Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burcu ne pisligin?
Iki acı bir değil hepsinin yeri farklı üzülüyor haklı olarak niye önemsiz gibi görüyorsunuz sanki bumu derdiniz der gibi. Okadar yıl kolaymiAllah başka dert vermesin, cana geleceğine mal'a gelsin.. Allah korusun ya ailenizden birini kaybetseydiniz ..
Asla kimsenin acısını hafife almak değil niyetim, konu sahibi gencecik bir insan belliki güzel bir yüreği var karşısındaki değerini bilmemiş, yaş ilerleyince öyle acılar varki eşimle görüşüyorken kavga edince dünya başıma yıkıldı zannederdim ama hayatın bütününe bakınca devede kulakmış meğer..Iki acı bir değil hepsinin yeri farklı üzülüyor haklı olarak niye önemsiz gibi görüyorsunuz sanki bumu derdiniz der gibi. Okadar yıl kolaymi
Ben eşimle uzun yıllar çıktım öyle evlendik.7yil ciktik 9yillikta evliyiz suan.ayrildigimiz zaman arada kavga edip,daha zor gelirdi. Çünkü uzun birlikteliklerde artık bir kişi gibi oluyorsun ve daha bütün gibi hissediyorsun.bu sebeple daha çok acı veriyo. 3 5 aylık ilişkiler gibi değil biraz travmatik oluyo bu yüzden anliyorum konu sahibini. unutmaz asla unitamicak da ama böyle yaşamaya alisicak okadar.Asla kimsenin acısını hafife almak değil niyetim, konu sahibi gencecik bir insan belliki güzel bir yüreği var karşısındaki değerini bilmemiş, yaş ilerleyince öyle acılar varki eşimle görüşüyorken kavga edince dünya başıma yıkıldı zannederdim ama hayatın bütününe bakınca devede kulakmış meğer..
Yine sever bu günleri unutturacak biri olur inş.Ben eşimle uzun yıllar çıktım öyle evlendik.7yil ciktik 9yillikta evliyiz suan.ayrildigimiz zaman arada kavga edip,daha zor gelirdi. Çünkü uzun birlikteliklerde artık bir kişi gibi oluyorsun ve daha bütün gibi hissediyorsun.bu sebeple daha çok acı veriyo. 3 5 aylık ilişkiler gibi değil biraz travmatik oluyo bu yüzden anliyorum konu sahibini. unutmaz asla unitamicak da ama böyle yaşamaya alisicak okadar.
Inşallah tabi kiYine sever bu günleri unutturacak biri olur inş.
Çok sabırsız ve merakliyimdir çok deserim ne var ne yok öğrenmek isterim. 5 yıldır iliskimdede böyle oldu . Birsey mi hissettim hemen dedektif moduna geçerim tahmin ettiğim kişilerin face bile çaldım çünkü kendisi anında sildiğiniz için karşıdaki mallar silmek her defasında sonra teker teker konuşmalarını yüzüne carptim şoka uğradı:) sonra ne oldu bir kaç gün küs sonra barıştk . Unutuyormuydum yaptığını Hayır her gece aglardim ama vazgecemezdim
Hayır güzel olsa allah var güzel derim. Ama kadın öğretmen parası için bence gorusuyor. Çünkü bana hep memur olsaydın seni başımın üstünde tasirim derdk