Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mabacım,tebrikler canım,sorunsuz,mis gibi bir hamilelik geçirirsin umarım:Saruboceq:,dikkat et kendine,artık yalnız değilsinyerimseniben
merhaba arkadaşlar secill arkadaşım ben de senin gibi çift çizgiyi görünce inanamadım 6 tane daha test yaptım ertesi gün kan testi yaptırdım ona da inanamadım ultrasonda kalp atışlarını görünce inandım.inşallah senin bebiş de yoldadır.mamabaacım seni de tebrik ederim
inşallah canım ya. ama ben inanıyorum var çünkü kasıklarım cok acıyo gögüslerim acıyo afedersiniz uçları sanki karardı bile ama yarın belli olucak canım hayırlsı inşallah.
olay budur işte yaaaaaaaaaaaaaaahihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi::teytey::teytey::teytey::hooray:tebrik ederim güzel anne çok sevindim senin adına Allah kucağına alıp büyütmeyi ve bebişlerinin sağlıklı bir ömür sizinle birlikte olmalarını da gör inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:a.s.![]()
mambacım tebrik ederim seni allah kucağında koysunn
gözün aydın canım cok güzel bir haber allahım sagsali kucagına almayı nasip etsin inş...
canım tebrikler inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirir bebişini kucağına alırsın
mambaa tebrik ederim seni ne güzel bir haber bu ya bu ay hamişlerimiz baya çogaldı benimde adetim 8 gün geçti bu cuma randevu aldım dr gidecem test yaptıracam benim içinde dua et canım inş. bende hamileyimdir.
canım evet sonuç bence iyi hamilesin yani dr nevranın sitesine bakmıştım az önce gebeligi 4 hafta olanlar degerleri 75 in üzerinde oluyormuş istersen sende bir bak.
teb ederım canım inş hamılesın arkadaşımın 65 dı ve şımdı oğlu var...........inş herşey guzel olur........
tebrik ederimmm
soruma lütfen cevap ver anam
bende akupunktur ile tüp bebek yaptırıcammmm
ne kadar zamandan önce başladınız akupunktura
arkadaslar beta sonucumu aldim 76.6. sanirim iyi. iyi mi? nasil?![]()