesin seni. artık sayfa kapandı. Hayatına yeni sayfa açtın adam parasına güvenen, tek kadınla yetinmeyen becilin tekiydi kurtuldu bitti.
Merak etme ou, için rahat edecekse geç karşısına içindekileri söyle sen ne karaktersiz, ne şerefsiz ne... adammışsın falan ne geliyorsa say belki rahatlarsın
Öyle bir hatayı yaptım . Babamı arayıp kızınız sahip çıkın sürekli beni arayip hakaret ediyor dedi. O günden beri ne ararım nede başka birinin ağzına laf veririm .

:KK61:

Ben her hafta yanına gidiyordum 5 sene bu böyle geçti . Her tatilimde ona göre plan yapıyordum halbuki o tek başına tatil planları yapıyordu . Ona kusmek gibi ayrilacagim yoktu burnundan getirirdi. Ama işte çokta güzel yağlayip ballardi sürprizler yapardı gözümü boyardi.

Canım bak erkekler.
Sevdikleri kadını yormazlar kendileri giderler.
Mümkün olduğunca para harcatmazlar .
Sürekli planlarına dahil ederler .

İlişki 2 kişiliktir tabi ama onların raconları sevdiklerine böyle.
Boşver.
Seni sevmeyeni neden sevesin.
5 sene boyunca arkası sıra gitmişsin.
Vefasız herif.

Öyle bir hatayı yaptım . Babamı arayıp kızınız sahip çıkın sürekli beni arayip hakaret ediyor dedi. O günden beri ne ararım nede başka birinin ağzına laf veririm .

Onu kötü vaziyettlerde hayal et sogursun
mesela klozette otururken

Back
X