Bugun Test Yaptim

9 günün kalmış sabret hem ülkene döncen orda annenlerle vakit geçirirsin çabucak geçer zaman

Teşekkür ederim mambaaaaammm.Ya kızlar nedense içim kıpır kıpır.Güzel bir haber duycam sanki.Ya kızlar nedense içime doğdu galiba benim test pozitif çıkıcak...

Teşekkür ederim mambaaaaammm.Ya kızlar nedense içim kıpır kıpır.Güzel bir haber duycam sanki.Ya kızlar nedense içime doğdu galiba benim test pozitif çıkıcak...

:1hug: tabii ki de pozitif cikacak! bak boyle olumlu ol iste. ben kendimi stresli sikintli otu moku dert eden zannederdim ama sen benden betersin valla:) rahatla soyle ohhhhhhhhhhh

hihoyyyt

arkadaslar 2. beta sonucum 243! hihoyyythihoyyyt

hala biraz lekelenme var. genelde kahveregngi biraz da kirmizi. onun disinda hala en ufak bi belirti yok :)

sorumu doğru sormamışım galiba.Yani demen istiyorum ki 4 gün için hang belirtiler ola bilir?

6 nisanda oldu transferim canım benim..

benim belim agrimisti transferden sonra ilk 4-5 gun, biraz da bacaklarima vurmustu agri. ondan sonra tak! diye kesildi. bugun transferden sonra 12. gunum ama hala en ufak bir belirti yok bende. ne mide bulanmasi, ne kasilma, ne agri, ne goguslerde siskinlik, hicbir belirtim yok. kan testi sonucum olmasa asla hamile olmaktan suphelenmem. sadece hafif lekelenme var hala. genellikle kahverengi, biraz da kirmizi.

ilk transferden 8 gun sonra tuvalet kagidinda kan gormustum. oturdugum yerde aglamistim yarim saat adetim geliyor diye... meger yerlesme kanamasiymis. sende de kqanama olursa yakinda sakin panik yapma. ben bos yere uzuldum o kadar.

bir de belirtilere fazla takilmamak lazim, her kadin farkli oluyor cunku.

Seyr etmedim ama bir an önce seyr etmem gerekli bakiyım kendini nasıl birine benzetmişsin :D

hahahaha. seyret seyret cok guzel bi film. dikkat et 2 bolumu var, once birinciyi seyret:)

figur ve hal hareket tavir olarak black mamba'ya benziyorum ama renk olarak alakam yok. dur avatar yapayim ben onu:)

Back
X