Bugun Test Yaptim

Yumurtalıklarım yine ağrımaya başladı.Korkuyorum ya..

senin hicbi seyin olmasa da ne yapip edip korkacak bi sey bulacaksin gibime geliyor:) su anda kendine yapabilecegin en buyuk kotuluk stres yapmak. agriyabilir yumurtaliklarin, normal, korkacak bi sey yok canim. dua ediyorum senin icin :Saruboceq:

dun aksam akupunkturcum nabzima bakti ve %80 ihtimalle hamile oldugumu soyledi. ben de yaniliyorsan cok kizarim bak dedim:))

bu sabah test yaptim ve HAMILEYIM!!!!

inanamiyorum! cok sukur allahim, cok mutluyum! simdi kan testine gidecegim, bakalim beta kac cikacak.

hala biraz lekelenme var ve en ufak bir belirtim yok. aksine, super hissediyorum!!

hepiniz icin dua ediyorum arkadaslar, insallah herkes mutlu haberi alacak!

hihoyyythihoyyythihoyyyt

:CüvCüv:

canım çok tebrik edrim inşallah sonuna kadar herşey çok güzel olur kucağına lamayıda nasip etsin rabbim

mambaa çok tebrikler canım,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.dua et bizim için de darısı başıma.inşallah bu ay hamişimdir ben de :((

mambaa çok tebrikler canım,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.dua et bizim için de darısı başıma.inşallah bu ay hamişimdir ben de :((

insallah hamilesindir ecem. darisi basina canim. hepiniz icin dua ediyorum

:Saruboceq::Saruboceq:

Tebrikler mambaa.Allah analı babalı büyütür inş.

Bende Hamileyim.Yani sanırım.30 martta transferim oldu.3 embiryo kondu.Bugün hcg 36 çıktı.pozitif ama takibe alıcaz dediler.ileride bebeğin kalbinin durmasından bile bahsettiler.Pazartesi tekrar kan testi olacak.Muallakta kaldım.Bilgisi olan varsa benimle paylaşsın lütfen.Sitelere baktım:sat 3.hafta için hcg:10-50 arası hamile diyor.Ama merkezde beklenenden biraz düşük dendi.kafam karmakarışık oldu. :uhm::çok üzgünüm:

ozlem bence uzulme. transferden 12 gun sonra cok dusuk beta degerleri olup hamileligi devam eden cok insan taniyorum. 2 gun sonra tekrar edecekler mi testi? onemli olan en az 2 katina cikmasi. eger 70 ve fazlasi olursa korkacak bir sey yok.

a.s.

kızlar sonucum 86 çıktı bugün.doktorlarım sorun olmadığını söyledi.ilk gün 36 idi.iki katına çıktığı için herşey normlmiş.27nisanda ultrason a gircem.Nisan bana uğurlu geldi.DARISI ıSTEYEN HERKESıN BAŞINA. :CüvCüv:

kızlar sonucum 86 çıktı bugün.doktorlarım sorun olmadığını söyledi.ilk gün 36 idi.iki katına çıktığı için herşey normlmiş.27nisanda ultrason a gircem.Nisan bana uğurlu geldi.DARISI İSTEYEN HERKESİN BAŞINA. :CüvCüv:

cok sevindim ozlem! benim de ultrasonum bu persembe. bakalim neler gorucez :)

özlem çk sevindim hayırlı olsun.benim de transferimin 6.günü heyecanla bekliyorum.ama hiç bir şey hissetmiyorum ne dersin

nigar benim bugun transferden sonra 15. gunum ve hala hicbir sey hissetmiyorum:) kahverengi lekelenme disinda zerre kadar belirtim yok valla :icecream:

Bugun transferden sonra 18. gunum. 4 hafta 6 gunluk hamileyim. beta degerim 3649. ilk ultrasonumu oldum, keseyi gordum cok sukur!

:sm_cool:

darisi basinizaaaaaa :Saruboceq:

Bugun transferden sonra 18. gunum. 4 hafta 6 gunluk hamileyim. beta degerim 3649. ilk ultrasonumu oldum, keseyi gordum cok sukur!

:sm_cool:

darisi basinizaaaaaa :Saruboceq:

canım keseyi görmene çok sevindim biliyorsun benim transferim senden bir gün sonraydı inşallah hayırlısı ile ben de keseyi görebilirim tekrar tebrikler

Ayyy mambam çokkk sevindim canım ya.Çok tebrik ederim.Sağ salim kucagına al inşallah.Tekrar tebrik ederim canım benim..

canım keseyi görmene çok sevindim biliyorsun benim transferim senden bir gün sonraydı inşallah hayırlısı ile ben de keseyi görebilirim tekrar tebrikler
heja senin ultrasonun sali gunuydu di mi? sen daha kocaman gorursun hem de. epey bekliyor doktorun:)
:emir_bebek:

Ayyy mambam çokkk sevindim canım ya.Çok tebrik ederim.Sağ salim kucagına al inşallah.Tekrar tebrik ederim canım benim..

sagol canim. yarin yaptiriyorsun degil mi kan testini? lekelenmelere filan sakin takma kafani! :CüvCüv:

Back
X